Как да няма начин бе, ми ако те боли глава?:blum::lol:doktorka написа:
е нема начин просто секса да е неприятен и нецелокупен.
осоено когато е по взаимно съгласие.
(освен ,ако не си пиян като козирката-тогава верно нищо не би се помнило)
Маскарад
Re: Маскарад
ми нали главата боляла за да НЯМА секс!esti написа:Как да няма начин бе, ми ако те боли глава?:blum::lol:doktorka написа:
проспала си го тоз урок!
двойкаджийка!:blum:
Чета аз, чета...doktorka написа: прочети второто изречение ,ма!
след туй.
Което не пречи като една стара (ама лачена, дет каза днес Фриски) черна станция (както ме нарече Айвъна тия дни) да се обаждам .
ква черна станция?4avdar4e написа:Чета аз, чета...doktorka написа: прочети второто изречение ,ма!
след туй.
Което не пречи като една стара (ама лачена, дет каза днес Фриски) черна станция (както ме нарече Айвъна тия дни) да се обаждам .
ти си кат един маяк!
светиш посред нощ и ти...
що не спиш?
а аз?
То между двете думи няма разлика, има разлики в историческите им смисли.4avdar4e написа:Само толкоз ли??? Странно...Мнемозина написа: По-малко от хиляда са.
Ама зависи за кой край от света говорим.
За нашия и 150 стигат.
Или може би в главицата мисе смесват карнавал и маскарад??
Толкова е - общо взето.
В България има места, където карнавалното със всичките му слоеве е било живо и през 40-те и дори 50-те години на 20 в.
А за Западната Европа - това, което пише Рабле е точно плод на карнавалното, "преобръщащото" начало - 16 в.
Panta rhei...
Ми ако ме заболи след като вече е почнал?:lol:doktorka написа:ми нали главата боляла за да НЯМА секс!esti написа:Как да няма начин бе, ми ако те боли глава?:blum::lol:doktorka написа:
проспала си го тоз урок!
Що, що, щото трябва кат един Мюнхаузен същи да се хвана и да се извлека към легълцето...doktorka написа: ква черна станция?
ти си кат един маяк!
светиш посред нощ и ти...
що не спиш?
а аз?
тоз въпрос в конспекта го няма!esti написа:Ми ако ме заболи след като вече е почнал?:lol:doktorka написа:ми нали главата боляла за да НЯМА секс!esti написа:Как да няма начин бе, ми ако те боли глава?:blum::lol:doktorka написа:
проспала си го тоз урок!
не може така!
[
То между двете думи няма разлика, има разлики в историческите им смисли.
Толкова е - общо взето.
В България има места, където карнавалното със всичките му слоеве е било живо и през 40-те и дори 50-те години на 20 в.
А за Западната Европа - това, което пише Рабле е точно плод на карнавалното, "преобръщащото" начало - 16 в.[/quote]
може ли да се върнем към същината на темата...
разсейвате се...
че и мен...
ся кво и умна да съм?

То между двете думи няма разлика, има разлики в историческите им смисли.
Толкова е - общо взето.
А за Западната Европа - това, което пише Рабле е точно плод на карнавалното, "преобръщащото" начало - 16 в.[/quote]
може ли да се върнем към същината на темата...
разсейвате се...
че и мен...
ся кво и умна да съм?
Видя ли!doktorka написа:
тоз въпрос в конспекта го няма!
не може така!
На това му се вика компромисен сех по взаимно съгласие:lol:
аз викам удряш го и него по главата...esti написа:Видя ли!doktorka написа:
тоз въпрос в конспекта го няма!
не може така!
На това му се вика компромисен сех по взаимно съгласие:lol:
ако се строполи в несвяст-тъкмо -нема секс-ще ти мине главоболието.
ако не се строполи...поне и него ще го боли глава...
да сте целокупни...
Тук ме хвашащ много неподготвена... Аз си мислех, че тези ... тържества... съществуват от древността или античността (избери сиМнемозина написа: А за Западната Европа - това, което пише Рабле е точно плод на карнавалното, "преобръщащото" начало - 16 в.
стигаме до основната идея-както и да го наречеш..все е оргия..( моля по-Ентелигентните да я разнищят тази дума...в превод е все туй то -мистерии,маскаради,карнавали...купони...-особено някои)..все туй то4avdar4e написа:Тук ме хвашащ много неподготвена... Аз си мислех, че тези ... тържества... съществуват от древността или античността (избери сиМнемозина написа: А за Западната Европа - това, което пише Рабле е точно плод на карнавалното, "преобръщащото" начало - 16 в.) И имат нещо общо с мистериите.. Ама няма да се обаждам, щото тва са някакви мушици в паяжината на спомените ми
:shy:
doktorka написа: аз викам удряш го и него по главата...
да сте целокупни...
Ок, догодина като реша пак да правя секс ще го имам предвид.doktorka написа: аз викам удряш го и него по главата...
да сте целокупни...
Да, те си съществуват от тогава, че и от по-рано даже4avdar4e написа:Тук ме хвашащ много неподготвена... Аз си мислех, че тези ... тържества... съществуват от древността или античността (избери сиМнемозина написа: А за Западната Европа - това, което пише Рабле е точно плод на карнавалното, "преобръщащото" начало - 16 в.) И имат нещо общо с мистериите.. Ама няма да се обаждам, щото тва са някакви мушици в паяжината на спомените ми
:shy:
Panta rhei...
Амчи аз кво се опитвам да кажа, бреdoktorka написа: стигаме до основната идея-както и да го наречеш..все е оргия..( моля по-Ентелигентните да я разнищят тази дума...в превод е все туй то -мистерии,маскаради,карнавали...купони...-особено някои)..все туй то
[
Ок, догодина като реша пак да правя секс ще го имам предвид.
[/quote]
догодина на поправителния?
съвет.
смени задължително <изпитващия професор>.
току може да не ти се наложи да го удряш по главата
Ок, догодина като реша пак да правя секс ще го имам предвид.
съвет.
ми на!4avdar4e написа:Амчи аз кво се опитвам да кажа, бреdoktorka написа: стигаме до основната идея-както и да го наречеш..все е оргия..( моля по-Ентелигентните да я разнищят тази дума...в превод е все туй то -мистерии,маскаради,карнавали...купони...-особено някои)..все туй то
и двете и говорим на Мнемото,а тя блее..или спи!
( аз тъ подкрепям..и ти спиш)
Ох.4avdar4e написа:Амчи аз кво се опитвам да кажа, бреdoktorka написа: стигаме до основната идея-както и да го наречеш..все е оргия..( моля по-Ентелигентните да я разнищят тази дума...в превод е все туй то -мистерии,маскаради,карнавали...купони...-особено някои)..все туй то
Няма ли да дойде някой мъж и да въведе малко ред.
Тук на Бабинден заприлича съвсем.
Не, отивам си.
Panta rhei...
Ааааааа, ясноМнемозина написа: Да, те си съществуват от тогава, че и от по-рано даже, а аз ти казвах докога знам, че са съществували.
Ама пък тогава "Бал-маскарад" на Висоцки къде е??? (Сега проверих - 1963 година)
[
Ох.
Не, отивам си.
[/quote]
чакай да се разберем!
всички шъ съ пазим!
къффф бабин ден ,ма!
чавеееее....
пу,пу!
кажи и!
Ох.
Не, отивам си.
чакай да се разберем!
всички шъ съ пазим!
къффф бабин ден ,ма!
чавеееее....
пу,пу!
кажи и!
4avdar4e написа:Ааааааа, ясноМнемозина написа: Да, те си съществуват от тогава, че и от по-рано даже, а аз ти казвах докога знам, че са съществували.
Ама пък тогава "Бал-маскарад" на Висоцки къде е??? (Сега проверих - 1963 година)
Хулиганки такива!
Panta rhei...
Мнемозина написа:4avdar4e написа:Ааааааа, ясноМнемозина написа: Да, те си съществуват от тогава, че и от по-рано даже, а аз ти казвах докога знам, че са съществували.
Ама пък тогава "Бал-маскарад" на Висоцки къде е??? (Сега проверих - 1963 година)![]()
Хулиганки такива!
Абе ще си ходя неука, кво толкова.doktorka написа:
съвет.
[
Абе ще си ходя неука, кво толкова.
[/quote]
ма нидей тъй!
щъ научим!

ма нидей тъй!
щъ научим!
Последно промяна от doktorka на 15.01.08, 00:15, променено общо 1 път.
хъххъъъъмммм 
кво хъмкаш там!ЗвеневиО написа:хъххъъъъмммм
вземи си жената и я завлечи в леглото...
да мога и аз да си легна...че смао се хиля тук
ма нидей тъй!doktorka написа:[
щъ научим!
Хахахаха Елби И Незнайни ли предлагаш да ме учат?:rotfl24:
Слушай сега, Мнемо!!doktorka написа: чавеееее....
пу,пу!
кажи и!
Предлагайки клубен маскарад или карнавал
Ама ха, подстрекателка такава
Ти мъж ли си?ЗвеневиО написа:хъххъъъъмммм
Хахахаха Елби И Незнайни ли предлагаш да ме учат?:rotfl24:[/quote]esti написа:ма нидей тъй!doktorka написа:[
щъ научим!
не бе..картинката е хубава..единият удря другия по главата...за д аонагледя как се прави точно...ма нещо не ще да излиза като картинка!
Кого питаш???:rotfl24::rotfl24:esti написа:Ти мъж ли си?ЗвеневиО написа:хъххъъъъмммм
Духовна, Чаве, духовна.4avdar4e написа:Слушай сега, Мнемо!!doktorka написа: чавеееее....
пу,пу!
кажи и!![]()
Предлагайки клубен маскарад или карнавал, ти всъщност предлагаш клубна оргия
Па макар и в преносния смисъл на думата. С което се опитваш да разрушиш из основи (както е подкопан Аспаруховия мост!!!) благоприличния дух и вид на зочовечеството.....
Ама ха, подстрекателка такава
И Ентелектуална.
Уф, що няма сега едно смайли-имприкикю със синя коса, дето отива на опера...
Panta rhei...
Духовна, Чаве, духовна. 
И Ентелектуална.
[/quote]
е то точно по оперите са все изневери и любови и ..пак стигнахме до оргии...
мнемо ,ко става бе?
И Ентелектуална.
е то точно по оперите са все изневери и любови и ..пак стигнахме до оргии...
мнемо ,ко става бе?
не бе..картинката е хубава..единият удря другия по главата...за д аонагледя как се прави точно...ма нещо не ще да излиза като картинка![/quote]doktorka написа:Хахахаха Елби И Незнайни ли предлагаш да ме учат?:rotfl24:esti написа:ма нидей тъй!doktorka написа:[
щъ научим!
Ама пък поне ни събра всички от една зодия
Ей ся, допушвам си цигарката и ....... фърг. Да те видим после с кого ще се смееш:rotfl24::rotfl24: Сетих се, бе, за една книжка за "смеенето" при ескимоситеdoktorka написа: кво хъмкаш там!
ма сама не става,ма како!4avdar4e написа:Ей ся, допушвам си цигарката и ....... фърг. Да те видим после с кого ще се смееш:rotfl24::rotfl24: Сетих се, бе, за една книжка за "смеенето" при ескимоситеdoktorka написа: кво хъмкаш там!