И аз. С голям апетит го прочетох.Dark Angel написа: ама нещо взех да огладнявам
Какво беше
- сър Айвънхоу
Re: Какво беше
гаднярка!Dark Angel написа:- спагети със зехтин, пресни домати, пармиджано, пресен босилек и тиквички
- баклава направена със светли, прясно счукани орехи, масло, захарен сироп с ванилия
- свински котлет на скара
- цели пресни картофчета с масло, копър и малко чесън
- таратор с хубаво кисело мляко, обелени краставици, свеж чесън, копър и светли прясно счукани орехи
- домашен хляб
- филия с масло и хубава шунка
- филия с масло и хубаво сирене
такива неща....
ама нещо взех да огладнявам
бива ли да изреждаш толкова много любими мои яденета на куп???
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Само това си харесах. Аз съм голям сухар в яденето. Където и да ходя, винаги си избирам за ядене това,което ми звучи най близко до свинска пържола.Dark Angel написа: - свински котлет на скара
- домашен хляб
- сър Айвънхоу
как беше лафа?Капинчо написа: Където и да ходя, винаги си избирам за ядене това,което ми звучи най близко до свинска пържола.
мезето да е драно, а не брано; да е блажно, а не влажно; и да е расло на кокал.
Bella Ciao
Bella Ciao
в детството - всичко в съботаКапинчо написа:любимото ви нещо за ядене в детството?
имаше ..официални обяди
с атмосфера
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
това ядене/подправка/каквото е там на го знам...Semiramis написа:с атмосфера
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:как беше лафа?Капинчо написа: Където и да ходя, винаги си избирам за ядене това,което ми звучи най близко до свинска пържола.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако ми спрат хляба-Капинчо написа:
Аз мога да ям само хляб, но не мога да ям без хляб.
УМИРАМ

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Марвин написа:това ядене/подправка/каквото е там на го знам...Semiramis написа:с атмосфера
ми...съботно...такова..
ако не ти идват идеи
единия начин да се постигне атмосфера е като през седмицата готвиш буламачи
- сър Айвънхоу
сетих се за онова семейство бачкатори, дето решили цяла седмица да ядат яйца, щото, нали, най-евтино и със спестените пари да отидат на ресторант. ама там да ядат "най-засуканото" ядене. направили го хората... кудкудякали дори в съботата от толкоз яйца, ама нали целта оправдава средствата... таковата...Semiramis написа:ако не ти идват идеи
отиват в неделя арабиийте на ресторант, ама избират "най-засукания", естествено. сядат, отварят менюто и почват да четат и търсят "най-засуканото" ядене... и накрая най-странно "заглавие" на ядене им се видяло: "омлет-натюр"... някакси така френски им прозвучало на хората и си поръчало по един такъв омлет... и като им го донесли... мъжа въздъхнал... - е, толкова ли трябваше да се морим с пустите яйца, та да се окаже, че най-засуканото ядене са бъркани яйца?
та такива ми ти работици...
Bella Ciao
Bella Ciao
човещинка 
ем на френски, ем натуюр
ем на френски, ем натуюр
бе ей аз съм гладен беSemiramis написа:Марвин написа:как беше лафа?Капинчо написа: Където и да ходя, винаги си избирам за ядене това,което ми звучи най близко до свинска пържола.
![]()
и освен това съм хищник
има няма 2 години
като няма кюфтета съм на пържоли
всъщност и като има пак
но и фуража е важен да знаете
- сър Айвънхоу
имам един приятел, дето като влезе у ресторанта и поръчва:Remmivs написа:бе ей аз съм гладен бе
и освен това съм хищник
има няма 2 години
всъщност и като има пак
една пържола с гарнитура... шишчета...
Bella Ciao
Bella Ciao
...и сигурно е на раделно хранене...Марвин написа:имам един приятел, дето като влезе у ресторанта и поръчва:Remmivs написа:бе ей аз съм гладен бе
и освен това съм хищник
има няма 2 години
всъщност и като има пак
една пържола с гарнитура... шишчета...
навън-така, а у тях - на зелено
аз чак до там не съм хищник. не ми липсват, ни хляб, ни сладко. мога и да не ям след 6, обеч месото...
Semiramis написа: ако не ти идват идеи
- Piqndurnik
Като малък бях злоядо хлапе (на кого ли се е метнала щерката). Баба ми що приказки ми е изприказвала докато тича подире ми с яденето
Иначе помня, че обичах виенски шницел, ама от свинско.
Шоколад, докато имаше, не обичах. Заобичах го, като изчезна по едно време и на негово място почнаха да пускат някакво соево подобие.
Обичах и кнедли със сладко от сливи, палачинки и баклава, обаче тези неща рядко ме огряваха - майка ми работеше в ендокринологичен кабинет и се беше вманиачила нещо
Иначе помня, че обичах виенски шницел, ама от свинско.
Шоколад, докато имаше, не обичах. Заобичах го, като изчезна по едно време и на негово място почнаха да пускат някакво соево подобие.
Обичах и кнедли със сладко от сливи, палачинки и баклава, обаче тези неща рядко ме огряваха - майка ми работеше в ендокринологичен кабинет и се беше вманиачила нещо
Наздраве 
- Piqndurnik
То това правило и аз го спазвам. Много е ценно, като обикаляш по света. Предпазва от конфузни ситуации.Марвин написа:как беше лафа?Капинчо написа: Където и да ходя, винаги си избирам за ядене това,което ми звучи най близко до свинска пържола.
Наздраве 
-
Дядо Капинчо
Аз пък нямам нищо против да е влажно. Даже предпочитам.Марвин написа: мезето да е драно, а не брано; да е блажно, а не влажно; и да е расло на кокал.
- Piqndurnik
Мисълта ми беше заКапинчо написа:Аз пък нямам нищо против да е влажно. Даже предпочитам.Марвин написа: мезето да е драно, а не брано; да е блажно, а не влажно; и да е расло на кокал.
Капинчо написа:Където и да ходя, винаги си избирам за ядене това,което ми звучи най близко до свинска пържола.
Наздраве 
съучениците ми. бях много голяма драка:shy:Капинчо написа:любимото ви нещо за ядене в детството?
just perfect
- сър Айвънхоу
защо в минало време пишеш??? правилното май трябва да е:bead_ написа:съучениците ми. бях много голяма драка:shy:Капинчо написа:любимото ви нещо за ядене в детството?
СЪМ много голяма драка!
Bella Ciao
Bella Ciao
ми щото пита човека кое и любимото ми НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ В ДЕТСТВОТО....!! ТЕ ЗА ТВА!!:blum:Марвин написа:
защо в минало време пишеш??? правилното май трябва да е:
СЪМ много голяма драка!
just perfect
колко оживяха?bead_ написа:съучениците ми. бях много голяма драка:shy:Капинчо написа:любимото ви нещо за ядене в детството?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
ху кеърс...ELBI написа:колко оживяха?bead_ написа:съучениците ми. бях много голяма драка:shy:Капинчо написа:любимото ви нещо за ядене в детството?
just perfect
джъст аскингbead_ написа:ху кеърс...ELBI написа:колко оживяха?bead_ написа:съучениците ми. бях много голяма драка:shy:Капинчо написа:любимото ви нещо за ядене в детството?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
хукърс лиbead_ написа:ху кеърс...
мислех че каза съученици, не съученички
не подбирам.Remmivs написа:
мислех че каза съученици, не съученички
разбирай го както искаш.
just perfect
зададох въпроса просто да запълня времето... А сега мога да заключа, че си била доста ефективна от малка...bead_ написа:щом толко ти е любопитно - под 10%:winkw:ELBI написа:
джъст аскинг
моля те, обръщай внимание на подписите на хората:-)ELBI написа:зададох въпроса просто да запълня времето... А сега мога да заключа, че си била доста ефективна от малка...bead_ написа:щом толко ти е любопитно - под 10%:winkw:ELBI написа:
джъст аскинг
и част от въпросите стават излишни:blum: затова пък времето, времето...
just perfect
това, с разбирането, го умеяbead_ написа:не подбирам.
разбирай го както искаш.
нали се разбрахме
развитие във времето от под 10% до 100% (перфектност) говори за наместването на божественото в тебе на малко по-късна възраст...bead_ написа:моля те, обръщай внимание на подписите на хората:-)ELBI написа:зададох въпроса просто да запълня времето... А сега мога да заключа, че си била доста ефективна от малка...bead_ написа:щом толко ти е любопитно - под 10%:winkw:ELBI написа:
джъст аскинг
и част от въпросите стават излишни:blum: затова пък времето, времето...
разбраноRemmivs написа:това, с разбирането, го умеяbead_ написа:не подбирам.
разбирай го както искаш.
нали се разбрахме
just perfect
мдаааа.ELBI написа:
развитие във времето от под 10% до 100% (перфектност) говори за наместването на божественото в тебе на малко по-късна възраст...
/бийд вписва небрежно некви 1-2-3 червени точки в графичката на елби/
just perfect
как е да си божествено наместенаbead_ написа:мдаааа.
/бийд вписва небрежно некви 1-2-3 червени точки в графичката на елби/
сецваш ли се сутрин?