Кого

Все същите
Аватар
wild_moon

Re: Кого

Мнение от wild_moon »

Dark Angel написа: примерите които даваш са смешни )и малко глупави бих казала) :lol:
щом са ти глупави и смешни, значи са изпълнили целта си - да покажат именно това, че е смешно да се твърди, че изневеряваш на себе си, ако криеш нещо! и това, че с различните хора, с които общуваш открехваш различна част от себе си
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

wild_moon написа: именно, Мнемо! и аз исках да кажа същото, но някакси не можех да го формулирам така изчистено! Дай лапа! :-)
Чакай, че беше заета лапата да пише. Ето: :laie:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

wild_moon написа:
Dark Angel написа: примерите които даваш са смешни )и малко глупави бих казала) :lol:
щом са ти глупави и смешни, значи са изпълнили целта си - да покажат именно това, че е смешно да се твърди, че изневеряваш на себе си, ако криеш нещо! и това, че с различните хора, с които общуваш открехваш различна част от себе си
о не, в грешка си мисля аз :lol:
нищо не показват
глупостта си е глупост :rotfl24:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

4avdar4e написа:
Метаморф написа:
:0ff: Днес няколко пъти препрочитам подписа ти.. Много ми харесва. Пак ли е на Дончо Цончев??
не на Робърт Хайнлайн от книгата "Странник в странна страна".
от една седмица цитатите са от нея... следващите 5-6 цитата ще са пак от него...

горещо я препоръчвам тази книга на всеки, който не я е чел (Гасподе, води си записки :blum: )
Последно промяна от Света вода ненапита на 29.08.08, 16:46, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа:
wild_moon написа: не казвам, че има проблем и не се срамувам от себе си или от написаното от мен. именно за тези степени на отваряне става въпрос. има си време и място за всичко.
само не ми казвайте, че когато сте навън с приятели и децата са покрай вас не си слагате някаква цензура на приказките и вицовете, например!!! ти примерно обсъждаш ли с майка си най-добрите пози за секс, като си така открита, а!? или пък с мъжа си кои тампони ползва приятелката ти!?
примерите които даваш са смешни )и малко глупави бих казала) :lol:

- да разказваш мръсни вицове пред деца и/или непознати е проява на лошо възпитание
- секс пози е най-добре да се обсъждат с тоя с който го правиш
- мен самата не ме интересува какво ползва приятелката ми. досега не съм питала. и мен не са ме питали
Да, но от друга страна е точно същото, което пита и Кент - примерно за децата и нецензурните вицове.

Друг пример исках да ти дам: имам приятелки, с които много обичам да се виждам поотделно, обаче ако събера заедно, ставам разногледа. Толкова са различни, направо несъвместими, с всяка от тях си имам различно поведение и различни отношения. Ако ги събера, трябва да ме хване шизофрения (правила съм опити и повече не смятам).
И със средите е така: понякога е невъзможно и/или противопоказно да ги събираш на едно място. :lol:
Тогава става дума не за твое лицемерие, нали? Ти си все същата, просто попадаш в различни роли (в смисъл на позиции, поведение, отношения) спрямо останалите.
Последно промяна от Мнемозина на 29.08.08, 16:43, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнемозина написа:Да, но от друга страна е точно същото, което пита и Кент - примерно за децата и нецензурните вицове.

Друг пример исках да ти дам: имам приятелки, с които много обичам да се виждам поотделно, обаче ако събера заедно, ставам разногледа. Толкова са различни, направо несъвместими, с всяка от тях си имам различно поведение и различни отношения. Ако ги събера, направо трябва да ме хване шизофрения (правила съм опити и повече не смятам).
И със средите е така: понякога е невъзможно и/или противопоказно да ги събираш на едно място. :lol:
Тогава става дума не за твое лицемерие, нали? Ти си все същата, просто попадаш в различни роли (в смисъл на позиции, поведение, отношения) спрямо останалите.
Мнемо: :kiss:
Виж подводницата!
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Метаморф написа: Мнемо: :kiss:
чакай, че се замислих каква стана тя - аз и "държа ръката" ти я целуваш....
сега ще изскочи Капинчо от някъде и ще направи една трактовка на ситуацията :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

съжалавям, но не мога да бъда убедена, че щом не искам близките ми да четат тук съм ок със себе си

аз съм "за" личното пространство и живот
и аз го имам и всеки от семейството ми го има
но няма охранявана граница
въпрос на уважение е да не пристъпваш често (или грубо)

клуб 3о4о се е развил през годините и като реални познанства (или реални познанства са се доразвили тук)
как бих пазила в тайна ....
струва ми се смешно

вероятно възприемам това място с други очи
Аватар
Света вода ненапита

wild_moon написа:
Метаморф написа: Мнемо: :kiss:
чакай, че се замислих каква стана тя - аз и "държа ръката" ти я целуваш....
сега ще изскочи Капинчо от някъде и ще направи една трактовка на ситуацията :rotfl24:
капинака да ходи да си кОси ливадата...
Виж подводницата!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа: Да, но от друга страна е точно същото, което пита и Кент - примерно за децата и нецензурните вицове.

Друг пример исках да ти дам: имам приятелки, с които много обичам да се виждам поотделно, обаче ако събера заедно, ставам разногледа. Толкова са различни, направо несъвместими, с всяка от тях си имам различно поведение и различни отношения. Ако ги събера, направо трябва да ме хване шизофрения (правила съм опити и повече не смятам).
айде сега не се прави на ударена
има голяма разлика между аз лично да разказа на 3 дечица мръсен виц и те да прочетат същия виц в интернет

не е казано че трябва да събираме винаги абсолютно всички на куп (но ние го правим, от време на време правим гранде партита на които събираме всяккави хора - и може да е невероятно, но така през годините сме срещнали хора които са станали близки а иначе не биха имали шанс да се срещнат....

лицемерието е нещо което мразя с цялото си сърце и душа.....
нещо което ми е просто непоносимо
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа:съжалавям, но не мога да бъда убедена, че щом не искам близките ми да четат тук съм ок със себе си

аз съм "за" личното пространство и живот
и аз го имам и всеки от семейството ми го има
но няма охранявана граница
въпрос на уважение е да не пристъпваш често (или грубо)

клуб 3о4о се е развил през годините и като реални познанства (или реални познанства са се доразвили тук)
как бих пазила в тайна ....
струва ми се смешно

вероятно възприемам това място с други очи
Но това е за теб.
Задължително ли е за всички да е така?
Всеки гледа с различни очи тук.

За семейството - ясно, но би ли поканила колегите си тук?
За това говоря.
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа: За семейството - ясно, но би ли поканила колегите си тук?
За това говоря.
да, нямам проблем с колегите
с една голяма част от тях сме свързани в професионална мрежа
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа:
Мнемозина написа: За семейството - ясно, но би ли поканила колегите си тук?
За това говоря.
да, нямам проблем с колегите
с една голяма част от тях сме свързани в професионална мрежа
Би ли ги извикала да пишат и да четат тук?
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа: Друг пример исках да ти дам: имам приятелки, с които много обичам да се виждам поотделно, обаче ако събера заедно, ставам разногледа. Толкова са различни, направо несъвместими, с всяка от тях си имам различно поведение и различни отношения. Ако ги събера, трябва да ме хване шизофрения (правила съм опити и повече не смятам).
това е интересно.
много интересно като наблюдение.
и погрешно.
според мен...както казва мъж ми..:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

doktorka написа:
Мнемозина написа: Друг пример исках да ти дам: имам приятелки, с които много обичам да се виждам поотделно, обаче ако събера заедно, ставам разногледа. Толкова са различни, направо несъвместими, с всяка от тях си имам различно поведение и различни отношения. Ако ги събера, трябва да ме хване шизофрения (правила съм опити и повече не смятам).
това е интересно.
много интересно като наблюдение.
и погрешно.
според мен...както казва мъж ми..:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
аз пък съм напълно съгласна с Мнемо! :good:
и само в заключение ще допълня, че не ми е нужно да се съглася с вашата гледна точка, за да приема, че имате право да не се съгласите с мен :blum:
Let's agree to disagree on this one! :laie:
esti

Мнение от esti »

Dark Angel написа:съжалавям, но не мога да бъда убедена, че щом не искам близките ми да четат тук съм ок със себе си
Не само близките, а и приятелите си не бих поканила тук. :lol:
Понякога и приобщаването на семейството към дадена наша, лична среда говори за проблеми.:winkw:
Направо да лудне човек от гледни точки и мирогледи. :lol:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

wild_moon написа:аз пък съм напълно съгласна с Мнемо! :good:
и само в заключение ще допълня, че не ми е нужно да се съглася с вашата гледна точка, за да приема, че имате право да не се съгласите с мен :blum:
Let's agree to disagree on this one! :laie:
малко са хората като мен,които се чувстват добре в собствената си кожа независимо от обстановката.
независимо от различията на характерите на приятелките ( мнемо,ако аз ти бях приятелка щях да съм те изритала досега задето ме делиш на категории):rotfl24::rotfl24:
но това да общуваш е различно от ова да пишеш ,Мнемо...
нали разбираш?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа: но това да общуваш е различно от ова да пишеш ,Мнемо...
нали разбираш?
Не.
Повтори ми го пак. :lol:

Макар че би било редно просто от уважение към теб да поспоря, да ти разкажа за типовете комуникация, които са си доста добре разграничени и правилата и логиките им са проучени и много хора са мислили за това: писмена, устна, вербална, невербална и сума ти и още най-различни. Но на теб целта ти не е да комуникираш с мен, така че няма смисъл... :dunno:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа:
Би ли ги извикала да пишат и да четат тук?
да :-)

като гледам как питаш ми става ясно че ти не би поканила нито близки, нито приятели, нито колеги......
както и ести, както и новата луна.....
щом ви харесва така, разделяйте живота си на малки парченца и кръгчета и си го живейте :lol:

странно ми е, смешно ми е, тъжно ми е
преструванковци и преструванки има премного
различност в зависимост от средата
дрън дрън :lol:
човек си е еднакъв навсякъде
другото е лицемерие

човек не може да се скрие от себе си
би могъл да се намери ако работи усърдно обаче :lol:

а съвсем друга работа е да оставиш човека който обичаш \и уважаваш, щото тия 2 неща вървят ръка за ръка\ да има лично пространство

всеки има нужда от лично пространство което му дава вдъхновение, идеи, емоции
но почнеш ли да го криеш, да го пазиш ревниво в тайна - е, тогава е ясно и на децата че играеш различни роли и е ужасяваща идеята да бъдеш разобличен
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Аз па в тая тема съм съгласна по малко и с двете спорещи страни.. Някъде към декември може и да успея да обясня защо, ама сега да си кажа :grin:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа:
Макар че би било редно просто от уважение към теб да поспоря, да ти разкажа за типовете комуникация, които са си доста добре разграничени и правилата и логиките им са проучени и много хора са мислили за това: писмена, устна, вербална, невербална и сума ти и още най-различни. Но на теб целта ти не е да комуникираш с мен, така че няма смисъл... :dunno:
Мнемо, съжалавям, не го приемай като заяждане но това кой какво е проучил, написал, сертифицирал и класифицирал има малко значение
в такава бързо-променяща се среда май май няма много правила
или правилата се пишат в движение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:Аз па в тая тема съм съгласна по малко и с двете спорещи страни.. Някъде към декември може и да успея да обясня защо, ама сега да си кажа :grin:
е добре де Чавдарче, ти сега имаш ли против да срещнеш твоите дЕца с мойте дЕца?

просто ми кажи

щото аз нямам
а това е вече диверсия в личното пространство от външни нарушители :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа: да :-)

като гледам как питаш ми става ясно че ти не би поканила нито близки, нито приятели, нито колеги......
както и ести, както и новата луна.....
щом ви харесва така, разделяйте живота си на малки парченца и кръгчета и си го живейте :lol:

странно ми е, смешно ми е, тъжно ми е
преструванковци и преструванки има премного
различност в зависимост от средата
дрън дрън :lol:
човек си е еднакъв навсякъде
другото е лицемерие

човек не може да се скрие от себе си
би могъл да се намери ако работи усърдно обаче :lol:

а съвсем друга работа е да оставиш човека който обичаш \и уважаваш, щото тия 2 неща вървят ръка за ръка\ да има лично пространство

всеки има нужда от лично пространство което му дава вдъхновение, идеи, емоции
но почнеш ли да го криеш, да го пазиш ревниво в тайна - е, тогава е ясно и на децата че играеш различни роли и е ужасяваща идеята да бъдеш разобличен
Ами покани ги тогава. :lol:

Звучиш малко осъждащо и някак изискваш човекът срещу теб да започне да се оправдава.
Недей да гледаш в черно и бяло - ти сама посочи доста нюанси. Аз самата съм някъде по средата между двете крайности. Има много хора в обкръжението ми, които в никакъв случай не бих допуснала тук. Но това всъщност няма значение
А лицемерието... има хора, за които лицемерие е и просто да се държиш възпитано. Хлъзгава категория е.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа: Мнемо, съжалавям, не го приемай като заяждане но това кой какво е проучил, написал, сертифицирал и класифицирал има малко значение
в такава бързо-променяща се среда май май няма много правила
или правилата се пишат в движение
Не за правилата говорех, разбира се. :lol:
Както и да е.
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:Аз па в тая тема съм съгласна по малко и с двете спорещи страни.. Някъде към декември може и да успея да обясня защо, ама сега да си кажа :grin:
Ама то спор ли има? :lol:
Пак не съм се усетила - аз просто си казах как на мен ми е добре. :grin:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
doktorka написа: но това да общуваш е различно от ова да пишеш ,Мнемо...
нали разбираш?
Не.
Повтори ми го пак. :lol:

липсва ти практика.
теорията малко ме вълнува.
кой какво е мислил и написал.
моята работа е да говоря с хора -всеки ден.
от това ми зависи хляба.:winkw:
не ми трябва спор.
важно е че аз се чувствам добре ,независимо от рзличните характери на хората около мен.
когато реално общувам с тях.
когато си губя времето тук ,защото ме мързи да правя каквото и да е било друго,тогава това е далеч от "комуникация"..
с теб в писмен вид не желая да комуникирам.
когато застанеш срещу мен и вместо да мълчиш-говориш-това си е общуване ,при това с удоволствие.
ще ми бъде изкл приятно.
че имам няколко неща да ти казвам:winkw:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark Angel написа: е добре де Чавдарче, ти сега имаш ли против да срещнеш твоите дЕца с мойте дЕца?

просто ми кажи

щото аз нямам
а това е вече диверсия в личното пространство от външни нарушители :lol:
Декември, казах :blum:

Разбира се, че нямам, и аз като теб не деля пространството на парцели. И съм си еднаква и тук, и вкъщи, и в работата, и в кръчмата (ау, това не го казах аз:rotfl24:) Но и приемам позицията на Мнемо, Ести и Луничката. Това си е тяхната гледна точка и на мен не ми пречи :grin:

П.П. Което веднага отново поставя въпросЪТ: кой доведе Дивата, а, кой сподели тайните директории, ммммм??? :winkw:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Ама то спор ли има? :lol:
Пак не съм се усетила - аз просто си казах как на мен ми е добре. :grin:
Писали сме в една и съща минутка... За мен - няма. Просто сме различни, което е чудесно!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа: Ами покани ги тогава. :lol:

Звучиш малко осъждащо и някак изискваш човекът срещу теб да започне да се оправдава.
Недей да гледаш в черно и бяло - ти сама посочи доста нюанси. Аз самата съм някъде по средата между двете крайности. Има много хора в обкръжението ми, които в никакъв случай не бих допуснала тук. Но това всъщност няма значение
А лицемерието... има хора, за които лицемерие е и просто да се държиш възпитано. Хлъзгава категория е.
клуба не е мой, че да ги каня
казвам, а и екрана си седи отворен
не се крия
една от тях писа за мъннико и спря
един все ни чете ма не пише :grin: вечен гост май май

не, в никакъв случай не искам да осъждам
вероятно работейки в различни сфери имаме различна комуникация с хората около нас
хората около мен ме познават доста добре \и просто няма начин да не ме\ и чуден прякор са ми лепнали колегите, който от една страна ме кефи, от друга вбесява от трета възгордява :grin: :shy:

и пак да повторя, не може да се скрием от себе си
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Разбира се, че нямам, и аз като теб не деля пространството на парцели. И съм си еднаква и тук, и вкъщи, и в работата, и в кръчмата
Да уточня:
Не става въпрос толкова за делене на пространството, колкото за делене на хората с които искам да го споделям.
Ако това ме прави различна или лицемерна - ок, такава съм значи. :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа: клуба не е мой, че да ги каня
казвам, а и екрана си седи отворен
не се крия
една от тях писа за мъннико и спря
един все ни чете ма не пише :grin: вечен гост май май

не, в никакъв случай не искам да осъждам
вероятно работейки в различни сфери имаме различна комуникация с хората около нас
хората около мен ме познават доста добре \и просто няма начин да не ме\ и чуден прякор са ми лепнали колегите, който от една страна ме кефи, от друга вбесява от трета възгордява :grin: :shy:

и пак да повторя, не може да се скрием от себе си
Да, именно. Така или иначе не можем да се скрием от себе си.
Като благодарност за разбирането ще ти кажа, че наистина сферата, в която работя, има различна комуникация, работата ми налага множество различни комуникации, повечето - далечни от тази тук в клуба.
Обичам да сменям среди, понякога несъвместими.
Но за да имаш различни среди, трябва все пак да ги държиш поне донякъде разграничени.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа: липсва ти практика.
теорията малко ме вълнува.
кой какво е мислил и написал.
моята работа е да говоря с хора -всеки ден.
от това ми зависи хляба.:winkw:
не ми трябва спор.
важно е че аз се чувствам добре ,независимо от рзличните характери на хората около мен.
когато реално общувам с тях.
когато си губя времето тук ,защото ме мързи да правя каквото и да е било друго,тогава това е далеч от "комуникация"..
с теб в писмен вид не желая да комуникирам.
когато застанеш срещу мен и вместо да мълчиш-говориш-това си е общуване ,при това с удоволствие.
ще ми бъде изкл приятно.
че имам няколко неща да ти казвам:winkw:

Ами тогава просто изчакай да се видим и ми кажи тогава каквото имаш да ми казваш.
А дотогава - понеже ти тук в клуба всъщност нищо не ми казваш, а само си губиш времето - може да не ми пишеш повече.
Така става ли? :lol:

П.П. Отношението ти към мен е малко обидно, но пък за сметка на това пресказуемо. Казвам ти го, за да знаеш, че съм разбрала. Да не се притесняваш един вид. :grin:
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:Ами тогава просто изчакай да се видим и ми кажи тогава каквото имаш да ми казваш.
А дотогава - понеже ти тук в клуба всъщност нищо не ми казваш, а само си губиш времето - може да не ми пишеш повече.
Така става ли? :lol:

П.П. Отношението ти към мен е малко обидно, но пък за сметка на това пресказуемо. Казвам ти го, за да знаеш, че съм разбрала. Да не се притесняваш един вид. :grin:
"какво и е на Наташка?"...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
"какво и е на Наташка?"...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Опита се да ти обясни, че отказва да ти влезе в тона.
Не че не го мога - и тук съм го правила даже - но не го искам. Не и сега.
Да не си губиш времето с този точно начин за губене на времето.
Иначе на мен не ми пречи. Даже предпочитам да се забавляваш на мой гръб, отколкото на нечий друг. :lol:
Panta rhei...
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:
Разбира се, че нямам, и аз като теб не деля пространството на парцели. И съм си еднаква и тук, и вкъщи, и в работата, и в кръчмата (ау, това не го казах аз:rotfl24:) Но и приемам позицията на Мнемо, Ести и Луничката. Това си е тяхната гледна точка и на мен не ми пречи :grin:

П.П. Което веднага отново поставя въпросЪТ: кой доведе Дивата, а, кой сподели тайните директории, ммммм??? :winkw:
и аз не си деля пространството на парцели и държа да бъда естествена и спонтанна в общуването си (било то писмено, устно, в клуба, в кръчмата или пък в трамвая)! само че имам различен подход към хората, понякога и благодарение на тяхната нагласа към мен... на пък без да се запъвам в ненужни спорове и да доказвам правотата на моята гледна точка съм склонна да приема, че тя си е моя и е нормално да е различна от тази на другите. :-)

п.п. колкото до въпросЪТ, който толкова много вълнува всички - как така от небитието се пръкнах аз право в клуба, искам пък аз да задам един друг въпрос - при положение, че сте толкова открити и нямате проблем с това, което сте и бихте споделили написаното с близките, приятелите си и т.н. какво лошо намирате в това, някой, който е сметнал мен за близък да ме е "довел" тук? дължи ли ви тоя клубър обяснение или пък аз!? ей туй ми е интересно да разберЪ :huhthink:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 20:52, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: п.п. колкото до въпросЪТ, който толкова много вълнува всички - как така от небитието се пръкнах аз право в клуба, искам пък аз да задам един друг въпрос - при положение, че сте толкова открити и нямате проблем с това, което сте и бихте споделили написаното с близките, приятелите си и т.н. какво лошо намирате в това, някой, който е сметнал мен за близък да ме е "довел" тук? дължи ли ви тоя клубър обяснение или пък аз!? ей туй ми е интересно да разберЪ :huhthink:

Ти пък, нищо лошо няма, напротив даже!!! :lol:
Просто случайно е почти изключено да попаднеш, а другото си е чисто нездраво любопитство и дежурен въпрос към новите :rotfl24:Тоест вече е клубен фолклор :winkw:

П.П. Чакай, че пропуснах да напиша, че с горния ти параграф съм напълно съгласна. Явно наистина всичко е въпрос на "изчистване" на понятията, ми кво да направя като декември е тоооолкова далеч :crying:
Последно промяна от 4avdar4e на 29.08.08, 19:40, променено общо 1 път.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 20:52, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

wild_moon написа:
п.п. колкото до въпросЪТ, който толкова много вълнува всички - как така от небитието се пръкнах аз право в клуба, искам пък аз да задам един друг въпрос - при положение, че сте толкова открити и нямате проблем с това, което сте и бихте споделили написаното с близките, приятелите си и т.н. какво лошо намирате в това, някой, който е сметнал мен за близък да ме е "довел" тук? дължи ли ви тоя клубър обяснение или пък аз!? ей туй ми е интересно да разберЪ :huhthink:
Аз ще ти обясня: този ни интерес няма връзка с откритостта.
По принцип не би трябвало да има значение дали някой те е изпратил или сама си ни открила. Само че второто твърде рядко се случва и затова ни е интересно как е станало.
Освен това сме преживели, хм, как да го кажа по-меко, някои групови травми и общо взето хората внимават да не би новият ник да е на новорегистриран стар недолюбван познайник (имахме си едно такова чудо, ако поостанеш, все ще разбереш).
Та затова пък ако се знае кой те е насочил, е по-спокойно за нас.
Panta rhei...
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:
Ти пък, нищо лошо няма, напротив даже!!! :lol:
Просто случайно е почти изключено да попаднеш, а другото си е чисто нездраво любопитство и дежурен въпрос към новите :rotfl24:
нищо случайно няма в този свят, нали знаеш... :winkw: дори като пада есенно листо, това пак значи нещо...
подозирах, че ще има такъв "тест за издържливост", своего рода "rite of passage", но аз като видях, че на входа никой не стои да къса билетчета, грабнах едни пуканки и се присъединих към тайфата... :winkw:
Публикувай отговор