Ще съм доволна,ако поне се опитва:-)Важното е да има желание.А пък ако не успее,не е фатално.Мога и сама да се справя.Semiramis написа:а да готви...thunder написа:Мъж с достойнство и който се самоуважава.Тогава ми изглежда на мен секси.А да,и да обича децата.
аз искам и да готви. и да има нещо в главата, може и бръмбъри...
Брада, плешивина и вторични полови белези
Умният човек не вярва на всичко, което чуе, не казва всичко, което знае и не харчи всичко, което има.
Пък да глади е задължително.Иначе да не ми се вясва пред очите:mad:Капинчо написа:Може ли да не готви, а да глади?Semiramis написа:а да готви...thunder написа:Мъж с достойнство и който се самоуважава.Тогава ми изглежда на мен секси.А да,и да обича децата.
Умният човек не вярва на всичко, което чуе, не казва всичко, което знае и не харчи всичко, което има.
- Dark Angel
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Не, не съмDark Angel написа:малеййййййdoktorka написа:Дарки забрави бицепсите...esti написа:Dark Angel написа:
PP/ казват, че зеленооките мъже са най-дОбри в секса
най....ъъъъ таковато....абе най си ги бивало
обаче за да се провери такова твърдение трябва бая работа
Сете, колко ти струваше рекламата, а?
да не се метнах сама случайно в отровните гъби......
малейййййй
Сете, зелени ли са ти оченцата?
малеййййй
и бицепси
малеййййй
Сете, да не си мъж ми а?
Да зелени са ми очите.
Memento mori.
Може ли по желание да извърти една лютеница долу на улицата зад блока?Капинчо написа:Може ли да не готви, а да глади?Semiramis написа:а да готви...thunder написа:Мъж с достойнство и който се самоуважава.Тогава ми изглежда на мен секси.А да,и да обича децата.
Ама преди това да си обели сам чушките и доматите.
А може ли да се гмурка у пералнята, че да върти центруфугата с плуване?
Е те такива мъже трябават.
Memento mori.
- Dark Angel
- Dark Angel
Ха-ха.Много забавно.Капинчо написа:То това и за секса май е валидно.thunder написа: Ще съм доволна,ако поне се опитва:-)Важното е да има желание.А пък ако не успее,не е фатално.Мога и сама да се справя.
Re: Брада, плешивина и вторични полови белези
аз си я харесвам кръглата глава,И дуе: Как действа плешивостта? Защото ние мъжете определено не я харесваме. Особено ако си е наша (не говоря от опит, а само предполагам).
мене не ми отива коса:lol: пречи
пък и ме харесват женките
които трява де:rotfl24:
Последно промяна от Kent на 14.09.08, 20:37, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Броят се,донякъдеRemmivs написа:Пържени яйца, картофи във всякаква форма и ъ-ъ полуготови спагети плюс таратор броят ли се за готвене?
За гладене просто забравете. По-добре изглеждат нещата направо от въжето.
Забравихме големината на зъбите и окосмяването на ушите. Така де, този У си има предназначение егатиму.
Аз също бих се носил нула номер само по катинарче.Кент написа:аз си я харесвам кръглата глава,И дуе: Как действа плешивостта? Защото ние мъжете определено не я харесваме. Особено ако си е наша (не говоря от опит, а само предполагам).
Memento mori.
сАмо?:blum:Set написа:Аз също бих се носил нула номер само по катинарче.Кент написа:аз си я харесвам кръглата глава,И дуе: Как действа плешивостта? Защото ние мъжете определено не я харесваме. Особено ако си е наша (не говоря от опит, а само предполагам).
Не знам. Предполагам.doktorka написа:сАмо?:blum:Set написа:Аз също бих се носил нула номер само по катинарче.Кент написа:аз си я харесвам кръглата глава,И дуе: Как действа плешивостта? Защото ние мъжете определено не я харесваме. Особено ако си е наша (не говоря от опит, а само предполагам).
Memento mori.
имай милост!...Set написа:Не знам. Предполагам.
Не те разбрах?doktorka написа:имай милост!...Set написа:Не знам. Предполагам.
Memento mori.
ще си разкъсваме дрехите и ще ти се хвърляме в краката...Set написа:Не те разбрах?doktorka написа:имай милост!...Set написа:Не знам. Предполагам.
Пак ли?doktorka написа:ще си разкъсваме дрехите и ще ти се хвърляме в краката...Set написа:Не те разбрах?doktorka написа:имай милост!...Set написа:Не знам. Предполагам.
Айййде нема нужда!
Memento mori.
- Green Light
Знам че питаш по принцип, обаче аз ще си кажа за мене си. Въбще не ми дреме дали са с брада или са плешиви- аз мъже не харесвам. Не, бе майтапя се, за мойта болка да си кажа, имам предвид. Мойта болка е, че казвам сбогом на косата. Сбогом коса моя, много време прекарахме заедно и хич не ни беше зле. Не знам какво ти стана, къде сбърках и какво направих та да те разсърдя, но ти си тръгваш и това е(отвратително е да го кажа)- очевидно. Брада може и да имам, не знам никога не съм успявал да разбера, понеже като взема да си пускам и хората около мене започват да падат от смях. Та от хуманни съображения се обръсвам. Иначе - бръсна се, следователно имам!
- Dark Angel