Ами ето, видя ли?Капинчо написа:
И кво? Ходих, прочетох, нищо не разбрах ...
Няма смисъл.
докторката още вчера е забравила.vyara написа:Айде, ще стана третия натикал се между шамарите.Ма перде съм понякога...
Та, докторке, при цялото ми уваженив и чувствата ми към теб, не мога да не отбележа, че малко пресилено я нападна Рейн. Наивна била и нам кво. Ми наивно е момичето, малко е, ще се научи, ама що да го нападаш така пък. Всички сме били така.
Рейн, няма се шашкаш. Докторката утре ще забрави, тя не е злопаметна, не го приемай навътре.
Док, някак се почувствах длъжнаdoktorka написа:
напротив ,каките и батковците ще оценят, че не сме се разположили в основния клуб.4avdar4e написа:Док, някак се почувствах длъжнаdoktorka написа:да ти кажа (без да искам да се бъркам в спора, и без това беше обвинена - в изтритото мнение - че някой ти подсказва грешни идеи
:rotfl24:, айде, бе, баш па на теб...): вероятно само човек попадал действително в ситуация, застрашаваща живота му, или на най-близките му, може да знае как ще реагира.. Аз (слава на Бога!) не знам. Имала съм близки до критични моменти, но тогава съм разчитала на .. лекари, полиция, пожарна, приятели, не и на собствената си преценка. Това е една (само една) от причините да съм противник на оръжието вкъщи (освен, ако не е за стрелба в тир, ама пък сигурно и там имат каси за съхранение).
П.П. Кака и батковците може и да ни бият за тая тема баш тук
иииии....[unknown] написа:Не споменавай името ми без нужда!4avdar4e написа: (слава на Бога!)
doktorka написа: това искам да науча момичето...да мисли преди да дава изявления....
но никой не ми оценява благородния напЪн...
Ми Незнайко...[unknown] написа:Аз оценявам всеки напънdoktorka написа: но никой не ми оценява благородния напЪн...Ама нищо не каза за тепиха и борбата... Само с мечти ще си остана, явно няма да гледам въргал...
vyara написа:doktorka написа: това искам да науча момичето...да мисли преди да дава изявления....
но никой не ми оценява благородния напЪн...Дето се казва в една реклама, която тече в момента - 80% от хората мислят след като кажат нещо, а 100% от хората не обичат да им казват кога и как да говорят.
(рекламата е на Глобул)
Няма време. Имам три сезона Battlestar Galactica да гледам...4avdar4e написа:Филмът е готин, тънка ирония, на моменти даже гавра, изключително добре подбрани актьори, ангели и дяволи[unknown] написа: Тоя в главната роля, много лигав. Сори, ако ти е любим артист, ама аз не го трая. Нема гледам филм с него.Гледай го, подозирам, че ще ти хареса

всеки знае с шампанско и ягоди[unknown] написа:Аз пък искам въргал!
Рейн не я познавам лично, но докторката- да. И си я представям по бански или без, омазана в шоколад, олио...или квото и да е там, нема значени... как се боричка с противничката си в ония кръглите тепихи, дето мязат на малко басейнче пълно с неква течност...
Като се уморят- ще ги поливам с шампанско...![]()
Оф, спирам...
Какъв човек!Remmivs написа:всеки миг е различен
всеки от нас е различен във всеки миг
не знаеш какво ще направиш докато не го направиш
не знаеш какво няма да направиш докато не пропуснеш да го направиш
всъщност, за да се разбереш най-добре, сам себе си трябва да си стоял на ръба
да си паднал и да си станал
A man takes responsibility for his actions, right or wrong. He accepts the consequences and lives with them. Every day.
а, да
и всичко е едно
много чело,много знай...Remmivs написа:всеки миг е различен
всеки от нас е различен във всеки миг
не знаеш какво ще направиш докато не го направиш
не знаеш какво няма да направиш докато не пропуснеш да го направиш
всъщност, за да се разбереш най-добре, сам себе си трябва да си стоял на ръба
да си паднал и да си станал
A man takes responsibility for his actions, right or wrong. He accepts the consequences and lives with them. Every day.
а, да
и всичко е едно