Куида забелязва ВСИЧ-КО!!!Мнемозина написа: Вижте какво, моля!
Не ми затрупвайте питането, защото Куида няма да го забележи и няма да може да не ми отговори.
Ако случайно нещо се разсее, напиши паролата
Виж сега как ме подкокоросваш да обясня защо не ща на бележка, мейл и прочие - и после Дарки пак ще каже, че много се обяснявам.Капинчо написа:Пиши му на бележка, пусни му мейл, обади му се по телефона ...Мнемозина написа:
Вижте какво, моля!
Не ми затрупвайте питането, защото Куида няма да го забележи и няма да може да не ми отговори.
променя се смисъла на нещатаМнемозина написа:Ами ако е по-добре да се променят?Quid написа:преди 12 не се разказват сънища
щото тва променя нещата
Сериозно питам.
Ако искаш да промениш предреченото в съня, уместно ли е да го разкажеш преди 12?
баба ми казваше: ако сънят е лош в никакъв случай не го казвай преди 12 часа...Quid написа:променя се смисъла на нещатаМнемозина написа:Ами ако е по-добре да се променят?Quid написа:преди 12 не се разказват сънища
щото тва променя нещата
Сериозно питам.
Ако искаш да промениш предреченото в съня, уместно ли е да го разкажеш преди 12?
не е добре да се разказват преди 12 и тва е
аз винаги сериозно коментирам и пиша
тва че изглежда шантаво написаното или несериозно не значи че тва не е реалноста
Благодаря.Quid написа:променя се смисъла на нещатаМнемозина написа:Ами ако е по-добре да се променят?Quid написа:преди 12 не се разказват сънища
щото тва променя нещата
Сериозно питам.
не е добре да се разказват преди 12 и тва е
аз винаги сериозно коментирам и пиша
тва че изглежда шантаво написаното или несериозно не значи че тва не е реалноста
няма предлагане или бързо се харчат?doktorka написа:Малко сме.Капинчо написа:И да е докторка ли?doktorka написа:Da se nadqvame 4e 6te se oturve6. Zavisi ot devoikata. Tursi q po-zrqla I s pari
;)
много ще има да търсиш.
очаква те път. Ще видиш жена. Внезапно някой ден ще установиш как близък човек ти е станал по-близък. Може и малко по-далечен. Ще гледаш телевизионно предаване. Очаква се да закупиш сандвич с риба тон. Или със сьомга. Може и с броколи. Има и още 3 възможности, но Съдбата ще ти ги покаже, когато лъвът мине под Меркури и влезе във втория дом. Примерно.Капинчо написа:Тази нощ сънувах два съня.
Първи сън
Вървя си в нищото. Изведнъж пред лицето ми се появява навита на руло жълто-зелена змия. Опитвам се да я хвана и да я захвърля надалеч, но успявам да хвана само опашката й. Тя се разтяга и ме захапва за бузата, откъсвам я от там и тя ме захапва за гърлото. След още няколко захапвания успявам да я откъсна от себе си и да я хвърля.
Втори сън
България нещо е сгафила. Аз съм запасняк и лагера ни е на голямата поляна зад къщата ми в Троян. По някаква причина аз съм на километър извън лагера. Ниско прелитат бойни самолети на НАТО. Срещу нашия лагер е разположен лагера на НАТО – сърби и румънци.
Виждам огромна бойна ракета, която лети ниско и бавно към мен. Забива се в земята на два-три метра от мен. Знам, че всеки момент ще избухне. Опитвам се да избягам, но краката ми не се движат. Едва се отмествам на метър-два, след което краката започват отново да ме слушат и побягвам с пълни сили. Ракетата не избухва. Оказва се, че е пратена да вземе проба от почвата. Автоматиката й обаче не действа и двама мъже с лопати пълнят контейнера й с пръст.
Та какво? Ще се мре ли? Наследство ли ще получа?
ELBI написа:........... Очаква се да закупиш сандвич с риба тон. Или със сьомга. Може и с броколи. Има и още 3 възможности, но Съдбата ще ти ги покаже, когато лъвът мине под Меркури и влезе във втория дом. Примерно.
аз съм така 2-ри месец. И днес вече откачам. Но утре за*****м София, шефове, жеги и всичко и се махам за 2 дена в района на Банско. Въздух, пържоли, вино и лаптоп (ако ми доскучее без работа).Dark Angel написа:ELBI написа:........... Очаква се да закупиш сандвич с риба тон. Или със сьомга. Може и с броколи. Има и още 3 възможности, но Съдбата ще ти ги покаже, когато лъвът мине под Меркури и влезе във втория дом. Примерно.:rotfl24::rotfl24:
Елби, смея се на глас
супер, щото в целия този ад дето съм нагазила днес е вече непоносимо почти....
Ето ги съвършените: само минават да обявят, че заминават.ELBI написа:
аз съм така 2-ри месец. И днес вече откачам. Но утре за*****м София, шефове, жеги и всичко и се махам за 2 дена в района на Банско. Въздух, пържоли, вино и лаптоп (ако ми доскучее без работа).
Шибни един шамар на някой до теб (или му тегли една) и това е. Примерно
Или ела да ударим по една бира в 4 някъде. Други желаещи?
като не четеш по вестниците за насМнемозина написа:Ето ги съвършените: само минават да обявят, че заминават.ELBI написа:
аз съм така 2-ри месец. И днес вече откачам. Но утре за*****м София, шефове, жеги и всичко и се махам за 2 дена в района на Банско. Въздух, пържоли, вино и лаптоп (ако ми доскучее без работа).
Пу, бе!ELBI написа: като не четеш по вестниците за нас
аз съм така от ноември миналата годинаELBI написа: аз съм така 2-ри месец. И днес вече откачам. Но утре за*****м София, шефове, жеги и всичко и се махам за 2 дена в района на Банско. Въздух, пържоли, вино и лаптоп (ако ми доскучее без работа).
днес всички ли говорите мръсотии?Капинчо написа:Аз пък се хванах за щрайха.Мнемозина написа:Пу, бе!ELBI написа: като не четеш по вестниците за нас
Хванах перкусията ей сега...
утре и неделя съм там.Dark Angel написа:аз съм така от ноември миналата годинаELBI написа: аз съм така 2-ри месец. И днес вече откачам. Но утре за*****м София, шефове, жеги и всичко и се махам за 2 дена в района на Банско. Въздух, пържоли, вино и лаптоп (ако ми доскучее без работа).
Или ела да ударим по една бира в 4 някъде. Други желаещи?![]()
не говори за Банско, моля те.....
4-ри?
4 ще съм далече от свършване.....
трябва да притворим портите на ада първо![]()
обаче Банско/Пирин/ох
освен неделя да ида до там.....
ще откача