Мен ме е страх от операции. Живявам още 50 години с тоя недъг.Semiramis написа:няма страшно. чух че оперират от това, Капинчо.
Виж, обаче, Марвин много ме притеснява
Аре ве Sun4o...
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Semiramis написа: Виж, обаче, Марвин много ме притеснява
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
а, бре аланкоолу... то и мравката гат оди по стената си мисли, че света е плосък...Капинчо написа:Абе гунчо, щом има повече от една плоскост, значи е триизмерно бе. Не ме карай сега сънен да ти изнасям лекции.
и минава от една вселена в друга, като стъпи от станата на тавана...
Bella Ciao
Bella Ciao
обаждай се като има такива неща.Марвин написа:Semiramis написа: Виж, обаче, Марвин много ме притесняваа аз си мислех, че те притискам нежно...
ясно си казваш - ясно ти отговарям /при кратки отговори по-мога/
току виж сме се пропуснали в един момент.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
ни мой са пропуснем!Semiramis написа: току виж сме се пропуснали в един момент.
лека и от мен
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
не, ама... ти много ми приличаш на него...Капинчо написа: Ти да не посещаваш лекциите на професор Вучков.
Bella Ciao
Bella Ciao
Окам
Re: Окам
Sun4o написа:Ха добре съм ви сгащил
Ммммъжко съм, индийд. И аз трябва в чочото. 46. а жълтото какво беше?:lol:
здрасти, ни ена мъжове много се радваме, че все девойки ни навестяват
ама малко момента е осран, не обръщай внимание, и това ще мине
добре дошъл
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Блъдъря, малко трудно свиквам с дизайна тука... все едно програмирам пералня:eek:latrevw написа:Sun4o написа:Ха добре съм ви сгащил
здрасти, ни ена мъжове много се радваме, че все девойки ни навестяват
ама малко момента е осран, не обръщай внимание, и това ще мине
добре дошъл
Re: Аре ве Sun4o...
А аз го бях прочела като Слънчо. Хахаа Пък не съм пила нищо.Марвин написа:според мен трябва да има един интервал в името... по-добре ми звучи като
Sun 4o...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Re: Аре ве Sun4o...
Сънчо, да, дето иде от горица:lol:holi_day написа:А аз го бях прочела като Слънчо. Хахаа Пък не съм пила нищо.Марвин написа:според мен трябва да има един интервал в името... по-добре ми звучи като
Sun 4o...
Свикването...Sun4o написа:Блъдъря, малко трудно свиквам с дизайна тука...
Ти отвикването после да знаеш къф зор е! Хахаха
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Добре дошъл. Имаш избор- виж си в профила- "стил на борда"Sun4o написа: Блъдъря, малко трудно свиквам с дизайна тука... все едно програмирам пералня:eek:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ами, таквозто, кой стил ще препоръчаш? Да не избера стил "гръмнал бойлер в тръстики":eek:[unknown] написа:Добре дошъл. Имаш избор- виж си в профила- "стил на борда"Sun4o написа: Блъдъря, малко трудно свиквам с дизайна тука... все едно програмирам пералня:eek:
Ами така и не разбрах, сега ще разуча:eek:vyara написа:Брях!Sun4o написа:С препоръки, мдааа. Явих се и на изпит по български правопис, пунктуация и стилистика, и за една бройка да ме спраскат, щот не разбрах каква е разликата между анафора и алитерация:eek:vyara написа:Здрасти. Как ни намери? Напоследък тука само с препоръки ги пращат.Че то има ли?
Аз съм с "Green Tech"Sun4o написа:Ами, таквозто, кой стил ще препоръчаш? Да не избера стил "гръмнал бойлер в тръстики":eek:[unknown] написа:Добре дошъл. Имаш избор- виж си в профила- "стил на борда"Sun4o написа: Блъдъря, малко трудно свиквам с дизайна тука... все едно програмирам пералня:eek:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Да, както обявите при Вонегът "Фризьор търси връзка с други фризьори?:lol:vyara написа:Защо така мислиш? Той Марвин е икономист, а тоз ъъъ, как се казваше... абе не е явно икономист.latrevw написа:ей това ако не е човек на Марвина пак си е една работаvyara написа: Брях!Че то има ли?
Железен довод, а?
- snowprincess
как да ти каже човек "добре дошъл" като попадаш направо в латино сериал и скоро ще се уплашиш и избягашSun4o написа:Ха добре съм ви сгащил

защото много съм слушала за съквартиранта му и Сънчо ми навява спомениvyara написа: Защо така мислиш? Той Марвин е икономист, а тоз ъъъ, как се казваше... абе не е явно икономист.Железен довод, а?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Сега поразрових из нета и открих истински таен култ към майор михов, значи мога линк да постна, ако съм убеден, че публиката тук има имунитет към отрезвяващи простотии..vyara написа:Не я знам тая сага. Двойно невежество. Потискаш ме и ти вече.Sun4o написа: алитерация, ммм, идва ми само примерът със сагата за майор Михов..., а пък за анафора, трябва да потърся нещо подходящо...
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... opic&t=133, и това е част от безкрайното творчество на тема Михов..а всичко започнало с това, че другарката накарала Иванчо да каже изречение, в което всички букви започват с м, санким алитерация, де
Не, не съм аз, друг е, остава да установим кой от двамата е долен самозванец..vyara написа:Аааааа, писателя? Оня с разказчето.latrevw написа:защото много съм слушала за съквартиранта му и Сънчо ми навява спомениvyara написа: Защо така мислиш? Той Марвин е икономист, а тоз ъъъ, как се казваше... абе не е явно икономист.Железен довод, а?
Ти ли си, бе Сънчо?
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Бе не за мелене готини.majemela4ka написа:кои са били готини, казваш?vyara написа: Виж ко, няма значение. И без препоръки издържа изпита.
Само че нашите мъже изгониха двама трима готини пичове, не знам и аз как стана. Големи ревнивци ти казвам. Само жени приемат напоследък.
пак съм проспала:lol:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
кажи за новия препитан/изпитанvyara написа:Бе не за мелене готини.majemela4ka написа:кои са били готини, казваш?vyara написа: Виж ко, няма значение. И без препоръки издържа изпита.
Само че нашите мъже изгониха двама трима готини пичове, не знам и аз как стана. Големи ревнивци ти казвам. Само жени приемат напоследък.
пак съм проспала:lol:Тоест за мелене, ама не за такова мелене, де. Абе както и да е. Изтървала си.
как е с приказките за лека нощ, м
или заспива щом помирише възглавницата:lol:
обещавам да не изтървам повече
- сър Айвънхоу
Аре, бе! все Марвина ви в устата, пардон под пръстите!latrevw написа:ей това ако не е човек на Марвина пак си е една работаvyara написа: Брях!Че то има ли?
а и "оня с разказа" (баси и колко непочтително се изрази) е колегата ми, ама е още "аглешко" за вас...
П.П. пич, сънливи, кАжи им на тея женоря, че не съм де докарвал, че само ме набеждават... дОбро си дОшъл! а, наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ми земете го, като ви е аресало бре!latrevw написа:моля, моля "оня с разказа" не съм го казала аз
а и би следвало да е комплимент за теб, защото момчето го аресахме
Bella Ciao
Bella Ciao