ELBI написа:дето едно мъничко бурканче/кутийка струва 18-20 хиляди англ. лири...pocti_bezobidna написа:Къф е пък тоз хайвер от белуга?ELBI написа: - да пробвам този прословут хайвер от белуга
ахм...
белугата не е ли бозайник? кит?
ELBI написа:дето едно мъничко бурканче/кутийка струва 18-20 хиляди англ. лири...pocti_bezobidna написа:Къф е пък тоз хайвер от белуга?ELBI написа: - да пробвам този прословут хайвер от белуга
именноdoktorka написа:ахм...
ми не знам?Remmivs написа:именноdoktorka написа:ахм...
как се събира бурканче яйцеклетки, м?
малей,тези дни си перличка-трепачbead_ написа:тва в графата мечти или в графата кошмари?:winkw:Кент написа:
искам и сичките клубари да се срещнеме случайно на някой нуди плаж един ден
Белуга (Huso huso)doktorka написа: ахм...

Зависи, колко напред и колко назадМнемозина написа: Дали ще имам време обаче за всичко?
Егати и кита!4avdar4e написа: Белуга (Huso huso)
Живее предимно в Каспийско и Черно море. На размери достига до 6 м., а на възраст - до 150 г. Има сведения за екземпляри с дължина 8.6 м. и тегло 2700 кг. Лови се най - вече заради хайвера на женската белуга, който е считан за най - добрия хайвер в света. Популацията и е силно застрашена, поради което много страни наложиха забрана за внос на хайвер от белуга. Белугата е хищник, хранещ се с дребна риба.
Бива класифицирана както като соленоводна, въпреки че по време на хвърлянето на хайвера навлиза нагоре по течението на реките.
Май говорим за съвсем различни рибиRemmivs написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Beluga
The English name comes from the Russian белуга (beluga) or белуха (belukha) which derives from the word белый (belyy), meaning "white".
Хората ви разправят, че кака ви Вики не винаги казва истината, или поне не винаги цялата истина, ама...Remmivs написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Beluga
The English name comes from the Russian белуга (beluga) or белуха (belukha) which derives from the word белый (belyy), meaning "white".
белугата е риба - на български - моруна а най-скъпият черен хайвер е бял :)doktorka написа:ELBI написа:дето едно мъничко бурканче/кутийка струва 18-20 хиляди англ. лири...pocti_bezobidna написа:Къф е пък тоз хайвер от белуга?ELBI написа: - да пробвам този прословут хайвер от белуга
ахм...
Ми аз го написах почти същото преди 3 минути
никъв бозайник - това си е моруна и толкоз. Най-скъпият хайвер е ирански, в 24 каратови златни кутийки и струва колкото една кола.4avdar4e написа:Така де, а доколкото съм запозната с хайверовете разни, това, което аз пуснах, е въпросното жувотно, от което се добива скъпия такъв..Remmivs написа:Напълно. Едното даже не е риба ами зобайник.4avdar4e написа:Май говорим за съвсем различни риби
Ей, ч'ш! Ти що ме четеш, като дявола Евангелието???Remmivs написа:Не и в случая обаче. Това съм го гледал и по НГ.Марвин написа:Хората ви разправят, че кака ви Вики не винаги казва истината, или поне не винаги цялата истина, ама...
сори, не бях прочел всички мнения. Не рядко правя така...4avdar4e написа:Ми аз го написах почти същото преди 3 минути
Е, аз вчера "обичах" една гола... "истина"...Remmivs написа:ами аз обичам голата
истина
Е, сега разбрах защо Храсталаков търси цаката на Иран. Иска да си похапва евтино хайвер!ELBI написа: Най-скъпият хайвер е ирански, в 24 каратови златни кутийки и струва колкото една кола.
И не може да го пробваш (лъжичка, де...)
Ами, като те нямаше да увеличиш бройката...doktorka написа:марвине?Марвин написа:Е, аз вчера "обичах" една гола... "истина"...Remmivs написа:ами аз обичам голата
истина
само една?
тц тц тц:blum:
репликите са леко излишни.Remmivs написа:Не и в случая обаче. Това съм го гледал и по НГ.Марвин написа:Хората ви разправят, че кака ви Вики не винаги казва истината, или поне не винаги цялата истина, ама...
ELBI написа: репликите са леко излишни.
надали има някой, който да твърди, че винаги казва истината и винаги казва цялата истина.
т.е. най-горното твъдение носи 0 количество информация.
Абе, аз да си се похваля! Щото, като се похваля и нещата се повтарят! Така съм забелязъл след като съм направил корелационен анализ на събития и похвали!vyara написа:Това го разбрахме още сутринта.Марвин написа: Е, аз вчера "обичах" една гола... "истина"...Поне аз го схванах още тогава, де.
прав сиELBI написа:репликите са леко излишни.
надали има някой, който да твърди, че винаги казва истината и винаги казва цялата истина.
т.е. най-горното твъдение носи 0 количество информация.
е аз бях там...ти къде бля?doktorka написа:Ами, като те нямаше да увеличиш бройката...
Баба Ванга не е казвала, че си й наследница!Амаранта написа:Сигурно ще бъде повтаряно още няколко дни,
докато разберат и по-рядко отбиващите се насам.
Те това е редовен полов живот - всяка година, без пропуск.
Никакъв кит не е това!4avdar4e написа:Белуга (Huso huso)doktorka написа: ахм...
Живее предимно в Каспийско и Черно море. На размери достига до 6 м., а на възраст - до 150 г. Има сведения за екземпляри с дължина 8.6 м. и тегло 2700 кг. Лови се най - вече заради хайвера на женската белуга, който е считан за най - добрия хайвер в света. Популацията и е силно застрашена, поради което много страни наложиха забрана за внос на хайвер от белуга. Белугата е хищник, хранещ се с дребна риба.
Бива класифицирана както като соленоводна, въпреки че по време на хвърлянето на хайвера навлиза нагоре по течението на реките.