Но това е нещо, с което една жена така или иначе трябва да се научи да се справя.vyara написа:Всъщност ти идея си нямаш какво е да си тийнейджърка и да има някой пошъл в непосредствена близост, нали?Remmivs написа: PS
невинността всъщност е най-мъдра
Обичате ли да ви гледат ц-ц-те
Последно промяна от Мнемозина на 09.05.08, 15:49, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Dark Angel
естественоКапинчо написа:Ми и аз си мисля, че една жена като се облича има предвид, че ще я гледат и затова се облича по начина, по който го прави. Но съм попадал на зверски погледи, когато ме хванат в заглеждане, което ми е неразбираемо - като не искаш да те гледат, закопчей си поне копчетата.Dark Angel написа:чувствам се добре
приятно ми е да усещам как погледите се плъзгат по мене
като отивам на вечеря и съм "пазена" от мъж ми или с колеги смело оставам по вечерна рокля с деколте
работно - копчетата на ризата са закопчани почти догоре
свободно време - едно копче по-надолу
и какво толкова - хубостта е до време
но като съм сама - о колко съм незабележима, особено нощем
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Dark Angel
Недей ми крещя. Не съм те нарекла така, но знаех, че ще си го помислиш и въпреки това не се редактирах. Мисли си каквото искаш.Капинчо написа: ДОБРЕ БЕ ВЕРЧЕ! РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ ПОШЪЛ ДЯДКА САМО ЗАЩОТО СЪМ СИ НАСОЧИЛ ПОГЛЕДА КЪМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО НАДВИСНАЛИ НА 20 СМ ОТ МЕН ЦИЦИ И ЗА ТОВА, ЧЕ ИМ КАЗВАМ ЦИЦИ, И ЗАТОВА, ЧЕ ИЗОБЩО ПОПИТАХ НЕЩО ЕЛЕМЕНТАРНО, НА КОЕТО НЯМАМ ОТГОВОР. А ИМЕННО:
Защо жените се обличат предизвикателно и си правят изкуствени бюстове за хилядарки, а се правят, че ги дразнят нашите погледи?
И ако питаш лично мен, аз не си слагам нищо на циците. Не ходя с деколтета, дори с поли не ходя. Ходя дори по момчешки спортно облечена.
Абе... прави каквото си знаеш.
-
Дядо Капинчо
начи така аvyara написа:Недей ми крещя. Не съм те нарекла така, но знаех, че ще си го помислиш и въпреки това не се редактирах. Мисли си каквото искаш.Капинчо написа: ДОБРЕ БЕ ВЕРЧЕ! РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ ПОШЪЛ ДЯДКА САМО ЗАЩОТО СЪМ СИ НАСОЧИЛ ПОГЛЕДА КЪМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО НАДВИСНАЛИ НА 20 СМ ОТ МЕН ЦИЦИ И ЗА ТОВА, ЧЕ ИМ КАЗВАМ ЦИЦИ, И ЗАТОВА, ЧЕ ИЗОБЩО ПОПИТАХ НЕЩО ЕЛЕМЕНТАРНО, НА КОЕТО НЯМАМ ОТГОВОР. А ИМЕННО:
Защо жените се обличат предизвикателно и си правят изкуствени бюстове за хилядарки, а се правят, че ги дразнят нашите погледи?
И ако питаш лично мен, аз не си слагам нищо на циците. Не ходя с деколтета, дори с поли не ходя. Ходя дори по момчешки спортно облечена.
Абе... прави каквото си знаеш.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
ако беше написалКапинчо написа:Права си. Някои жени.Dark Angel написа:а ти сега защо набута всичките жени в една обща купчина?????Капинчо написа:
някои цици
щеше да е екстра
- сър Айвънхоу
И пак изглеждаш готино маце!vyara написа:И ако питаш лично мен, аз не си слагам нищо на циците. Не ходя с деколтета, дори с поли не ходя. Ходя дори по момчешки спортно облечена.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Quid написа: ако беше написал
някои цици
щеше да е екстра
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
баси как ме изпреварИ...4avdar4e написа:Quid написа: ако беше написал
някои цици
щеше да е екстра:rotfl24::rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Dark Angel написа:ето нещо по темата
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
Пък аз искам дъщирите ми да ходят облечени като жени. Защото това е прекрасно. Мразя унисекса. И по-точно, не го мразя, а ми е тъжно, това ни убива.Капинчо написа:Така ходи и дъщеря ми (днес стана на 18), за която толкова си се загрижила и не аз съм този, заради когото го прави.vyara написа: Ходя дори по момчешки спортно облечена.
- snowprincess
- Dark Angel
Сноу, хората имаме различни очиsnowprincess написа:защо се държиш така, какво ти става? въпросът беше шега, къде видя грубост в изказванетоvyara написа:![]()
аз самата бих гледала циците на мадама, която се е облякла така, че да и се виждат
като бях по-млада изпитвах адско отвращение от опипващи, лепкави погледи при все че за работа винаги съм се обличала като дама
направо ми се е повръщало
- snowprincess
На мен пък не ми изглежда така. Ти някакъв проблем с моята гледна точка ли имаш пък сега. Хората нямат ли право на гледна точка?!snowprincess написа:реагираш/звучиш така, все едно лично с нещо те е обидил и това с "дъртака" изглежда като нападкаvyara написа: Ами всеки според нагласата си гледа. Така съм го видяла, така съм реагирала.
-
Дядо Капинчо
гледната точка е само еднаvyara написа:На мен пък не ми изглежда така. Ти някакъв проблем с моята гледна точка ли имаш пък сега. Хората нямат ли право на гледна точка?!snowprincess написа:реагираш/звучиш така, все едно лично с нещо те е обидил и това с "дъртака" изглежда като нападкаvyara написа: Ами всеки според нагласата си гледа. Така съм го видяла, така съм реагирала.
и е у циците
я па тиКапинчо написа:Хайде, хайде лейдите, не се съпрекословявайте заради един пошъл дъртак. Не си струва. Аз като се обидя, ще си ида .... и може пак да се върнаsnowprincess написа:реагираш/звучиш така, все едно лично с нещо те е обидил и това с "дъртака" изглежда като нападкаvyara написа: Ами всеки според нагласата си гледа. Така съм го видяла, така съм реагирала.
никъде няма да ходиш бре мръснико:blum:
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Quid написа: гледната точка е само една
и е у циците
Днес просто си неотразим!
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо