никви линкове нямам:-)
нищоооооооо нямам
bead_ написа: великолепно място е, само да не бяха купищата туристи. пожелавам ти да влезнеш вътре, когато НЯМА НИКАКВИ ХОРА. тогава магията ще е тотална!!
Quid написа:нямам линк
никви линкове нямам:-)
нищоооооооо нямам
Разбира се.ELBI написа:Чудесно място. Макар да не бих го сложил на 1 позиция :)Stranniche написа: Musée d'Orsay
Красивите, но различни неща е сложно да класираш/подреждаш ;)
Това ми напомня, като да отидеш да видиш Мона Лиза в Лувъра - голям смях, дали всичките туристи наиситна си въобразяват че са я видели, да не говорим как всеки се опитва да я снимаStranniche написа: Въжетата бяха сложени на около метър и половина от картините. Дори да се добереш до тях, от такова разстояние не можеш да възприемеш платната - камо ли да се потопиш в атмосферата им.
Била съм в Париж на 14 години. Тогава ми направиха впечатление многото кучешки л.... по улицитеlatrevw написа: и да ви кажа - на мен Париж не ми хареса или може би имах огромни очаквания, интересно ми беше, сигурно съм видяла 1/100 от града, но с удоволствие бих отишла за втори път в Рим например, както казах по-горе вила Боргезе повече ми хареса от Дорсе, въпреки че в Париж е3динственото, което ме плени беше Дорсе
Тази история защо ли ми напомня нещоSemiramis написа:скоро си приказвах с една мадама
мислех, че е разведена. отпреди я познавам, ама повърхностно
разказа ми че мъжът и от години обикаля така - из Европатаи тук-там
и тя ходи на гости като тоя образ се задържи за повечко някъде
и си живеят така
в галерията за чуждестранно изкуство в софия явно са големи магьосници в това отношение.Stranniche написа:bead_ написа: великолепно място е, само да не бяха купищата туристи. пожелавам ти да влезнеш вътре, когато НЯМА НИКАКВИ ХОРА. тогава магията ще е тотална!!
Би било наистина магия да НЯМА ХОРА.
Веднъж в Япония гостува изложба на Ван Гог. След няколко часа чакане пред галерията при температури доближаваши 40 градуса, влизайки вътре нямах сили да се блъскам, за да видя нещо:hang: . Въжетата бяха сложени на около метър и половина от картините. Дори да се добереш до тях, от такова разстояние не можеш да възприемеш платната - камо ли да се потопиш в атмосферата им.
Обичам го това място!bead_ написа: в галерията за чуждестранно изкуство в софия явно са големи магьосници в това отношение.
там има няколко картини на импресионисти в постоянната експозиция и почти във всеки делничен следобяд човек може да отиде и да се чувства насаме с тях.
моите почитания ,Бийд.bead_ написа:в галерията за чуждестранно изкуство в софия явно са големи магьосници в това отношение.
там има няколко картини на импресионисти в постоянната експозиция и почти във всеки делничен следобяд човек може да отиде и да се чувства насаме с тях.
Аз преживях такава драма в Метрополитън - 5 пъти си тръгвах и 5 пъти се връщах ( имах много малко време там , за много неща ) . А и имаше изложба на Ван Гог - пълна драма . А трябваше все пак и да се добера до Тифани на 5то авеню да видя , дали Капоти го е описал , както трябва !Stranniche написа:Била съм в Париж на 14 години. Тогава ми направиха впечатление многото кучешки л.... по улицитеlatrevw написа: и да ви кажа - на мен Париж не ми хареса или може би имах огромни очаквания, интересно ми беше, сигурно съм видяла 1/100 от града, но с удоволствие бих отишла за втори път в Рим например, както казах по-горе вила Боргезе повече ми хареса от Дорсе, въпреки че в Париж е3динственото, което ме плени беше Дорсе. Единственото, което ме порази обаче, и заради което и досега мечтая да се озова отново там, бяха картините на импресионистите. Особено една картина на Моне /не от известните/. Седях като вцепенена и отне доста усилия на родителите ми да ме изкарат от галерията. Това беше годината преди да създадат "D'Orsay" и да преместят платната там.
Ако не беше това, сигурно нямаше да ми се връща в Париж. И аз бих отишла повторно в Рим и на други места...
Аз преживях такава драма в Метрополитън - 5 пъти си тръгвах и 5 пъти се връщах ( имах много малко време там , за много неща ) . А и имаше изложба на Ван Гог - пълна драма . А трябваше все пак и да се добера до Тифани на 5то авеню да видя , дали Капоти го е описал , както трябва !Tinkerbell написа:Ако не беше това, сигурно нямаше да ми се връща в Париж. И аз бих отишла повторно в Рим и на други места...
е вие направо си ме предизвиквате.doktorka написа:Аз преживях такава драма в Метрополитън - 5 пъти си тръгвах и 5 пъти се връщах ( имах много малко време там , за много неща ) . А и имаше изложба на Ван Гог - пълна драма . А трябваше все пак и да се добера до Тифани на 5то авеню да видя , дали Капоти го е описал , както трябва !Tinkerbell написа:Ако не беше това, сигурно нямаше да ми се връща в Париж. И аз бих отишла повторно в Рим и на други места...
АБСУРД !!!!Tinkerbell написа:е вие направо си ме предизвиквате.doktorka написа:Аз преживях такава драма в Метрополитън - 5 пъти си тръгвах и 5 пъти се връщах ( имах много малко време там , за много неща ) . А и имаше изложба на Ван Гог - пълна драма . А трябваше все пак и да се добера до Тифани на 5то авеню да видя , дали Капоти го е описал , както трябва !Tinkerbell написа:Ако не беше това, сигурно нямаше да ми се връща в Париж. И аз бих отишла повторно в Рим и на други места...
а още по-гот е да пазаруваш от Тифани.
Не се сещам , скъпа лелче !doktorka написа:браво ,мойто момиче...Tinkerbell написа:ахахаха - ти не вярвай на всичко , което пише и на филмите .
но не се сещаш...:rotfl24:
"леля ,леля.....ама половин царство"...*Tinkerbell написа:Не се сещам , скъпа лелче !doktorka написа:браво ,мойто момиче...Tinkerbell написа:ахахаха - ти не вярвай на всичко , което пише и на филмите .
но не се сещаш...:rotfl24:
Единственото , което ми хрумва на акъла , че и 2те с Дарки сте Зло , ама тя поне мозък има , пък при теб - само поза ...:rotfl24::rotfl24:
и аз съм обикаляла доста по тоя начинStranniche написа: Точно това исках да кажа.
Ето цените на някои места за преспиване:
Хостели в Париж
Не е лукс, но ако целта е да посетиш местата, за които мечтаеш...
По такъв начин обиколих доста свят.

ахаTinkerbell написа: Не се сещам , скъпа лелче !
Единственото , което ми хрумва на акъла , че и 2те с Дарки сте Зло , ама тя поне мозък има , пък при теб - само поза ...:rotfl24::rotfl24:

Ооооо , не съм твърдяла , че работя в корпуса на мираDark Angel написа:ахаTinkerbell написа: Не се сещам , скъпа лелче !
а ти си добричка нали
именцето което си си турнала е на проклетата малка фея от Питър Пан
един от противните персонажи из детските книжки
ПП/ ти да не си на 20 години бе момиченце? хора на каква възраст очакваш да намериш в клуб 30 - 40? повечето отдавна сме лели
защо обиждаш на "лелче"? изпитваш наслада че си по-млада с няколко години от нас ли? леле леле.......
така и трябва-показваш уважение и признаваш превъзходтсвото на по възрастните от теб.Tinkerbell написа:п.п. Еммм , мен ми викат снизходително мойто момиче , аз отвръщам в същия тон ! Какво да се прави - учтива съм си . Нагласям се към разговора ! В Рим се държа като римляните :)
абе лелче, кой ти гледа такива тъпи клипчетаTinkerbell написа: Ооооо , не съм твърдяла , че работя в корпуса на мира
http://www.youtube.com/watch?v=o4KObg-e_F0
поздравче

Права си - евтинко взе да става . И досадно !doktorka написа:"Той се изразяваше по книжовно и говореше на мющериите си:Tinkerbell написа:Хубавото е , че се разбрахме . Надявам се цената да те устроийва !
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
— Вчера ми дойдоха маслини от важна степен и с твърде способна цена."
хахахахаха.....
"твърде способна цена":-)
:rotfl24:
грозотата казвашTinkerbell написа:Дарки , браво на децата . Може би и аз ако бях като тях нямаше да съм била 5та в окръга си по математика , а на някое по първо място .
Но това не е важно ! Важното е кой каква душа носи . Мерси за опитите за " спасение " , но май ще ви игнорирам тотал оттук нататък ! Грозотата е бич ! - купети си билки , че ....