Ми не се е, щото все недоизказани си седят[unknown] написа:
И аз не знам какво ще се случи, щото досега не се е случвало! Освен моя милост и рядко, ама много рядко- още един двама, всички други говорят все едно за някакви извънземни, когато са в...хъм...манийна фаза...
Ако нещо може да се поправи,
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Аут ъф бобец, а?maggot написа:...а на боб не мога да гледам - нещо не познавам напоследък.
П.П.
Аз много отдавна не разбирам за какво става въпрос в тоя форум ама едно време тате ми каза "Не е важно да спечелиш, важното е да участваш"... и аз участвам нали...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Ся всички ще кажат че си казват:rotfl24::rotfl24:maggot написа:Ми не се е, щото все недоизказани си седят[unknown] написа:
И аз не знам какво ще се случи, щото досега не се е случвало! Освен моя милост и рядко, ама много рядко- още един двама, всички други говорят все едно за някакви извънземни, когато са в...хъм...манийна фаза...
Memento mori.
- Житената Питка
- BOFH
Добре, нека е към мен.maggot написа: Мнемо, това не е само към теб, за съжаление повечето люде в този форум пишат по този начин и наистина побеснявам понякога и за това вече почти не чета. Това тук е някаква лудница дето всеки си дърдори нещо НАДЯВАЙКИ се някой да го разбере. Е сори, ма детето ми счупи кристалното кълбо, котката изгриза картите Таро, а на боб не мога да гледам - нещо не познавам напоследък.
Та...Какво ще се случи пак питам ако започнем да си казваме нещата право в очите? М?
Права си.
Сега ще опитам.
Задавам въпрос:
Към всички, дето наскачахте на Рейн: щяхте ли да се отнесете така, ако нямахте задкулисна информация?
Може да го броите и за риторичен.
Panta rhei...
Не те разбрах.
Искаш да кажеш, че никога не си пишеш тук с хора, с които нямаш и личен контакт извън клуба?
Наистина не разбрах.[/quote]
горното е цитат
дам.
точно така.
бележки не получавам.
ако искам да контактувам с някого ,когото познавам -или говоря по телефона,или понякога по кю-то, или лице в лице.
ако не искам-не разговарям.
Искаш да кажеш, че никога не си пишеш тук с хора, с които нямаш и личен контакт извън клуба?
Наистина не разбрах.[/quote]
горното е цитат
дам.
точно така.
бележки не получавам.
ако искам да контактувам с някого ,когото познавам -или говоря по телефона,или понякога по кю-то, или лице в лице.
ако не искам-не разговарям.
айде като призовавате към нещо го и направете
практис уот ю прийч е максима която изповядвам и се опитвам да следвам
кои са тези без маниакалната фаза
кои говорят пряко
кажете ги тези, щото са по-малко
аз така бих направил щот съм мързелив
момичета и момчета
имаме пред себе си нещо живо и нещо динамично
един непрекъснато променящ се свят с много страни, огледала, и диамантени ръбове
някои режат, някои очароват
и това зависи и от очите на този, който гледа
обичайте се
така ще пребъде доброто
това мага аз да ви кажа
и още че ви обичам
практис уот ю прийч е максима която изповядвам и се опитвам да следвам
кои са тези без маниакалната фаза
кои говорят пряко
кажете ги тези, щото са по-малко
аз така бих направил щот съм мързелив
момичета и момчета
имаме пред себе си нещо живо и нещо динамично
един непрекъснато променящ се свят с много страни, огледала, и диамантени ръбове
някои режат, някои очароват
и това зависи и от очите на този, който гледа
обичайте се
така ще пребъде доброто
това мага аз да ви кажа
и още че ви обичам
Е че как! Ако взема пак да си купя Таро-то и аз ще поразбирвам за кво иде реч.Set написа: Ся всички ще кажат че си казват:rotfl24::rotfl24:
От време на време.
Ма на - освен аут ъф бобец съм и аут ъф тайм за хвърляне на шеш-беш
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Не, естествено! Аз ти казах, че всичко е едно- чети по- горе. Не можеш да го разделиш...вече...Мнемозина написа: Задавам въпрос:
Към всички, дето наскачахте на Рейн: щяхте ли да се отнесете така, ако нямахте задкулисна информация?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мога да говоря само за себе си тук.Мнемозина написа:Добре, нека е към мен.
Права си.
Сега ще опитам.
Задавам въпрос:
Не съм скачал.
Предполагам, че мога да кажа, че имам задкулисна информация.
Това не ми е помогнало, но не ми е и попречило на отношението към Рейн.
- Житената Питка
- BOFH
Ето това трябваше още в началото да кажеш.Мнемозина написа:Задавам въпрос:
.....
Са ше одя да чета из форумо, ку не ми се донанка докат го намеря де е
Щото нали разбираш - не всички можем да следим изкъсо форумнио живот, некои имаме време само да разпъждаме досадници
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
[unknown] написа:Ми като е цитат, сложи го в ей тва-doktorka написа:
горното е цитат
Дофторкеееееееееееееееее! Кат си додеш ПАК щти проведа един курс по (ре)цитиране
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аз и скочих, щото на мен ми скача. От доста време.Мнемозина написа:Добре, нека е към мен.maggot написа: Мнемо, това не е само към теб, за съжаление повечето люде в този форум пишат по този начин и наистина побеснявам понякога и за това вече почти не чета. Това тук е някаква лудница дето всеки си дърдори нещо НАДЯВАЙКИ се някой да го разбере. Е сори, ма детето ми счупи кристалното кълбо, котката изгриза картите Таро, а на боб не мога да гледам - нещо не познавам напоследък.
Та...Какво ще се случи пак питам ако започнем да си казваме нещата право в очите? М?
Права си.
Сега ще опитам.
Задавам въпрос:
Това харесва ли ви?
Memento mori.
Задавам въпрос:
Може да го броите и за риторичен.[/quote]
горното е на мнемо.
дам.
веднага.
рейна я бях оставила на мира( наистина исках да и помогна,защото не беше много зряло мнението и за оръжието)
след това абсолютно на шега( понеже само преди един ден с Ести точно за това си говорихме-как ако размаха нейната иконка и отиде на сбирката на клубарите-много ще и се зарадват-Ести не го прие като скачане и обида,щото и стига акъла дотолкова) спожих същите думи...
де бре...!
след това съвсем явно казах няколко предупреждения.принципни!
не лични!
ма ясно и изчерпателно.
после съвсем ,по ясно от това казах -да не си излага елементите на лични предпочитания наяве.щото аз не ща да ги знам!
мен някой пита ли ме дали искам да знам?!
знам да не чета..ма вчера нямах кво друго да правя...
е!
кво друга да направя?
моите деца като им се каже три пъти ,на четвъртия изяждат шамара.
някъде воала да видя?
а кулисите?
да питам...какво знаеш ти ,което аз не зная?
Може да го броите и за риторичен.[/quote]
горното е на мнемо.
дам.
веднага.
рейна я бях оставила на мира( наистина исках да и помогна,защото не беше много зряло мнението и за оръжието)
след това абсолютно на шега( понеже само преди един ден с Ести точно за това си говорихме-как ако размаха нейната иконка и отиде на сбирката на клубарите-много ще и се зарадват-Ести не го прие като скачане и обида,щото и стига акъла дотолкова) спожих същите думи...
де бре...!
след това съвсем явно казах няколко предупреждения.принципни!
не лични!
ма ясно и изчерпателно.
после съвсем ,по ясно от това казах -да не си излага елементите на лични предпочитания наяве.щото аз не ща да ги знам!
мен някой пита ли ме дали искам да знам?!
знам да не чета..ма вчера нямах кво друго да правя...
е!
кво друга да направя?
моите деца като им се каже три пъти ,на четвъртия изяждат шамара.
някъде воала да видя?
а кулисите?
да питам...какво знаеш ти ,което аз не зная?
[unknown] написа:
Ти си един от хората, на които трябва да се благодари, че навреме настъпи здраво по плюенето наоколо, да не кажа зад гърба.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
maggot написа:Кво аз?[unknown] написа:
"Ядеш" едноайдеееее.... и ти ли бруте?в началотоОпитвам се да помогна...
Последно промяна от Ън на 12.06.08, 21:01, променено общо 1 път.

-
Дядо Капинчо
Нищо не можах да постигна, както виждаш...Semiramis написа:[unknown] написа:
Ти си един от хората, на които трябва да се благодари, че навреме настъпи здраво по плюенето наоколо, да не кажа зад гърба.

ще. ето. чистят се нещата едно по едно.[unknown] написа:Нищо не можах да постигна, както виждаш...Semiramis написа:[unknown] написа:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Сювсем го омотахме! Вместо да научим дофторицата как да цитира, ние се отучихме[unknown] написа: Кво аз?Опитвам се да помогна...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
За мен е риторичен.Мнемозина написа: Може да го броите и за риторичен.
Но искам да кажа за скачането. Файда няма. Тъй да знаете. Обикновено ми се иска да скоча на някоя дебела кратуна, ама то точно на такива нищо не можеш да им промениш. И ги оставяш да си трошат тиквите. Кой каквото сам си направи...
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: