Аааа, не, самоубийството е грозна работа. Аз съм по изтънчените мъчения, като живота.frisky lioness написа:
Не казвай, че ш'съ бесИш:blink::shocked:
и ти
Винаги ли е така?
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А, кажи му го, кажи:-)esti написа:Ето че се разбра и причината на клубната скука - ести не пуска теми.frisky lioness написа:
освен това ти пък
да,да...баш ти много липсвш в последно време
Я пусни една тема!
Забелязала съм, че твойте теми винаги са интересни и никога не остават само с една-две странички

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бесенето с сборен образ на всички методи, за които би се сетилаАмаранта написа:Стига с това бесене, бе,frisky lioness написа:
Не казвай, че ш'съ бесИш:blink::shocked:
и ти
не може да няма някакъв по-изискан начин.
Грозно е така - полюшваш се със сгърчено лице, краката ти омазани с фекалии...Пфу!
Въпрос на избор.
Аз всъщност не бих
Много е гадно наистина и показно
Предпочитам нещо по тихо и спокойно
и чисто

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Абе кво да се обяснявам, аман...frisky lioness написа:А, кажи му го, кажи:-)esti написа:Ето че се разбра и причината на клубната скука - ести не пуска теми.frisky lioness написа:
освен това ти пък
да,да...баш ти много липсвш в последно време
Я пусни една тема!
Забелязала съм, че твойте теми винаги са интересни и никога не остават само с една-две странички
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Винаги ли е така?
Ми някои хора и рАботим от време на време, кво да се прави, требе да си плащаме нетя, та да можем да си повисяваме тукМакаров написа:Винаги ли сте по 5-6 души тук или е само лятото. От няколко дни минавам от време на време, ама повече от 6 човека на живо не съм засичал.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат

Та да е ясно, че е по собствената им воля, а не са изгонени.frisky lioness написа:Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Кой това?frisky lioness написа:Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Защото са сигурни, че няма да се върнат и ще си държат на думата.frisky lioness написа:Не разбирам защо част от хората смятат за необходимо да информират останалите за това, че (НИ) напускат
Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.
Напускането е за хора, на които им е силен дявола ли?esti написа:Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
Слаб дявол има ли изобщо?holi_day написа: Напускането е за хора, на които им е силен дявола ли?
Има. Моят.esti написа:Слаб дявол има ли изобщо?holi_day написа: Напускането е за хора, на които им е силен дявола ли?
Panta rhei...
Не мога да зная сичко, мъ щом има преборване, начи няма и ногу силен да е.esti написа:Слаб дявол има ли изобщо?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
слаб ангел = силен дяволholi_day написа:Напускането е за хора, на които им е силен дявола ли?esti написа:Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.
някои обявяват, че напускат, но после се връщат ли връщат.
Същата работа...esti написа: Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.
зочо = дяволАмаранта написа: слаб ангел = силен дявол
Добре звучи
Може и да не е много силен, но е упорит мамка му.holi_day написа:Не мога да зная сичко, мъ щом има преборване, начи няма и ногу силен да е.esti написа:Слаб дявол има ли изобщо?
Не се отказва да прави поразии.
-
Дядо Капинчо
Я напцувай Дарки, да видиш колко ще се съберем.Макаров написа:Винаги ли сте по 5-6 души тук или е само лятото. От няколко дни минавам от време на време, ама повече от 6 човека на живо не съм засичал.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Някои?Амаранта написа:слаб ангел = силен дяволholi_day написа:Напускането е за хора, на които им е силен дявола ли?esti написа:Аз никога не ви казвам, че напускам, защото знам че ми е слаб ангела и винаги се връщам.
Пък други не обявяват, че напускат, пък после се връщат ли, връщат...
Според мен всички се връщат.
Panta rhei...
Да, ама къде? Нали за по принцип говориш?Мнемозина написа: Според мен всички се връщат.
Обявявал, необявявал... ама на всяко идване не пропуска да каже, че всъщност се е отбил, защото има час, ден или месец просто за убиване. Кой те пита какво правиш и защо.... макаровский дорогой.
Ми то никой тук никого не пита.vyara написа:Да, ама къде? Нали за по принцип говориш?Мнемозина написа: Според мен всички се връщат.
Обявявал, необявявал... ама на всяко идване не пропуска да каже, че всъщност се е отбил, защото има час, ден или месец просто за убиване. Кой те пита какво правиш и защо.... макаровский дорогой.
Всеки си казва, каквото има нужда да каже. Според твоята теория - на себе си.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо