esti написа:...хе-хе ваъв Варна, похвърча сняг на парцали...големи колкото носни кърпички:twisted:...стопи се набързо и ся целия ландшафт е като голяма, мръсна носна кърпа:evil:frisky lioness написа:Има сняг по колите, по градинките, по клоните на дърветата...esti написа:
Ама натрупало ли е?
Тук е слънчво. Духа силен вятър. Студът щипе ли, щипе.....
Не е много, но е достатъчно, за да изглежда бяло, студено, зимно и депресиращо ме.
Срамота!
Re: Срамота!
- Piqndurnik
Вече и тук е така.Kent написа:...хе-хе ваъв Варна, похвърча сняг на парцали...големи колкото носни кърпички:twisted:...стопи се набързо и ся целия ландшафт е като голяма, мръсна носна кърпа:evil:
Само по градинките, където е останала тревичка все още малко белее.
Но то е само, колкото да засили ефекта от мръсната, кална, локвеста околна визия.
- Piqndurnik
А градушка в уискито?Piqndurnik написа:Мразя да ми падат снежинки в ракиятаesti написа:Снегодурник:lol:Мнемозина написа:Снеговодец!esti написа:Ясновидец!Piqndurnik написа:В сряда обух зимните гуми - тъкмо на време, още вечерта заваля сняг.
Или снеговидец....
Снегопиец?
(скоро ще мина на едносрични постинги, както съм я подкарала...)
Panta rhei...
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А пил ли си топла ракия, ама не греяна......?ГадостPiqndurnik написа:Предпочитам да е стояла достатъчно време не студено. Не обичам да я разреждам.frisky lioness написа:Да не предпочиташ град?Piqndurnik написа: Мразя да ми падат снежинки в ракията

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ще имаме кръвопреливане? 8) Ако е в смисъл ... освежаване на кръвните телца - супер!esti написа:Йон е готин - от наща кръвна група е.8)
О, толкова ги обичам... пистите, снега, слънчицето, върховете, студа и вятъра... чувстваш се ... хем малък сред величествената природа, хем част от нея, хем я покоряваш като минаваш почти навсякъде (със ските де), хем я усещаш колко е мощна и силна... А когато е слънце и ясно време - безкрайното море от върхове, над които е само синьото небе е незабравима гледка!!!esti написа:Елби, днес тук е бяло, снежно...
Продължава и сега да прехвърча.
Сутринта първата ми мисъл беше за теб:lol:.....като видях снега.
Честно - за теб си помислих. Нали си любител на сняг, писти и бели картинки, та....
Витоша вече е беличка, но до първото спускане в България има време... Взема да приготвя ските и борда, все пак...
- Piqndurnik
Като няма студена ракия, има коняк.frisky lioness написа:А пил ли си топла ракия, ама не греяна......?ГадостPiqndurnik написа:Предпочитам да е стояла достатъчно време не студено. Не обичам да я разреждам.frisky lioness написа:Да не предпочиташ град?Piqndurnik написа: Мразя да ми падат снежинки в ракията
Наздраве 
Благодаря за милата покана, Елби!ELBI написа:ще имаме кръвопреливане? 8) Ако е в смисъл ... освежаване на кръвните телца - супер!esti написа:Йон е готин - от наща кръвна група е.8)
О, толкова ги обичам... пистите, снега, слънчицето, върховете, студа и вятъра... чувстваш се ... хем малък сред величествената природа, хем част от нея, хем я покоряваш като минаваш почти навсякъде (със ските де), хем я усещаш колко е мощна и силна... А когато е слънце и ясно време - безкрайното море от върхове, над които е само синьото небе е незабравима гледка!!!esti написа:Елби, днес тук е бяло, снежно...
Продължава и сега да прехвърча.
Сутринта първата ми мисъл беше за теб:lol:.....като видях снега.
Честно - за теб си помислих. Нали си любител на сняг, писти и бели картинки, та....
Витоша вече е беличка, но до първото спускане в България има време... Взема да приготвя ските и борда, все пак...Други желаещи? Айде ести - да те водя по върховете...8)
Веднага и тутакси бих приела, но ако ставаше въпрос не за снежни върхове, а за подводни скали, слънце, жега, пясък и...още нещо*:lol:
* това не е онова - от филма е.
уточнявам, за да не стават инфекции*
*уфф....не бе, не такива инфекции:P - недоразумения имАх изнавпредвид.
- Dark Angel
Ти къде караш, бате? На Витоша или имаш други предпочитания?ELBI написа:
О, толкова ги обичам... пистите, снега, слънчицето, върховете, студа и вятъра... чувстваш се ... хем малък сред величествената природа, хем част от нея, хем я покоряваш като минаваш почти навсякъде (със ските де), хем я усещаш колко е мощна и силна... А когато е слънце и ясно време - безкрайното море от върхове, над които е само синьото небе е незабравима гледка!!!
Витоша вече е беличка, но до първото спускане в България има време... Взема да приготвя ските и борда, все пак...Други желаещи? Айде ести - да те водя по върховете...8)
Нощното лале пробвал ли си? По разкази на очевидци
много яко било - музика, нема гмеж и блъскавица...
Пу, пу, да не ми е уроки, да стигна до Мальовица този сезон...
- Dark Angel
При жеги - винаги искам и още нещо... При не-жеги - също искам и още нещо 8)esti написа:Благодаря за милата покана, Елби!
Веднага и тутакси бих приела, но ако ставаше въпрос не за снежни върхове, а за подводни скали, слънце, жега, пясък и...още нещо*:lol:
Подозирах си, че е със спиртно съдържание...8)esti написа:* това не е онова - от филма е.
уточнявам, за да не стават инфекции*
зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...esti написа:*уфф....не бе, не такива инфекции:P - недоразумения имАх изнавпредвид.
Такива недоразумения стават и зимата - с черен чорапогащник. И тогава краката изглеждат загорели, че дори и....прегорели.ELBI написа:зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...
- Dark Angel
баси, ми тия дето не фащат тенELBI написа:....
зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...
Така е. Само не трябва да се забравя махането му... Инак ще е наистина недоразумение ... и мъка, мъка...8)esti написа:Такива недоразумения стават и зимата - с черен чорапогащник. И тогава краката изглеждат загорели, че дори и....прегорели.ELBI написа:зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...
Тях ги не мисля - те хващат нещо от заведенията...8)Dark написа:баси, ми тия дето не фащат тенELBI написа:....
зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...
Витоша е краен случай. Или когато имам само сутрин или само следобед. Или когато имам само 1 ден и знам, че на Боровец е скапано.pocti_bezobidna написа:Ти къде караш, бате? На Витоша или имаш други предпочитания?ELBI написа:
О, толкова ги обичам... пистите, снега, слънчицето, върховете, студа и вятъра... чувстваш се ... хем малък сред величествената природа, хем част от нея, хем я покоряваш като минаваш почти навсякъде (със ските де), хем я усещаш колко е мощна и силна... А когато е слънце и ясно време - безкрайното море от върхове, над които е само синьото небе е незабравима гледка!!!
Нощното лале пробвал ли си? По разкази на очевидци
много яко било - музика, нема гмеж и блъскавица...
Пу, пу, да не ми е уроки, да стигна до Мальовица този сезон...
Нощното не съм го пробвал - мисля го и сигурно няма да го пропусна, макар и планината да не е хич топла след залез слънце, а толкова си обичам слънчо и гледката горе... Освен това гмеж вече няма и на Банско, особено ако хванеш кабинката около 9 - 9.10.
Що бе, ако не се махне, може да помислиш, че си фанал девственица:lol::PELBI написа:Така е. Само не трябва да се забравя махането му... Инак ще е наистина недоразумение ... и мъка, мъка...8)esti написа:Такива недоразумения стават и зимата - с черен чорапогащник. И тогава краката изглеждат загорели, че дори и....прегорели.ELBI написа:зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...
Тва от някакъв виц май беше..
Аде целуфки на сички - аз отлитам.
:kiss1:
- Dark Angel
esti написа:Тва от някакъв виц май беше..
....
".....Ако знаех, че си толкова майстор щях да си сваля чоропогащника"
ПП / чоропогащник звучи гадно
Те и аз си го мислех този виц...между другото.esti написа:Що бе, ако не се махне, може да помислиш, че си фанал девственица:lol::PELBI написа:Така е. Само не трябва да се забравя махането му... Инак ще е наистина недоразумение ... и мъка, мъка...8)esti написа:Такива недоразумения стават и зимата - с черен чорапогащник. И тогава краката изглеждат загорели, че дори и....прегорели.ELBI написа:зависи дали недоразумението е с хубави, загорели от слънцето крака ...
Тва от някакъв виц май беше..
Аде целуфки на сички - аз отлитам.
:kiss1:
Цалуфки ... като кацнеш се обади 8)