думата ми не беше за пране, а за изстискване, ама... явно си млада и "белене" го асоциираш с конкуренцията на мистър пропър...frisky lioness написа:Тя ползва АЧЕbead_ написа:а 2 години белене?frisky lioness написа:Ести.bead_ написа: кой социалистически автор ще му тикне на елби статия за диаманти в ръцете?!?!
освен това мъж и пере и без накисване:-)
ELBI ELBI обади се на кокиче ! приемам!
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря за комплиментаbead_ написа:
думата ми не беше за пране, а за изстискване, ама... явно си млада и "белене" го асоциираш с конкуренцията на мистър пропър...освен да ти завиждам благородно ...
Разбрах те съвсем ясно:-)
Опитах се просто да блесна с остроумие, но явно не се получи:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
It's OK:-):winkw:bead_ написа:поемам вината:shy:frisky lioness написа:
Разбрах те съвсем ясно:-)
Опитах се просто да блесна с остроумие, но явно не се получи:shy:
аз, заслепена от блясъка, съм пропуснала да го забележа.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
альо, тук да не сме на 18-21 години... или некви дърти чеки***и?Quid написа:e некво мъжко списание няма ли да такова са
ако мое да яко гнусно:rotfl24::blum:
спайс платиниум - даже се мърдат - след 24 часа
ама ми се спи след мачлетата и хич не ми се гледа...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
кво праим и аз не знамELBI написа:ти верно, кво праиш тука?Quid написа:е като не сте на 18-21 г аз кво праим тука бре пич:rotfl24:
яко съм се объркал май:rotfl24:
баси и дъртаците:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- snowprincess
тва ми се вижда доста извратено но няма проблеми:blum:snowprincess написа:ей, двамата от детската градина, веднага прави в ъгъла наказаниELBI написа:абе ти кой беше?:rotfl24:Quid написа:ебати и дъртия заядливец:blum:ELBI написа:да не те е фанала склерозата, че да не знаеш де да идеш?
ми нормално си еELBI написа:шефът на формула 1 ... леле, къф скендъл с него... бичове, садо-мазо... малей...
кво па толкова е станоло че малко е ебнал
е голяма па работа станала
тия на запад са много смотани:rotfl24:
и кое му гадното че не схванахELBI написа:ми да - извратено е шефът на Ф1 да е садо-мазо с хитлеристки...
кофти имидж - детсъвика, ако беше азис, иван, незнамкой си - как да е, но шефът на ф1... просто гадно
че са хитлеристки ли?
ми той може да е от червената армия
било гадно а
кой знае ква отстъпка е ползвал тоя щото е от ф1:rotfl24:
казваш, че не е гадно червената армия да я шибат с пръчици...Quid написа:и кое му гадното че не схванахELBI написа:ми да - извратено е шефът на Ф1 да е садо-мазо с хитлеристки...
кофти имидж - детсъвика, ако беше азис, иван, незнамкой си - как да е, но шефът на ф1... просто гадно
че са хитлеристки ли?
било гадно а
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми са ако го кефеи да го шибат и с фау 1 фау 2.......ELBI написа:казваш, че не е гадно червената армия да я шибат с пръчици...Quid написа:и кое му гадното че не схванахELBI написа:ми да - извратено е шефът на Ф1 да е садо-мазо с хитлеристки...
че са хитлеристки ли?
било гадно а
кво общо има тва с ф1 ми кажи
ами сигурно е старомодно, но някой, дето го шибат с пръчици облечени фройлерайнчета с фау 1 да определя кое как в един от най-гледаните мъжки спортове...
то може би да въведем неква яснота кое е извратено и кое не?
и кое е извратено ?:-)ELBI написа:ами сигурно е старомодно, но някой, дето го шибат с пръчици облечени фройлерайнчета с фау 1 да определя кое как в един от най-гледаните мъжки спортове...
5 девойки, рехаво облечени с нацистки униформи шибат с пръчки Макс Моузли... и всичко това - в Интернет... Новините на света...Remmivs написа:чакай сега
кой кого и с какво е шибал да се разберем че се омотах нещо
ми кажи де - ти си кръстникътQuid написа:и кое е извратено ?:-)ELBI написа:ами сигурно е старомодно, но някой, дето го шибат с пръчици облечени фройлерайнчета с фау 1 да определя кое как в един от най-гледаните мъжки спортове...
5?!ELBI написа:5 девойки, рехаво облечени с нацистки униформи шибат с пръчки Макс Моузли... и всичко това - в Интернет... Новините на света...Remmivs написа:чакай сега
кой кого и с какво е шибал да се разберем че се омотах нещо
малииииииии
баси и извратеняка долен:rotfl24:
тия са го утрепали от бой:rotfl24: