ЕГН-то...тц тц тц...;)[/quote]doktorka написа:Я, бях я забравила нея...Мнемозина написа:на Любка Кунчева вярвам...!doktorka написа: Марияна Попова
НИМХ-БАН
на пък!
Не е от ЕГН-то, от ника е...
ЕГН-то...тц тц тц...;)[/quote]doktorka написа:Я, бях я забравила нея...Мнемозина написа:на Любка Кунчева вярвам...!doktorka написа: Марияна Попова
НИМХ-БАН
на пък!
Не е от ЕГН-то, от ника е...Мнемозина написа:ЕГН-то...тц тц тц...;)doktorka написа:Я, бях я забравила нея...Мнемозина написа:на Любка Кунчева вярвам...!doktorka написа: Марияна Попова
НИМХ-БАН
на пък!
"а когато сняг запръска,Set написа:Искам да захване буря.
БоЕВ написа:Сакън!:(
Още не, Дай ми само още няколко дена! Трябва да си изора лозенцето, пък и да опръскам овошките. Казвал ли съм ви, че имам над 70 плодни дръвчета? Оформих им "чашките", обул съм им бели чорапчета, двора е минат на зимна оран, пръстта е рохкава и мека, мамкаму и чернозем, обичам го, обичам да го работя, да го ора и копая...никога няма да му се наситя. Кеф ми е да подкарам добичето пред себе си в браздата, а земята да се кърти, да се загръща в орница...Селянин съм и не го крия. Доставя ми удоволствие да се занимавам с тия неща.
"Бяла спретната къщуркаStranniche написа:БоЕВ написа:Сакън!:(
Още не, Дай ми само още няколко дена! Трябва да си изора лозенцето, пък и да опръскам овошките. Казвал ли съм ви, че имам над 70 плодни дръвчета? Оформих им "чашките", обул съм им бели чорапчета, двора е минат на зимна оран, пръстта е рохкава и мека, мамкаму и чернозем, обичам го, обичам да го работя, да го ора и копая...никога няма да му се наситя. Кеф ми е да подкарам добичето пред себе си в браздата, а земята да се кърти, да се загръща в орница...Селянин съм и не го крия. Доставя ми удоволствие да се занимавам с тия неща.
БЛАЗЕ ТИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!! Ей това ми е мечта от дете... Никога не съм имала късче земя - освен десетината саксии в центъра на София![]()
Обаче си го мечтая един ден... И къща с кучешка колибка пред нея... И къщички за птички по дърветата в двора. Тихо, природно... Дали ще се случи...
Минзухарите ти ги помня от дир.бг. Дано провайдерите ти са милостиви към нас!

БоЕВ-ски написа:Ето ги!
Минзухарите!
За всички които си ги пожелаха! - моля заповядайте!
Странниче, нямах време да ти благодаря, но слънчогледите ми харесаха, ако имаш екзотика, красотийки, моля, сподели ги с нас.
Моите ги пускам от snimka.bg, обаче там има ограничения за размера - до 3МВ.БоЕВ-ски написа:Радвам се, че снимките са ви харесали!
Ако имам време и възможност ще метна, и малко есенни листа, плод, и...8)
Странниче, отиди на http://www.bgphoto.net/ имаше албум там, ако не се лъжа, просто следвай инструкциите.
пп Вяра или някой друг беше пускал хубави снимки от друго място, пак на български и с лесна навигация, хубава визия. Моля ако има желание да го сподели тук с нас. Бгфото нещо напоследък не ми харесва!
Наскоро опитах в Бгфото, но много бааавно се точеше. Ше опитам и другото. Благодаря!!!БоЕВ-ски написа:Радвам се, че снимките са ви харесали!
Ако имам време и възможност ще метна, и малко есенни листа, плод, и...8)
Странниче, отиди на http://www.bgphoto.net/ имаше албум там, ако не се лъжа, просто следвай инструкциите.
пп Вяра или някой друг беше пускал хубави снимки от друго място, пак на български и с лесна навигация, хубава визия. Моля ако има желание да го сподели тук с нас. Бгфото нещо напоследък не ми харесва!