Пак за пролет и дъжд

Все същите
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа:
Капинчо написа:Много е готино. Осбено там дето пише, че си в Априлци (аз няма да те издавам, че всъщност си бил в Острец).
Е то нали е квартал? 4 са: Ново село, Зла Река, Острец и още едно, което не го знам. От Острец Марагидик се вижда най- добре. По това ли позна?
Четвъртото е Видима. От него най-добре се вижда Ботев с кулите.

Не познах. На мен там ми е "хвърлен пъпа". Не си ли забелязал, че опищях форума с двете местенца дето си ги купих там и къщата, която мечтая да се построя.

Ето една припомняща картинка, която се вижда от моето място, а ти си гледал (в летен вариант) от х-л Марагидик.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Пак за пролет и дъжд

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа: ми, плащай, та плащай.
честно ли е, справедливо ли е с други думи, да ме караш да вадя кинти за нещо, дет не действа. това като да пробваш една череша на пазара и да ти я таксуват веднага, нищо че има вътре нещо живо, и не е узряла, и не е череша, а вишна и да не ти издадат касов бон и прочее своеволия?!? ма, казват така било в демокрацията и аз затова ти метнах кинтите и отново потънах в безхаберието и безочието и безумието и безкосието на един цървул :( и няма да слагам запетайки щот си ги пазя за cv-то, че както е тръгнало...
абе, моме юбава, не му се вързвай на пича толкоз...
една колежка казваше: сутрин, като станеш, пиеш една чаша "майнатаму!" и после цял ден ти е добре...
туй са опитвах да ти обЯсна, ама ти не вдеваш и това е...
ако не му се ядосваш, той ще почне да се ядосва... това е стратегията...

п.п. и не се кОси, ако ще сменяш работата... сега има недостиг на качествени бачкатори... ще те земат, като топъл хляб...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

bead_ написа:
Марвин написа:
П.П. айде сега... плащай по тарифата! :give_m: :blum::rotfl24:
маааааани, остави /с ударение върху о-то/
никви кинти няма да вземеш с тая стратегия. неприложима в моя случай, щот шефът е плазмодии... зад гърба ги дроби /пак с ударение върху о-то/. а и аз съм една възпитана, зарежи /тоя път с ударение върху а-то/
Тук за да не пишем "с ударение върху ..." просто слагаме главна съответната буква.:-)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Капинчо написа:
Тук за да не пишем "с ударение върху ..." просто слагаме главна съответната буква.
що не ме оставиш да се правя на интересна?!

:crying: абсолютно ми таковате таковата начи днеска. световен заговор някакъв ще да е. няма друго обяснение.
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Капинчо написа: Тук за да не пишем "с ударение върху ..." просто слагаме главна съответната буква.:-)
:shocked: брях! ти и в ролята на редактор ли се вживя вече??? :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Капинчо написа: Четвъртото е Видима. От него най-добре се вижда Ботев с кулите.

Не познах. На мен там ми е "хвърлен пъпа". Не си ли забелязал, че опищях форума с двете местенца дето си ги купих там и къщата, която мечтая да се построя.

Ето една припомняща картинка, която се вижда от моето място, а ти си гледал (в летен вариант) от х-л Марагидик.
Местото ти е страхотно и аз долно и злобно и съвсем неблагородно ти завиждам.
Впрочем не знаех, че връх Ботев се вижда от тази страна на планината. С други думи не знаех че това до Марагидик е Ботев. Тая пролет обиколих България надлъж и шир, та преди две седмици бях на празника на розата в Карлово. Спахме обаче близо до Калофер във Вила Мечкарев. От там връх Ботев е на здрасти. Много красиво място. Та понеже там нали го гледах и хич не съм се сетил че и от Априлци може да се види.
Аз и Географията знаеш...
Последно промяна от Green Light на 16.06.08, 15:29, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Капинчо написа:
Тук за да не пишем "с ударение върху ..." просто слагаме главна съответната буква.
що не ме оставиш да се правя на интересна?!

:crying: абсолютно ми таковате таковата начи днеска. световен заговор някакъв ще да е. няма друго обяснение.
хахахаха. Баси вече съм на фаза пръст да ми покажеш и хилеж
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

bead_ написа: :crying: абсолютно ми таковате таковата начи днеска. световен заговор някакъв ще да е. няма друго обяснение.
Сори милейди! Нямах намерение да Ви дразня. Простосърдечно реших да Ви спестя писане.:shy:

Пък нали и аз съм шеф, кой ли от моите сега ме плюе в някой форум.:lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Марвин написа:
Капинчо написа: Тук за да не пишем "с ударение върху ..." просто слагаме главна съответната буква.:-)
:shocked: брях! ти и в ролята на редактор ли се вживя вече??? :rotfl24:
Цял живот си търся работа дето да намирам кусури на хората. С теб мога да работя на пълен работен ден.:blum:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
хахахаха. Баси вече съм на фаза пръст да ми покажеш и хилеж
а като се има предвид, че аз не се гордея много с пръстите си и не ги показвам /само в крайни случаи де, предимно средния и то в обстановка на току-що предотвратено ПТП/...

може пък нервната ти система да не е изчислена за такива натоварвания като да ме четеш в клубчето след като съм си общувала продължително с човек като шефа ми... :?
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Капинчо написа:
Сори милейди! Нямах намерение да Ви дразня. Простосърдечно реших да Ви спестя писане.:shy:

Пък нали и аз съм шеф, кой ли от моите сега ме плюе в някой форум.:lol:
извиненията се приемат. дет се вика да видиш колко съм бяла и добра...
обаче ми беше трудно да ти прочета с плавна интонация пост-а, щот... как да сложа ударение върху В-то?!?!?
just perfect
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа: Щура работа. До ден днешен съм малко замаян.
quote]

:-) Страхотно пишеш, Грийн!
Днес не искам да чета нищо друго.
:-)
Последно промяна от Semiramis на 16.06.08, 15:43, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Капинчо написа:Цял живот си търся работа дето да намирам кусури на хората. С теб мога да работя на пълен работен ден.:blum:
е, то тия, дето ги мързи и нищо не разбират, обикновено стават точно такива - да търсят кусури на другите...
а, пък и винаги намират... щото нъл знаеш, който търси - намира... :blum:
Bella Ciao
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа:
Аз и Географията знаеш...
То и аз с географията..., ама щото съм го виждал. Всъщност вижда се идеално не от самата Видима, а на влизане в нея. Ще си позволя да изтипосам още една снимка. Това под/зад облака е Ботев.

Изображение

Май ти таковах мамата на темата, ама не е нарочно, пък и днес нещо мъртвило пада.:shy:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

bead_ написа: щот... как да сложа ударение върху В-то?!?!?
Сладурана!:kiss:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Имаше един герой, май на Дъглас Адамс. Не си спомням много добре как се казваше, беше тираджия, който се оплакваше че където и да отиде непрекъснато вали. Пък той, без да знае, е бога на дъжда и дъжда го следва навсякъде от любов. Дъгласовоадамсов хумор. Мойта ситуация прилича малко на тая, само че обърната наобратно. Може би мой бог е дъжда, но той не знае и затова ме заобикаля. Намерим ли се обаче, двамата изненадано забелязваме, че стават чудеса. Два часа съм седял на терасата на бунгалото за да гледам и два часа си викам тва не може да бъде. Сигурно на наркоманите такива неща им се явяват. Дървета по петнайсет метра високи, се обвиваха в бял пушек, който светеше на фона на небето, а листата, които се виждаха блещукаха в зелено, все едно че бяха стъклени. Някакви огромни борове, със странни клони, на ресни дълги до земята ту се появяваха ту се скриваха в мъгла. Всеки момент очаквах да чуя музика. Тревата, храстите, цветя, камъни и всякакви дивотии се надпреварваха кое от кое по- харипотъровски, вълшебно или красиво да се докара пред мене. Пък дъжда над цялата тая история- ту едър, като бомбандировка, после намалее, та да докара цвят от светлината, после почне да се заиграва с вътъра за да видим може ли да се върже на фльонга. Бе мамата си трака, накъдето и да погледнеш разни чудесии. Даже ако щете вярвайте изведнъж изникна един водопад. Съвсем реален водопад по средата на хотелската градина, направен от камъни, в каменно легло и от една малка скаличка се лее вода. После, когато чудесата свършиха видях че водопада си е там и е построен от памтивека заедно с навеси, ресторанти и там каквото си се строи с хотела. Обаче според мен само се преструваше. Кой ще вземе да строи водопади в тоя век на готови фонтанчета? Все едно, мен ме може да ме излъже, много добре знам, че изведнъж изникна. Дъжда го сътвори, за да ми покаже, че може. Щура работа. До ден днешен съм малко замаян.
От друга страна, може да е от менюто на механата...
е те това си го написал супер :cool:
направо ме разби
страхотно
нда :-)
esti

Мнение от esti »

Едва сега сварих да го прочета....
Ти не си човек бе! :kiss:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Тук целия юни се скъса да вали. Сутринта беше 10°C, в 17:30 - 12°C.
МУХЛЯСАХ!
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Тва с дъжда е много готино.
Ощи в дир-а си говорихме с Холи, че обичам да скитам когато вали, капките да те удрят в лицето, вятърът да те брули, а около теб да има гора, и листата да шумолят от дъждовните водоскоци, и стволовете да стенат при всеки по буен порив на горовея, мълнии да раздират небето, а облаците да се стелат на талази аха-а-а да те покрият/погълнат.
Публикувай отговор