Наскоро четох в един форум за гоблени една мацка, която беше си преброила всички започнати и недовършени гоблени и ги беше изкарала 18, което силно я изненадало. Оплакваше се, че мъжа й не й давал да си купува нови.Капинчо написа: Всъщност сега се сещам, че не съм виждал завършените гоблени. Сигурно ги трупа в някоя ракла за снахата.
Нещо различно
-
Дядо Капинчо
ЖЕната каза, че нашата приятелка си ги завършвала. Доколкото я познавам, сигурно е така.vyara написа:Наскоро четох в един форум за гоблени една мацка, която беше си преброила всички започнати и недовършени гоблени и ги беше изкарала 18, което силно я изненадало. Оплакваше се, че мъжа й не й давал да си купува нови.Капинчо написа: Всъщност сега се сещам, че не съм виждал завършените гоблени. Сигурно ги трупа в някоя ракла за снахата.
- snowprincess
Re: Нещо различно
браво, Вяраvyara написа:от темите напоследък да пусна.
Две мои произведения, които още не са за пред хора, обаче понеже тази вечер завърших едното и нямам търпение да ги покажа на някого още преди да са в рамки.
Айде, може да показвате и вие какво сте измайсторили напоследък. Скоро не сте.
харесвам гоблени, но нямам търпението да шия толкова дълго време

Точно за пред хора са си. Браво!vyara написа:от темите напоследък да пусна.
Две мои произведения, които още не са за пред хора, обаче понеже тази вечер завърших едното и нямам търпение да ги покажа на някого още преди да са в рамки.
Въпреки, че се учудвам от постоянството си за определени неща, при хаотичната ми натура... струва ми се, че не бих могла да завърша гоблен. Иначе, че мога - мога да бродирам. `Сякакви такива сръчности ми се отдават и когато работя нещо от тоя род става качествено, но никога няма второ. Ако гоблените не се бродираха по схема, можеше да са предизвикателство за мен... но така - не.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
верче, поздравление за хобито. много е женствено да бродираш. а сюжетите, които избираш са романтични, дъхави и светли
just perfect
Мерси, Бийд.bead_ написа:верче, поздравление за хобито. много е женствено да бродираш. а сюжетите, които избираш са романтични, дъхави и светли
vyara написа:Дай да го видим.[unknown] написа:Първият гоблен ми хареса. Майка ми шие гоблени и ми подари едни с две кончета (щото знае, че обичам конете) за новия кабинет. Утре ще го снимам и ще ти го покажа.vyara написа:Е, не съм го шил аз, ама....

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
Remmivs написа: аз също съм сръчен с игла и конец
веднъж в час по трудово (някъде около трети клас май беше) трябваше да шием едни фигурки с цветни конци
аз моята си я заших за крачола на панталона, толкова старателно бях прехапал език![]()
-
Дядо Капинчо
[unknown] написа:
[/quote]Конете как и да е, ама рамката ного ми аресА.
Рамката е за да подчертава гоблена бе, алоуууу. Не обратното.Капинчо написа: Конете как и да е, ама рамката ного ми аресА.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
Саках да речем, че таквиз конье и яз моем да ушием, ама те такава подходяща рамка не секи мое да избере.[unknown] написа:Рамката е за да подчертава гоблена бе, алоуууу. Не обратното.Капинчо написа: Конете как и да е, ама рамката ного ми аресА.