Абе, пич,.. чий черпак размахваш ТУКА тогава?Капинчо написа: не е нито по-*****************,
нито по-***************,
нито по-*************** от мен. Въпрос на дразнител.
Ще ме помните ли?
Dark Angel написа:тц, нямаRemmivs написа:Къпине, не ти прави чест.
Судоку, или да кажа друго, на теб пък още по-малко.
Съветвам ви горещо (Къпин вече го е сторил) да си редактирате мненията.
Веднага.
нека си седи
нека автора им да се осъзнае
щото е като ученик в 8-ми клас
получава отказ от някое гадже и веднага почва да крещи че съответното гадже е курва
за да разбере целия свят колко е прекрасен той и колко е зле гаджето
и да си лекува егото шибано по грозен начин
явно на този език ще се разбираме най-добре
ох.
оправяйте се.
Последно промяна от Semiramis на 02.07.08, 21:02, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
не, въобще не си правКапинчо написа: Да, знам, че не ми прави чест. Не бих искал да съм такъв и не бях - много отдавна. Но такива като Дарки ме научиха, че трябва с черпака иначе не разбират.
а за Дарк пък съвсем, аз лично съм се карала с нея, а и много други, но никой не е тръгвал с черпака
успокой се малко, тук всички сме приятели общо-взето, това е излишно
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Ти ли си това гадже? Ако имаше поне капка ум, щеше да се сетиш, че хорицата тук не пасат трева...Dark Angel написа:
щото е като ученик в 8-ми клас
получава отказ от някое гадже и веднага почва да крещи че съответното гадже е курва
за да разбере целия свят колко е прекрасен той и колко е зле гаджето
и да си лекува егото шибано по грозен начин
Тъпичко си чичовото та дрънкаш, не помня само русо ли беше или чернокосо, ама няма значение.
Хайде изявявай се, а аз ще ти се радвам.
Малей, като си помисля, как ще си легна без теб довечера.
- Глас в пустиня
Помните ли когато ви казах, че не ритам паднали.
Е, излъгах ви. Има моменти когато съжалявам че разговора не върви наистина в кръчма. Там можеш да станеш, да свалиш отворкото на земята и да му риташ кратуната докато остане без зъби, а очите му изскочат от орбитите и се затъркалят наоколо като сирийчета.
Е, излъгах ви. Има моменти когато съжалявам че разговора не върви наистина в кръчма. Там можеш да станеш, да свалиш отворкото на земята и да му риташ кратуната докато остане без зъби, а очите му изскочат от орбитите и се затъркалят наоколо като сирийчета.
сега пък аз да те поправя - когато Капинчо попадна под ударите на Дарк вече на никой от нас не му се занимаваше.latrevw написа:не, въобще не си правКапинчо написа: Да, знам, че не ми прави чест. Не бих искал да съм такъв и не бях - много отдавна. Но такива като Дарки ме научиха, че трябва с черпака иначе не разбират.
а за Дарк пък съвсем, аз лично съм се карала с нея, а и много други, но никой не е тръгвал с черпака
предните "сценки" не са били точно същите.
имаше го момента с нови-стари, също...
и т.н...
аз ще пропусна да отсъждам
а на теб не ти ли омръзна, ти какъв го дириш питам азСудоку написа: ... и на съавтор да се пратиш.![]()
![]()
![]()
ако ти се говори, говори, ама да влизаш и да ръсиш омраза, на себе си го правиш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Предлагаш ли друг метод? Може да го обсъдите като се видите, какво отношение ще я накара да спре да се занимава с мен.latrevw написа: но никой не е тръгвал с черпака
За спокоен, съм абсолютно спокоен. Мина времето, когато си мислех, че тук всички са принцове и принцеси, а аз съм селското свинарче. Блеснаха някой и друг кокал и се видя кой от каква мая е замесен.
Колкото до "всички сме приятели", при цялото си уважение и добри чувства кам теб (моля те, моля те, не решавай и ти, че те свалям) ще си позволя да не се съглася.
ПП Днес и особено последните дни беше доста умрял форума. Май живна пак и става интересно.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Ми готини са хората, бе. Чувствам се като у дома си. Първом се гнусяха от Капинчовите цинизми, ма се поотпуснаха и почнаха и те да ги ръсят и Рем биля са включи. Има умни теми - чета ги, не се бъркам. Има спамче бол - там наблягам. И така.Судоку написа:Абе, пич,.. чий черпак размахваш ТУКА тогава?Капинчо написа: не е нито по-*****************,
нито по-***************,
добре, нека не е "приятели", а "добри познати"Капинчо написа: Колкото до "всички сме приятели", при цялото си уважение и добри чувства кам теб (моля те, моля те, не решавай и ти, че те свалям) ще си позволя да не се съглася.
ПП Днес и особено последните дни беше доста умрял форума. Май живна пак и става интересно.
големи хора и всичко това не ни отива, и много мразя обиди, направо не можах да повярвам на очите си
-
Дядо Капинчо
Знаеш ли, силата на този клуб е, че съумяваме да сме тук и да сме (по някакъв начин) приятели въпреки кокалите и въпреки че всъщност не сме принцове и принцеси.Капинчо написа:
За спокоен, съм абсолютно спокоен. Мина времето, когато си мислех, че тук всички са принцове и принцеси, а аз съм селското свинарче. Блеснаха някой и друг кокал и се видя кой от каква мая е замесен.
Така, като цяло.
Не си прав.
Panta rhei...
май никой не може да ти помогнеСудоку написа:Вие ще ни помогнете ли?
ако бъркам, съжалявам
писна ми всичко да се правят на умни и още по-умни, не можем ли просто да бъдем себе си
-
Дядо Капинчо
Аз пък мисля, че единствения им ефект е огледален.Капинчо написа:Ма вършат работа. ЗабелезАл съм.
-
Дядо Капинчо
Ми завчера немаше кой да ме напсува, пък виж сега как се събраха пилците. Нямам време да отскомча да видя на коя страница е темата, ама отхвърча. Май ще изляза прав за работното време на 3о4о - замирише ли на скандалче и подпушва сървъра.БоЕВ написа:Така ли мислиш?Капинчо написа:
Три думи ще ви кажа.Капинчо написа:Ми готини са хората, бе. Чувствам се като у дома си. Първом се гнусяха от Капинчовите цинизми, ма се поотпуснаха и почнаха и те да ги ръсят и Рем биля са включи. Има умни теми - чета ги, не се бъркам. Има спамче бол - там наблягам. И така.Судоку написа:Абе, пич,.. чий черпак размахваш ТУКА тогава?Капинчо написа: не е нито по-*****************,
нито по-***************,
Мъж. Чест. Достойнство.
PS
Сега да се редактирам и аз.
Благодаря!
Последно промяна от Remmivs на 02.07.08, 21:24, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
- Житената Питка
- BOFH
не се делим на мъже и на жени, просто сме си ние, срежи я по-интелегентно поне, това беше егати каруцарската...Капинчо написа:А защо аз трябва да търпя подмятанията на Дарки? Щото съм мъж? Кавалер? Забрави!latrevw написа: и много мразя обиди, направо не можах да повярвам на очите си
-
Дядо Капинчо
Не. Аз оттогава си го знам превода, ама не знаех какво следва точно след пара... По точно знаех го "пара лелиджан", ама бях сигурен че не е така.БоЕВ написа:Превод в ефир искаш ли.Капинчо написа:Жив да си! От дете един съученик ми я втълпи, ама никога не съм знаел как точно звучи третата дума.БоЕВ написа:
сикиджам-сикиджам паравериджам:-)
Ти да знаеш как точно започва другия цигански бисер - "... друм мангела, шукар бури кар мангела". За хубавия кон става въпрос.