лакомияRemmivs написа:От яд заради сеира или поради кеф от същия?Пипи написа:не, ще сме се самоизяли
Честит празник!
Дай да тъ нацелувам виртуалноlatrevw написа: абе не вярвам, че казваш винаги истината:-) но вероятно повечето пъти и ползата е голяма - за мен това го правят отговорните и смели хора, готови да се изправят и справят с всичко, което може да им се изпречи. никак не е лесно да казваш истината; когато си превъзмогна скрупулите или каквото и да е там в определени ситуации и като изръся каквото трябва и точно както го мисля, се чувствам свободна, лека и одухотворена:-)
Не винаги казвам, да, но това е не, за да излъжа, а просто да спестя някому нещо. Или минавам през Африка, за да стигна до истината
Но с истината се живее по-лесно, така си мисля.. Не по-добре
Барем десет пъти съм редуцирал публично до абсурд това потвърждение на правилните изключения.4avdar4e написа:Не само спокойно, но и по много
Знам, че ТИ се пошегува, но иначе правилото е вярно. А както знаем изключенията са само потвърждени на правилото (ох, няма да затъвам в твойте и на Мнемото сфери)
Принципно имаме предплатена резервация от нощта на 28 юни. С идеята да останем до 12-13 юли. Два рождени дниlatrevw написа: кога това, я раздуй:-) да се подготвим подобаващо, онова малкото злато с теб ли ще е:-)
Не само едното, и другите две златца ще са си с мен
А това малкото е толкова очарователно, че трябва с него да ида в банката да поискам кредит
Veritas vos liberabit.latrevw написа:абе не вярвам, че казваш винаги истината:-) но вероятно повечето пъти и ползата е голяма - за мен това го правят отговорните и смели хора, готови да се изправят и справят с всичко, което може да им се изпречи. никак не е лесно да казваш истината; когато си превъзмогна скрупулите или каквото и да е там в определени ситуации и като изръся каквото трябва и точно както го мисля, се чувствам свободна, лека и одухотворена:-)
(И ще познаете истината и ) истината ще ви направи свободни.
Йоан 8.32
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Реме бе, жените се свааалят, не се дигат. Аз ли да те уча?Remmivs написа:Последно 100 или 150. Макар че детлифтът ми е 135 щатно, значи някъде към 159-160 ще ги лифтна всякак.doktorka написа:Пипи написа:
Пу пу:rotfl24:
Ассс съм фотОграфА, ествствено е дА не съм в кадър.
пп. блондинка съм, към сто - сто и петдесет килааа...
те ,истинските мъже разбитат от жени...
не се кОси...
сто и пейсе кила си е тъкмо...
да има кво да пипнеш ,така да се каже...
-
Дядо Капинчо
Абе ако е изотзадзе, все пак по-добре е да се стегнеш. Отпуснеш ли се ушъл си у ряката.Remmivs написа:Само трябва да дойдеш в залата и да стоиш стегната, щото човек трудно се вдига ако е отпуснат - това е честа грешка впрочем, ако някой се опита да те хване изненадващо (примерно изодзадзе) естествената реакция е да се стегнеш, а така само го улесняваш.Пипи написа:общо 150, мерси
Бе не ги разбираш тези работи ти, от старата дегенерация си (страшен лаф, наскоро ми го казаха - употребен към нас). Ти ги сваляй, няма лошо. Аз ще ги понеса и възнеса, пък после ще видим къде и при кого ще паднат.Капинчо написа:Реме бе, жените се свааалят, не се дигат. Аз ли да те уча?
PS
И посмали малко цитатите в цитатите в цитатите в цитатите, моля.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Б@СИ! Пак сте добутали темата до извращения 
Честит да ни е хубавия празник и че днес не валя толкова обилно, както обичайно вали на този празник.
Щеше ми се да нацелувам и Уинона днес съвсем невиртуално /ма тя си и мълчи кат роднина на Филип Тотьо и тва е
/
Порадвах се на абитуриентите, ремонтите и задръстванията.. ма не ми пукаше особено щот за никъде не бързах.
Една лежерна събота. 
Честит да ни е хубавия празник и че днес не валя толкова обилно, както обичайно вали на този празник.
Щеше ми се да нацелувам и Уинона днес съвсем невиртуално /ма тя си и мълчи кат роднина на Филип Тотьо и тва е
Порадвах се на абитуриентите, ремонтите и задръстванията.. ма не ми пукаше особено щот за никъде не бързах.
-
Дядо Капинчо
Ами така де. Пък и без сех бувите нямаше да стигнат до нас, нали. ...Или ние до тях ... все едноМнемозина написа:Понеже аз я пуснах, та да ти кажа - не се шашкай.МЪЖжжж написа:Б@СИ! Пак сте добутали темата до извращения
Важното е темата да е живичка, щото така някак е жив и празникът.
Звучи парадоксално, но аз поне така го мисля...
-
Дядо Капинчо
Един бил на преглед при психолог. Докторът му нарисувал един правоъгълник с две точки в него и попитал какво е това.Мнемозина написа:Ама вие за това ли говорехте?Капинчо написа:
Ами така де. Пък и без сех бувите нямаше да стигнат до нас, нали. ...Или ние до тях ... все едно
Аз мислех, че за фитнес и самозащита.
- Това е легло и на него двама правят секс.
Нарисувал квадтарт.
- Това е квадратно легло и на него двама правят секс.
Нарисувал триъгълник.
- Това е триъгълно легло и на него двама правят секс.
Нарисувал кръг.
- Това е кръгло легло и на него двама правят секс. Абе, докторе, ти да не си секс маниак?
...