Los tres Caballeros :)
- Green Light
- snowprincess
значи съм сбъркала, мислех, че конят и ездачката са другиGreen Light написа:Аз и Бейби сме тия в ляво. Не сме двойка, а квинтет. Понеже аз съм поне трима(добрия, лошия и злия), тя рядко е сама също.
П.П. За отбелязване е, че докато другите ездачки стоят или поне лекичко така в тръст, мен ме яздат в галоп

сега ако споделите за камшици, шпори, видове езда (галопи, други)... ще иде темата в реката...
само дето (ооопссс. да кажа имената) средната двойка трябваше да е най-отпред... от фотографска гл. т.
това си е положението мъже - в края на краищата жените се качват на главите на мъжете и ги водят, където са си решили...
само дето (ооопссс. да кажа имената) средната двойка трябваше да е най-отпред... от фотографска гл. т.
това си е положението мъже - в края на краищата жените се качват на главите на мъжете и ги водят, където са си решили...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Los tres Caballeros :)
Това го открих случайно в ето този продуктsnowprincess написа: това е много интересно, на фотошопа ли се прави
Безплатен е, а е пълен с изненади.. и добри способности...
Пример:

А ама аз го имам!Gaspode написа:Това го открих случайно в ето този продуктsnowprincess написа: това е много интересно, на фотошопа ли се прави
Безплатен е, а е пълен с изненади.. и добри способности...
Пример:
но дълго ще се чака да открия нещо случайно...
аз и като търся не откривам,камо ли случайно....
Мога да ти нашепна на ушенце какво и как...doktorka написа: А ама аз го имам!
хе хе с нашепване ако ставаше...Gaspode написа:Мога да ти нашепна на ушенце какво и как...doktorka написа: А ама аз го имам!
питай ме след като неколкократно съм била прилежно обучавана как да селектирам всички снимки с натискане на клавиш,...дали помня и зная?
и то от такъв ,който разбира от компютри ,нали таковата..не от някой заплес като самата мен.
аз съм causa perdutta...