Слънце мое ненагледно!vyara написа:...
Моля те изтрий написаното и дай да те гушна. Заради мен..
Трия само по погрешка ако съм написала нещо. Нещо от цитирания пост не съм разбрала или подобно. От нито една своя дума в този форум не се отказвам. Това съм аз. И го правя само заради себе си.МЪЖжжж написа:Слънце мое ненагледно!vyara написа:...Ето това не биваше...
Моля те изтрий написаното и дай да те гушна. Заради мен..
Не стига. Какво искат хората. Истина? Нееееее, искат сеир. Аз не искам. Искам истини, умирам само за истини.МЪЖжжж написа:Знам. Именно заради това те помолих, да го направиш заради мен...vyara написа: Това съм аз. И го правя само заради себе си.
Стига конфликти. Това какво мислят един за друг хората...не ни е нито на мен, нито на теб работа.
Не съм я наранила аз. Аз много я харесвам. На мен ми е обидно и заради мен и заради нея. И заради много от вас ми е обидно и няма да спра.snowprincess написа:ти току що нарани една жена, която няма нищо общо с лайната в клуба - това ли ти е оправданието, че говориш истиниvyara написа: Ужас ли? Ужасно е да се говори лошо зад гърба. Да се казва, т.е. цитира истина, може. Особено някой, който се прави на света вода. Няма да спра.
Да. Винаги е било и винаги ще бъде. Кво ли и за мен се чува...vyara написа:Ужасно е да се говори лошо зад гърба.
ХАЙДЕ СТИГА БЕ!!!vyara написа:Ти я познаваш на живо. Знаеш ли какво е мнението на Рейни за теб? Веднъж, след като тя ми каза, че се познавате й казах - поздрави я, баба яга е много готина кефи ме. И тя ми каза - да, тя е една "примирена женица". Такива работи пише Рейни на хората. Упс, хорицата, манатарките и сеирджиите.Баба Яга написа: Отиде коня у ряката.:rotfl24::rotfl24:
Жалко, че ти мислиш така.snowprincess написа:в момента изглеждаш като дресирано животно в цирка - някой размахва камшика и ти скачаш по поръчкаvyara написа: Не съм я наранила аз. Аз много я харесвам. На мен ми е обидно и заради мен и заради нея. И заради много от вас ми е обидно и няма да спра.
жалко, ще се самонараниш
Защо не се изясните лично - на 4 очи, 4 уши, скайпове, кюта, бележки.vyara написа:Ужас ли? Ужасно е да се говори лошо зад гърба. Да се казва, т.е. цитира истина, може. Особено някой, който се прави на света вода. Няма да спра.
съгласи ме !holi_day написа:дори да не е достатъчно, а колкото-толкова, пак има право на собствена преценкаTinkerbell написа:всеки е достатъчно интелегентен сам да прецени "отсрещния " колко струва
След една година няма ли да ти се струва маловажна цялата тая клубна истерия?vyara написа:Ми оставила бях, но ми писна от някои неща. И аз съм човек.holi_day написа:Верче, остави всеки да преценява за себе си другите какви са
Трудно ли е това?
Мислиш ли, че вече и на олигофрените не им стана ясно кой колко струва?vyara написа: Заслужава си дори малка истина да кажеш пред много глупости и лъжи.
Добре, спирам. Заради теб ще спра.esti написа:Мислиш ли, че вече и на олигофрените не им стана ясно кой колко струва?vyara написа: Заслужава си дори малка истина да кажеш пред много глупости и лъжи.
Искам ти да се запазиш чиста и красива, каквато винаги си била.
А ако някой ден се наложи да се цапаш, нека поне да е за нещо истинско, а не бутафория, като тази.
Извини ме. Винаги много съм те харесвала, ти го знаеш, от самото начало досега.Баба Яга написа:Верче, не си ме обидила, всеки има право на мнение, познавам Рейн от 10 годишна, до сега умишлено стоях далеч от конфликти, повече от грозни ситуации минаха тези дни през този форум, преди доста време Рейн сбърка много лошо посоката и аз прекъснах контакт с нея до момента в който тя се осъзна и извини, трябваха и две години, а аз умея да чакам.Ако за нея липсата на първичен импулс е примирение - аз няма да го оспорвам по никакъв начин. Следващото изречение не е насочено към никой конкретно:"Както човек може сам да се унизи, никой друг не може." Нямам желание да влизам в тази помия, надали някой от вас е слушал толкова много за тази ситуация колкото аз, за мен това е една голяма безсмислица, не съдя нито нея, нито теб. Хора сме - би трябвало както грешим така и да можем да простим. Благодарна съм че последното за мен не е само думи.:-)
Няма за какво.vyara написа:Извини ме. Винаги много съм те харесвала, ти го знаеш, от самото начало досега.Баба Яга написа:Верче, не си ме обидила, всеки има право на мнение, познавам Рейн от 10 годишна, до сега умишлено стоях далеч от конфликти, повече от грозни ситуации минаха тези дни през този форум, преди доста време Рейн сбърка много лошо посоката и аз прекъснах контакт с нея до момента в който тя се осъзна и извини, трябваха и две години, а аз умея да чакам.Ако за нея липсата на първичен импулс е примирение - аз няма да го оспорвам по никакъв начин. Следващото изречение не е насочено към никой конкретно:"Както човек може сам да се унизи, никой друг не може." Нямам желание да влизам в тази помия, надали някой от вас е слушал толкова много за тази ситуация колкото аз, за мен това е една голяма безсмислица, не съдя нито нея, нито теб. Хора сме - би трябвало както грешим така и да можем да простим. Благодарна съм че последното за мен не е само думи.:-)