може ,но само по твое...4avdar4e написа:Може ли аз по желание???Semiramis написа:Ела в Пловдив
има нормални .. гидове
и Фриски ще ти предложи работа
тъй като гледам няма отсрещно желание за жена-гид...
мъжете?
кво се офлянквате!?
4avdar4e написа:Аааа, те скоро го миха, даже със сапунь, че някой-си-не-помня-кой беше на официално посещение. А от вчера едни грамадни сонди чистят каналите, дааааSemiramis написа: че един дъжд ще ви измие центъра. Какво друго да искам да кажа.
Аз съм на масажи. За простататаdoktorka написа:може ,но само по твое...4avdar4e написа:Може ли аз по желание???Semiramis написа:Ела в Пловдив
има нормални .. гидове
мъжете?
кво се офлянквате!?
Set написа:Аз съм на масажи. За простататаdoktorka написа:може ,но само по твое...4avdar4e написа:Може ли аз по желание???Semiramis написа:Ела в Пловдив
има нормални .. гидове
мъжете?
кво се офлянквате!?
Изтърва ма Рейна пак и отново
Шъ мъ прощаваш, ама старост:rotfl24:Rain написа:Set написа:Аз съм на масажи. За простататаdoktorka написа:може ,но само по твое...4avdar4e написа:Може ли аз по желание???Semiramis написа:Ела в Пловдив
има нормални .. гидове
мъжете?
кво се офлянквате!?
бе знаещото си е знаещо дето вика един познатesti написа:Кажи, че ги търсиш за кръчма и веднага ще ти наскачат.
После, като ти паднат в ръчичките ще си избереш и ГИД.
Аз ли да те уча....
ми пробвай ти...esti написа:Кажи, че ги търсиш за кръчма и веднага ще ти наскачат.
После, като ти паднат в ръчичките ще си избереш и ГИД.
Аз ли да те уча....
И кой тва?Remmivs написа:
бе знаещото си е знаещо дето вика един познат
и можещо дето вика друг
Намери пък ти с к'во да се оправдаешSet написа:Шъ мъ прощаваш, ама старост:rotfl24:Rain написа:Set написа:Аз съм на масажи. За простататаdoktorka написа:може ,но само по твое...4avdar4e написа:Може ли аз по желание???Semiramis написа:Ела в Пловдив
има нормални .. гидове
мъжете?
кво се офлянквате!?
Е чеки Къпински.
Rain написа:
esti написа:И кой тва?Remmivs написа:
бе знаещото си е знаещо дето вика един познат
и можещо дето вика друг
един ТИ каза нещо красивоRemmivs написа:бе тук е заприличало на един бордей
пардон
будоар да кажа
и Рейн ще я посрещне все някой, нищо че не е ..като ... насesti написа:Аз мисля другата седмица да бъда с бельо, ей така за разнообразие и да видя дали ще ме върнат софиянци.doktorka написа: казах:![]()
ей така по бельо или без бельо се ходи
esti написа:Аз мисля другата седмица да бъда с бельо, ей така за разнообразие и да видя дали ще ме върнат софиянци.doktorka написа: казах:![]()
Rain написа:ти за гъби ли?doktorka написа:Минаха ми нервите, обличам рицарските доспехи и тръгвам
ма кви са тия доспехи...
казах:![]()
или поне световноRemmivs написа:тука има барем трима сашовци
явно ще си правите културна програма
грешка,моето момиче....Rain написа:Аз знам, че ако помоля Сашо, ще ме вземе от гарата, стига да не е зает. Така че ... помощта, която поисках от тук вече не е нужна. Не че ми е длъжен, но знам, че ще се отзове - той е дружка.
А, такава съм, просто не ме познаваш. Има хора, които могат да го потвърдят!