Тамън е прясно ремонтираноGaspode написа: Но като ще има и други дзверове, що да не доведа и моите? Както казва Рем-а - да му мислят в заведението:D
И да знаеш: Грийн е виновен, щото той пръв каза, че ще води Терминаторите!
Той той. Той Е, дет` са вика4avdar4e написа:Тамън е прясно ремонтираноGaspode написа: Но като ще има и други дзверове, що да не доведа и моите? Както казва Рем-а - да му мислят в заведението:D
Съгласен съм! Напълно и всецяло! 8)Gaspode написа:Той той. Той Е, дет` са вика4avdar4e написа:Тамън е прясно ремонтираноGaspode написа: Но като ще има и други дзверове, що да не доведа и моите? Както казва Рем-а - да му мислят в заведението:D
Ш`гу посочим с пръст (когато дойде време да се плаща сметката:D)
Е СЕГА СИ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ всичко.....Gaspode написа:Той той. Той Е, дет` са вика4avdar4e написа:Тамън е прясно ремонтираноGaspode написа: Но като ще има и други дзверове, що да не доведа и моите? Както казва Рем-а - да му мислят в заведението:D
зВЕНЕВИЯ ГО БИВА ЗА ОРГАНИЗАТОР, ОСВЕН ДА ГО ПАЗАРИШ ДА ОРГАНИЗИРА ОЩЕ ЕДНА СБИРКАStranniche написа:
Колко искам да ви сполетя, отдавна си го мисля, като си дойда да ви срещна "наяве", а сега съм тук и ТОЧНО този уийкенд не мога. Иначе от другата седмица до началото на декември всяка вечер съм свободна.
![]()
![]()
Надявам се!Dark написа:зВЕНЕВИЯ ГО БИВА ЗА ОРГАНИЗАТОР, ОСВЕН ДА ГО ПАЗАРИШ ДА ОРГАНИЗИРА ОЩЕ ЕДНА СБИРКАStranniche написа:
Колко искам да ви сполетя, отдавна си го мисля, като си дойда да ви срещна "наяве", а сега съм тук и ТОЧНО този уийкенд не мога. Иначе от другата седмица до началото на декември всяка вечер съм свободна.
![]()
![]()
уф, с кви големи букви съм го написала по-гореStranniche написа: Надявам се!:oops::oops:
Сега, да обясня. От една седмица са ме наобиколили сметки, сметки, сметки, а пари нет.Gaspode написа:Той той. Той Е, дет` са вика4avdar4e написа:Тамън е прясно ремонтираноGaspode написа: Но като ще има и други дзверове, що да не доведа и моите? Както казва Рем-а - да му мислят в заведението:D
Green Light написа:
Сега, да обясня. От една седмица са ме наобиколили сметки, сметки, сметки, а пари нет.
...Нали подписахме протоколите, кога ще ни преведете парите, ами нямаме в момента, потрърпете още малко, ама довършвайте другите проекти, че ей я идва Коледа и НГ..., ей ги парите идват -идват ама ги няма -ама ще дойдат, -ами ако не дойдат?... я да звънна на друго място -може ли да получа междинно плащане по тоя проект, че нещо закъсвация -ще помислим и ще ви звъннем... Да, ама на мене телефона ми звъни ли звъни и все едно и също говори кога, кога, парите, преводите, платежните, сметките, сметкитеее!
И на цялата работа Гаспода вика че на сервитьора мене ще сочи. Е тва ако не е настъпване по мазола...
Е, няма! Човек, ей така от славата си, може в затвора да влезе, збираш ли..latrevw написа:Green Light написа:
Сега, да обясня. От една седмица са ме наобиколили сметки, сметки, сметки, а пари нет.
...Нали подписахме протоколите, кога ще ни преведете парите, ами нямаме в момента, потрърпете още малко, ама довършвайте другите проекти, че ей я идва Коледа и НГ..., ей ги парите идват -идват ама ги няма -ама ще дойдат, -ами ако не дойдат?... я да звънна на друго място -може ли да получа междинно плащане по тоя проект, че нещо закъсвация -ще помислим и ще ви звъннем... Да, ама на мене телефона ми звъни ли звъни и все едно и също говори кога, кога, парите, преводите, платежните, сметките, сметкитеее!
И на цялата работа Гаспода вика че на сервитьора мене ще сочи. Е тва ако не е настъпване по мазола...:D:D не че е много смешно, ама това твоето дар слово -
освен това така ти се носи славата, че все ти покриваш сметките, няма да бягаш сега я:)
После ходИ обяснявай, че нямаш сестра...Green Light написа: Е, няма! Човек, ей така от славата си, може в затвора да влезе, збираш ли..