SAFE MODE WITHOUT NETWORKINGvyara написа:Нали ти казах. Като го пусна и изчакам да зареди, има син екран с двете иконки за потребителлите - моята и на мъжа ми. От там би следвало да си вляза в моите настройки, но мишката не позволява.
Първоначално казах и че пробвах с F8, от там избрах "последната добра работеща конфигурация" (не помня на английски точно как беше) и пак нищо не тръгна. Не помня какви други опции ми изписа на екранa при F8..
странен компютърен проблем
Той си има лаптопRemmivs написа: уджас!
format c: [enter]
и му кажи да си купи негов си пютър и да си играе с него
Не съм чак толкова гадна, бе Реме. Човека найш колко музики, игри и програми за гсм-и си е свалил. С дни сваля и инсталира разни работи. Ша ма претрепе, ако го форматирам
PSRemmivs написа:SAFE MODE WITHOUT NETWORKINGvyara написа:Нали ти казах. Като го пусна и изчакам да зареди, има син екран с двете иконки за потребителлите - моята и на мъжа ми. От там би следвало да си вляза в моите настройки, но мишката не позволява.
Първоначално казах и че пробвах с F8, от там избрах "последната добра работеща конфигурация" (не помня на английски точно как беше) и пак нищо не тръгна. Не помня какви други опции ми изписа на екранa при F8..
Може да ти е мрежата бе! В сервиза включваха ли му мрежата? Едва ли? Ти забола ли си я?
- snowprincess
Re: странен компютърен проблем
де сте "ходили" заедно с мъж ми, в офиса и на компа, и на лаптопа има същия проблем
днес ще идва момче, което разбира
довечера ще ти напиша какво е станало
днес ще идва момче, което разбира
довечера ще ти напиша какво е станало

Оф...а на мен странните катили от енергото ми разкостиха компа с няколко /десетки или стотици/ краткотрайни прекъсвания тия 2-3 дни.. УПС-то ми изгоре от същите преди месец-2..
И ся не мога с Модзилата да гледам ни един клип у Тубето.
Па си викам дали е така...щото кат инсталиргам последния вид и изглед на флашплейъра ми вика "аре затвори си Модзилата".
Надушвам некво подплащане след последната европска глоба към М$ и ся аре клъц на тия дет гледат с нещо различно от експлоРРРРР..
Пае мое и да съм излишно съмнителен.
И ся не мога с Модзилата да гледам ни един клип у Тубето.
Па си викам дали е така...щото кат инсталиргам последния вид и изглед на флашплейъра ми вика "аре затвори си Модзилата".
Надушвам некво подплащане след последната европска глоба към М$ и ся аре клъц на тия дет гледат с нещо различно от експлоРРРРР..
Пае мое и да съм излишно съмнителен.