Върхът беше! Заканил съм се, че ще се пробвам да го направя в дом. условия. Даже и було съм си замръзил във фризера.Gaspode написа:
Що бе
толкоз бяха търпеливи хората
пък и оня дроП на скара беше супер...
...........
Звеневия нещо разправяше, че тая събота ще ни гостува в Пловдив...Gaspode написа:Разбрах те бе[unknown] написа:
Върхът беше! Заканил съм се, че ще се пробвам да го направя в дом. условия. Даже и було съм си замръзил във фризера.
Кажи кога и сме при теб
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мани, мани... Страшно беше... По едно време един сервитьор вика- Вашите деца се опитват да счупят витрината ...4avdar4e написа:Хи-хи, да не са ви окачили снимките с надпис "Опасни!!", като на нас в "Ники"???[unknown] написа: Там повече няма да стъпя с деца.

Сам не мога - целокупно ще да е - поне четири черепа.., петият е малко прекалено самостоятелен...[unknown] написа:Звеневия нещо разправяше, че тая събота ще ни гостува в Пловдив...Gaspode написа:Разбрах те бе[unknown] написа:
Върхът беше! Заканил съм се, че ще се пробвам да го направя в дом. условия. Даже и було съм си замръзил във фризера.
Кажи кога и сме при теб
Ако не мине котка път, в Петък вечерррр- шви уведомим категорически.
Бира и шкембеееееееее!
Е, то и при нас имаше некви антични вази, дето леко пострадаха...4avdar4e написа:Нищо не е това, нашите (не само Дзвер, а и компания) се опитаха да убият папагалчетата и костенурката, да се изкъпят в шадравана и да смачкат всичкото трева и цветя[unknown] написа: Мани, мани... Страшно беше... По едно време един сервитьор вика- Вашите деца се опитват да счупят витрината ...

Ай стига бе[unknown] написа: Е, то и при нас имаше некви антични вази, дето леко пострадаха...
Вазите си бяха така още от античността
И никой не се е опитвал да счупи стъклото... просто си скачаха... срещу него... така или иначе, не се счупи, нали...
Айде пък сега...
А че им помогнаха да почистят, като забърсаха пода с дрехите си що го премълчаваш? М?
Верно, така си беше.Gaspode написа:
Ай стига бе
Вазите си бяха така още от античността
И никой не се е опитвал да счупи стъклото... просто си скачаха... срещу него... така или иначе, не се счупи, нали...
Айде пък сега...
А че им помогнаха да почистят, като забърсаха пода с дрехите си що го премълчаваш? М?
Ама с какво облекчение ни изпратиха да си ходим...

- Глас в пустиня
Страхотно - така се прави..т.е. така трябва да се прави!
Поради липсата на емотикон който сваля шапка, слагам тоз ->-
Браво!
Пожелавам ти подсигурен клиентопоток и все по-малко вноски, както и повечме време с Ния и бандитосите.
Успех друже - това е начмина!
Радвам се че те познавам, па макар и виртуално.
пп При нас от години МК е 120лв и това в град с 25 - 30 000 човека.
Поради липсата на емотикон който сваля шапка, слагам тоз ->-
Пожелавам ти подсигурен клиентопоток и все по-малко вноски, както и повечме време с Ния и бандитосите.
- сър Айвънхоу
Честити док!
Малко клиенти да имаш, ама мноооого платежоспособни! Та малко работа да имаш, ама мнооого пари да кяриш!
Малко клиенти да имаш, ама мноооого платежоспособни! Та малко работа да имаш, ама мнооого пари да кяриш!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
Re: В ГОРАТА...
честито!
страхотен е, с такъв кабинет няма начин да загубиш и един от пациентите си, че и много нови ще спечелиш
попътен вятър!
страхотен е, с такъв кабинет няма начин да загубиш и един от пациентите си, че и много нови ще спечелиш
попътен вятър!

Мерси, друже! Що е живот- все е пред нас. Ще се видим някой ден и на живо, сигурен съм.БоЕВ написа:Страхотно - така се прави..т.е. така трябва да се прави!![]()
Поради липсата на емотикон който сваля шапка, слагам тоз ->-Браво!
И аз се радвам, че те познавам, макар и само виртуално. Всъщност, ти си един от хората, заради които ми е приятно да чета и пиша тук.

Мерси!Марвин написа:Честити док!
Най- добре само един, но да е Бил Гейтс, примерно... Не, не...тоя е скръндза, някой по- ларж искам...ама още не съм измислил кой...

Мерси! Единственото лошо нещо е, че е в друг квартал, а хората са малко капризни, не им се обикаля...ще видим...snowprincess написа:честито!
попътен вятър!

- snowprincess
не се притеснявай! хората не обичат да сменят зъболекаря си[unknown] написа:Мерси! Единственото лошо нещо е, че е в друг квартал, а хората са малко капризни, не им се обикаля...ще видим...snowprincess написа:честито!
попътен вятър!
както след време ще стане и с психоаналитика си

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прекрасно, докторе4avdar4e написа:
Много ми хареса
Честито!
Пожелавам ти бърза възвращаемост
и требе да ми подшушнеш къде точно е
Центъра
Значи ли, че си по-близо до мен или само значи МЕДИЦИНСКИ център:-)
Каквото и да е
и където и да е
е много хубаво:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.