ии аз тамън туй се питамStranniche написа:Gaspode написа:Бях решил да не се включвам повече в снимкови теми
Това пък защо?!
Посвещение!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Сори, че вкарвам параноята си пак, но такива неща не е хубаво а се говорят там където всеки непознат психопат или крадец може да ги прочете.frisky lioness написа:И кога това?4avdar4e написа:На море, ма, кака, на Варнаfrisky lioness написа: Къде и кога ще ходиш ма, како?
Аз защо не знам нищо за това, аДа се снимам с маковете и магарешките бодили
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не говори в трето лицеGreen Light написа:Сори, че вкарвам параноята си пак, но такива неща не е хубаво а се говорят там където всеки непознат психопат или крадец може да ги прочете.frisky lioness написа:И кога това?4avdar4e написа:На море, ма, кака, на Варнаfrisky lioness написа: Къде и кога ще ходиш ма, како?
Аз защо не знам нищо за това, аДа се снимам с маковете и магарешките бодили
Мен ли имаш пред вид под "психопат или "крадец", а:mad::evil:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дава и адрес4avdar4e написа:Ето, ето кой е виновен за форумната ми параноя, ТИGreen Light написа: Сори, че вкарвам параноята си пак, но такива неща не е хубаво а се говорят там където всеки непознат психопат или крадец може да ги прочете.
Иначе си прав
Доберманите ще ги взимате ли?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз съм комбина само с крадци, мол'ви съ сегаGreen Light написа:а, не! Ти тука ни разпитваш, обаче си в комбина с психопата, а той само чете и когато ние кажем какво ще правим и кога и ни психопаткате. Така си е.frisky lioness написа: ...
Мен ли имаш пред вид под "психопат или "крадец", а:mad::evil:
Никаква психоПАТКА не съм
аз съм от обикновените

Боже, Боже, човек не знае къде ходи.Gaspode написа:Снимките са две, катеричката едно - писна и да ми позира и подметна...ъъъъ... опашка накъмто дърветата...Мнемозина написа: Тя е една, бе, нещо си се объркал.
Няма значение, де, прибрах си ги в колекцията.
А тях къде си ги снимал? Като ще сме Мари Подробни...
Шонбрун
Сега Грийн пак ще ми се смее.
Panta rhei...
Ми нали мнемозинка била и се опитах да разбера къде съм се шматкала.Gaspode написа:Н`тъ разбрах, ама то на мен често ми се случва с най-различни хора... та ще се лекувам де... само да разбера от какво...Мнемозина написа: Боже, Боже, човек не знае къде ходи.
Вече не знам какво да очаквам от себе си.
Panta rhei...
Искам да гледам и слушам.....мноооого, много искамGaspode написа:Нищо не съм спирал бе... ни пиенето, ни секса... Ти ся кво точно визираш? М?vyara написа: A пътеписа къдя е?:winkw:
И как така ще решаваш да спираш без да си ни питал?
Нямам време за пътепис... мога само да разказвам, показвам, ама на маса...
Близо 8Г снимки... Хърватско бе само началото...
- Green Light
Хулиган!Green Light написа:Че аз, кога съм ти се смял? Само съм ти подсказвал да си обърнеш внимамие на здравето. Сега медицината чудеса прави, толкова е напреднала, че въобще не трябва да се притесняваш.Мнемозина написа: Боже, Боже, човек не знае къде ходи.
Никакво разбиране, никакво, към хорската разсеяност!
Panta rhei...