Къде - в семейството или навън?frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
дубрутру
Re: дубрутру
Ти ся що ми се подиграваш?:mad:frisky lioness написа:Нали и таквизе требе да има,vyara написа:Кой благочестив, ма? Само Фриски ми се прави тука.esti написа: Въъъъй! Верче ма, как можа да го кажеш тва в този толкова благочестив форум!?
Възмутена съм!
дет ходят на нудиски плаж с цял бански
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот не ходишЗвеневия написа:
Що в интернет няма сайтове за медитация!??
на правилното място
за тази цел:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ПРИЗНАВАМ си - по-готини са!frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
Признавам!! На 40 са много по-хубави от на 25frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото е достатъчно лична и деликатна за да си позволят събеседниците да са откритиПипи написа:
струва ми се, че "секса" е една от малкото теми в които никой никого не напада /мое и да греша/.
Права си.Има единомислие.
Всички сме много добри и потентни в достатъчна степен
Също толкова разкрепостени
и т.н.
с малки изключения от задръстеняци и сухари

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам...esti написа:Къде - в семейството или навън?frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
Въпрос на гледна точна:winkw:

Е как точно да напада, кат кабел ни дели?frisky lioness написа:с малки изключения от задръстеняци и сухариПипи написа:струва ми се, че "секса" е една от малкото теми в които никой никого не напада /мое и да греша/.:winkw:
пА, тия с WIFI-ту ич не моагимислим...
Как се правят тия работи у въздухО?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не, маesti написа:Ти ся що ми се подиграваш?:mad:frisky lioness написа:Нали и таквизе требе да има,vyara написа:Кой благочестив, ма? Само Фриски ми се прави тука.esti написа: Въъъъй! Верче ма, как можа да го кажеш тва в този толкова благочестив форум!?
Възмутена съм!
дет ходят на нудиски плаж с цял бански
Аз съм тази ...Питай зв. и чавдарче:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ето. Един открит човекЗвеневия написа:ПРИЗНАВАМ си - по-готини са!frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:

НЕ знам, НЕ чувам, НЕ съм видял!frisky lioness написа:Питай зв.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Поразително единомислие4avdar4e написа:Признавам!! На 40 са много по-хубави от на 25frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗабравИл си кво разказвах и га се предлагах за гувернантка лятоскаЗвеневия написа:НЕ знам, НЕ чувам, НЕ съм видял!frisky lioness написа:Питай зв.

Само да проходи Прокопий!frisky lioness написа:Поразително единомислие
ЗабравИл не съм споменавал!frisky lioness написа:ЗабравИлЗвеневия написа:НЕ знам, НЕ чувам, НЕ съм видял!
Мани, мани, че и в една и съща секундаfrisky lioness написа: Поразително единомислие
Щото и аз не ходя гола по плажа, та....frisky lioness написа:
Не, ма
Аз съм тази ...Питай зв. и чавдарче:winkw:
нападамеПипи написа: струва ми се, че "секса" е една от малкото теми в които никой никого не напада /мое и да греша/.
изотзадзе
въздУхАрскатаЗвеневия написа: Как се правят тия работи у въздухО?
Всъщност, където и да сложим гледната точка, нещата не са, като на 25.frisky lioness написа:Не знам...esti написа:Къде - в семейството или навън?frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
Въпрос на гледна точна:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мммдамммesti написа: Всъщност, където и да сложим гледната точка, нещата не са, като на 25.
По-добри са
Стой та гледай само кво ще е кат станем на 70

Казвам само, че са различни без да уточнявам по-добри ли са или по-лоши, защото тогава пак ще се наложи да уточняваме къде - в семейството или навън. Има разлика.frisky lioness написа:Мммдамммesti написа: Всъщност, където и да сложим гледната точка, нещата не са, като на 25.
По-добри са
Стой та гледай само кво ще е кат станем на 70:winkw:
Идея нямаш колко жени страдат дет 70 годишните им съпрузи продължават да им налитат сехуалноfrisky lioness написа:Мммдамммesti написа: Всъщност, където и да сложим гледната точка, нещата не са, като на 25.
По-добри са
Стой та гледай само кво ще е кат станем на 70:winkw:
Не е случайно мъдрото заключение за вулвахипнотикка...Пипи написа:... дет 70 годишните им съпрузи продължават да им налитат сехуално
шо нЭма пениииииисхипнотикка?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Анджък, деПипи написа:
Идея нямаш колко жени страдат дет 70 годишните им съпрузи продължават да им налитат сехуално
Аз кво казвам

щот се мъже пишат приказкитеЗвеневия написа:Не е случайно мъдрото заключение за вулвахипнотикка...Пипи написа:... дет 70 годишните им съпрузи продължават да им налитат сехуално
шо нЭма пениииииисхипнотикка?
Силно съм ЗА да се промени това неравноправие!Пипи написа:щот се мъже пишат приказките
Почвай!
Ей са, само да си обуя кубинките.Звеневия написа:Силно съм ЗА да се промени това неравноправие!Пипи написа:щот се мъже пишат приказките
Почвай!
Първом си дояж ябълката!Пипи написа:Ей са, само да си обуя кубинките.
ам ши земи да ми се затъкне кат на снежанка и после необута да си ходяЗвеневия написа:Първом си дояж ябълката!Пипи написа:Ей са, само да си обуя кубинките.
Сърбят ме пръстите да питам, ама е много нагло...doktorka написа:сутрин рано ми пуснаха една муха в главата.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.
ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?
вий кажете,после аз ще ви подшушна какви са били отговорите на <младежите>( според предварителни проучвания)
п.с. оставям ви да мислите,аз по-късно ще проверя.
Ама като ви чета, чета, пък ще ви питам, щото съм нахална.
Зочо ако трябва да го вместите в този въпрос, от коя страна ще го сложите, м?
Panta rhei...
Тоест да правя секс само ако се откажа от зочо?Мнемозина написа:
Или да бъда в зочо само при условие, че не правя секс?
Тва е извратено!:lol:
Зочо не е ли = на секс?:roll::lol:
Ми не знам бе, питам кой как го вижда.esti написа:Тоест да правя секс само ако се откажа от зочо?Мнемозина написа:
Panta rhei...
Нещо много витиевато се изразявш днесМнемозина написа: Зочо ако трябва да го вместите в този въпрос, от коя страна ще го сложите, м?
Извинявам се и обяснявам:4avdar4e написа:Нещо много витиевато се изразявш днесМнемозина написа: Зочо ако трябва да го вместите в този въпрос, от коя страна ще го сложите, м?Нищо не разбрах
Като се поставят така нещата с две полярни страни (в случая - избор "или-или"), и започваш да се питаш как да разположиш от тия две страни всичките неща от живота си.
Кое къде трябва да бъде.
Та това питах.
Зочо от коя страна е?
Щото аз така само двуполюсно не мога да мисля...
Май пак не успях.
П.П. Абе като се изразявам толкова витиевато, Ести що ме разбра от първия път, а?
Последно промяна от Мнемозина на 17.01.08, 14:07, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Или другото - ако ми дават пари, дали ще се откажа от зочо?Мнемозина написа:Ми не знам бе, питам кой как го вижда.esti написа:Тоест да правя секс само ако се откажа от зочо?Мнемозина написа:
Съответно и обратното, дали ще се откажа заради зочо от парите......хм...това е толкова абсурдно, че дори не знам как успях да го изпиша.
Пари, власт и други гъзарийки, нали...esti написа:Или другото - ако ми дават пари, дали ще се откажа от зочо?Мнемозина написа:Ми не знам бе, питам кой как го вижда.esti написа:Тоест да правя секс само ако се откажа от зочо?Мнемозина написа:
Съответно и обратното, дали ще се откажа заради зочо от парите......хм...това е толкова абсурдно, че дори не знам как успях да го изпиша.
А де!
Не е лесен животът, ама хич!
Panta rhei...
Е ти пък сега, опитваш се да противопоставиш душевния оргазъм на физическия такъв, не става такаМнемозина написа: Та това питах.
Зочо от коя страна е?
Нали си знаеш, че аз съм от тия: "и трите, дедо попе, и трите"