пак изневеряваш с други клубове?esti написа:За кое клубче става въпрос?ELBI написа:И пак няма да почерпиш любимото клубче?
Днес ще се омъжвам
за каква изневяра става дума?ELBI написа:пак изневеряваш с други клубове?esti написа:За кое клубче става въпрос?ELBI написа:И пак няма да почерпиш любимото клубче?
ако пиша в други клубове, но обичам вас и винаги се връщам, или ако пиша само тук, но акъла ми е в режим търсене на нови хоризонти?
кое е изневяра?
как може изобщо да питаш "кое клубче"?esti написа:за каква изневяра става дума?ELBI написа:пак изневеряваш с други клубове?esti написа:За кое клубче става въпрос?ELBI написа:И пак няма да почерпиш любимото клубче?
ако пиша в други клубове, но обичам вас и винаги се връщам, или ако пиша само тук, но акъла ми е в режим търсене на нови хоризонти?
кое е изневяра?
А? Ако не те познавах от 100 години, нямаше да мгоа да потвърдя твоята 20 годишна вярност и фактът, че по-малко от 10 години говорим за праш....каквотобешетам
Питам аз и отговор не искам:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Днес ще се омъжвам
Ести, какво стана, изпълни ли днешната програма?
Кажи, че се вълнувам тука...
Panta rhei...
аз си представих една купчина милионери....Мнемозина написа:Ести, какво стана, изпълни ли днешната програма?
наскачали един върху друг ( като на меле)
и ести се измъква най отдолу...и кротко заминава с 3,4,5 диамантени пръстена...
утре е нов ден,в хороскопа пише друго....
Нищо не смея да си представя!doktorka написа:аз си представих една купчина милионери....Мнемозина написа:Ести, какво стана, изпълни ли днешната програма?
Току виж се е справила с милионерите до обяд и по икиндия да е написала книга - щото утре вече ще е друг хороскопът.
Всичко може да се очаква...
Panta rhei...
викаш книга да пише...Мнемозина написа:Нищо не смея да си представя!doktorka написа:аз си представих една купчина милионери....Мнемозина написа:Ести, какво стана, изпълни ли днешната програма?
Току виж се е справила с милионерите до обяд и по икиндия да е написала книга - щото утре вече ще е друг хороскопът.
ма голяма си хтруша.....
да можем да четем след това...
съгласна съм!
Добре тогава - веднага отговарям!ELBI написа:
как може изобщо да питаш "кое клубче"?
А? Ако не те познавах от 100 години, нямаше да мгоа да потвърдя твоята 20 годишна вярност и фактът, че по-малко от 10 години говорим за праш....каквотобешетам
Питам аз и отговор не искам:rotfl24:
Да, вярна съм, като немска овчарка.
Съвсем сериозно.
Бау.
Вече не вярвам в хороскопи!Мнемозина написа:Ести, какво стана, изпълни ли днешната програма?
Не забогатях по необикновен начин, а точно обратното - охарчих се по най-обикновения начин!
Накрая ме изтрещя тока и се подстригах почти късо.
Малко го докарвам на Крис Норман в младите му години, ама......абе шсъ опрая.
нанана...ааа..некст дор ту алис....нанана....
Ооо, я виж колко хубаво ти стои!esti написа:Вече не вярвам в хороскопи!Мнемозина написа:Ести, какво стана, изпълни ли днешната програма?
Не забогатях по необикновен начин, а точно обратното - охарчих се по най-обикновения начин!
Накрая ме изтрещя тока и се подстригах почти късо.
Малко го докарвам на Крис Норман в младите му години, ама......абе шсъ опрая.
нанана...ааа..некст дор ту алис....нанана....
Само за една седмица ще си свикнеш.
Просто не си прочела верния хороскоп днес.
За утре - внимавай.
Надежди възлагаме на теб, ей...
Panta rhei...
А, от малка съм си така.doktorka написа:викаш книга да пише...Мнемозина написа:
Нищо не смея да си представя!
ма голяма си хтруша.....
съгласна съм!
В смисъл, обичам да чета.
Panta rhei...
Утре може да пише, че аз ще започна да правя хороскопи.Мнемозина написа:
Ооо, я виж колко хубаво ти стои!
Само за една седмица ще си свикнеш.
Просто не си прочела верния хороскоп днес.
За утре - внимавай.
Надежди възлагаме на теб, ей...
Тогава със сигурност моя ще бъде винаги най-хубав.
Вие още не сте си платили за дето ми четете постовете, а вече и за книга се ослушвате.Мнемозина написа:А, от малка съм си така.doktorka написа:
викаш книга да пише...
ма голяма си хтруша.....
съгласна съм!
Ай по-сериозно де....
Късно е, чадо.esti написа:
Вие още не сте си платили за дето ми четете постовете, а вече и за книга се ослушвате.
Ай по-сериозно де....
Денят изтече, народът се прибра, само аз съм окъсняла тук...
Широката читателска публика ще се появи утре.
С другия хороскоп.
Panta rhei...
Много смело ми се заявяваш - натискаш се да си плащаш ли?Мнемозина написа:
Късно е, чадо.
С другия хороскоп.
Е, чак пък да се натискам - обаче виж, Леонсио се обади в другата тема и иска да праща някакви пари.esti написа:Много смело ми се заявяваш - натискаш се да си плащаш ли?Мнемозина написа:
Късно е, чадо.
С другия хороскоп.
Panta rhei...
Да бе, видах - от пръв поглед го харесах!Мнемозина написа:
Е, чак пък да се натискам - обаче виж, Леонсио се обади в другата тема и иска да праща някакви пари.
а аз от малка съм хитруша...Мнемозина написа:А, от малка съм си така.doktorka написа:викаш книга да пише...Мнемозина написа:
Нищо не смея да си представя!
ма голяма си хтруша.....
съгласна съм!
та ще четем...
кога Ести ни напише.
Това си е голяма веселба
Докъде я докара работата? Поне омъжи ли се ... 
На мен пък вчера в мтелските хороскопи ми пишеше, че щяли да ми предадат някаква МНО-ГО важна информация и седя и чакам качулките да ми се изпречат на пътя, ама няма
Ако не вчера, може пък оня ден да ми се случи, човек никога не знае 
На мен пък вчера в мтелските хороскопи ми пишеше, че щяли да ми предадат някаква МНО-ГО важна информация и седя и чакам качулките да ми се изпречат на пътя, ама няма
Кои качулки? Пощальонът Пейо да не е с качулка вече? Ама то вярно - то не бяха дъждове, не беше чудо!Rain написа:Това си е голяма веселбаДокъде я докара работата? Поне омъжи ли се ...
На мен пък вчера в мтелските хороскопи ми пишеше, че щяли да ми предадат някаква МНО-ГО важна информация и седя и чакам качулките да ми се изпречат на пътя, ама няма![]()
Е, чаках важна секретна информация, кой друг ги сервира тия новини, освен качулките?leonsio написа:Кои качулки? Пощальонът Пейо да не е с качулка вече? Ама то вярно - то не бяха дъждове, не беше чудо!Rain написа:Това си е голяма веселбаДокъде я докара работата? Поне омъжи ли се ...
На мен пък вчера в мтелските хороскопи ми пишеше, че щяли да ми предадат някаква МНО-ГО важна информация и седя и чакам качулките да ми се изпречат на пътя, ама няма![]()
Къде е валяло? При нас беше идиотска суша ...
Къде е при вас? Що е такава суша?Rain написа:Е, чаках важна секретна информация, кой друг ги сервира тия новини, освен качулките?leonsio написа:Кои качулки? Пощальонът Пейо да не е с качулка вече? Ама то вярно - то не бяха дъждове, не беше чудо!Rain написа:Това си е голяма веселбаДокъде я докара работата? Поне омъжи ли се ...
Те, вярно биели преди да говорят, ама ...
Къде е валяло? При нас беше идиотска суша ...![]()
Мани ги тия качулки (а чулки на руски май беше чорапи):winkw: Ама ако бъркам - не ми се смейте!
Ааа, ККК са с бели, тука май се визират черни. Пък кое им е готиното...doktorka написа:за ККК ли иде реч?Rain написа:Варна. Ден слънче и море, ден сив и красив ...Час с час не си прилича ...
Качулатите са готЯни хора, що да ги оставям ...
Ама то жените харесвали мъже в униформи, та може да е затова? Качулката брои ли се за униформа?
Друго си е матроската одежда - изпънати ония ми ти младежи, веят се ония лентички от каскетите. Не съм обърнал резбата, просто благородна завист
не,щото на мен ми дойде на ум за няколко други с качулки ,ма не са с дънки...Rain написа:Искам да кажа НСБОБДето сервират секретна информация, когато на човек му го пише в хороскопа ...
колкото за БОБ...
ние всички го познаваме...
най-вече Верчето...
(Вяра..занасям те...и искам сниииимки!)
Онова е НСБОП, колкото и неправописно да звучиRain написа:Искам да кажа НСБОБДето сервират секретна информация, когато на човек му го пише в хороскопа ...
Пази боже де! И от организирана престъпност и от борба с нея... Ама много насериозно я почнахме, още малко и ще стане дума за политика!
Може ли още малко целувки?
leonsio написа:Онова е НСБОП, колкото и неправописно да звучиRain написа:Искам да кажа НСБОБДето сервират секретна информация, когато на човек му го пише в хороскопа ...
Пази боже де! И от организирана престъпност и от борба с нея... Ама много насериозно я почнахме, още малко и ще стане дума за политика!
Може ли още малко целувки?
мооооооже...
още?
Чакам пералната да изпере, че да просна прАниту. После и аз ша са простра.Мнемозина написа:Какво правиш тук ти?vyara написа:Ааааа.... Ни мож! Отнемат ми от енергията.doktorka написа:
(Вяра..занасям те...и искам сниииимки!)Или ти на другите искаш снимки? Ама нали си ги виждала. Кой да ти снимам?
Я бъррзо да стягаш багаШа!