Жена и половина. Бе да не си сто кила, бе!Пенка Кубадинска написа: не съм жена
жена и половина съм
така казва гаджето
чакай че се обърках
тоя Пенчо е жена или тая жена е Пенчо
Пенчо заека е жена. Но тя не е Пенчо. Сега разбра ли?
Да. Аз съм доверчив. Ще ти вярвам, докато не ме излъжеш...Пенка Кубадинска написа:да да ти както ме посрещна сега само ми търсиш кусури[unknown] написа:Няма да те изгоним- кажи си, ще ти олекнеПенка Кубадинска написа: това за годините важно ли е
да не ме изгоните ако си призная
ако ти кажа ще ми повярваш ли

сто не съм ма сега като казваш май че съм жена и малкоvyara написа:Жена и половина. Бе да не си сто кила, бе!Пенка Кубадинска написа: не съм жена
жена и половина съм
така казва гаджето
чакай че се обърках
тоя Пенчо е жена или тая жена е ПенчоМайтап!
Пенчо заека е жена. Но тя не е Пенчо. Сега разбра ли?
добре че си мъж ако съдя по усмивката[unknown] написа:Да. Аз съм доверчив. Ще ти вярвам, докато не ме излъжеш...Пенка Кубадинска написа:да да ти както ме посрещна сега само ми търсиш кусури[unknown] написа:Няма да те изгоним- кажи си, ще ти олекнеПенка Кубадинска написа: това за годините важно ли е
да не ме изгоните ако си призная
ако ти кажа ще ми повярваш ли
е с кого с жените ли да се свалямvyara написа:И с мъжете ни няма да се сваляш. Забранено е.Пенка Кубадинска написа: сто не съм ма сега като казваш май че съм жена и малко
ясно ако видя Пенчо да знам че е жена и да не му се свалям
Оп-паааа....Стана розово...Пенка Кубадинска написа:е с кого с жените ли да се свалямvyara написа:И с мъжете ни няма да се сваляш. Забранено е.Пенка Кубадинска написа: сто не съм ма сега като казваш май че съм жена и малко
ясно ако видя Пенчо да знам че е жена и да не му се свалям
то тук едно сваляне като да ближеш захар през буркана ама нали сме тук за кефа

сега като се заговорихме и се загледах в снимката ти[unknown] написа:Еми, извадил съм късмет явно.Пенка Кубадинска написа: добре че си мъж ако съдя по усмивката
нали си
иначе всеки петък щеше да раждаш
Благодаря ти, Природо!
Ще я запишем в листата на кандидат свалячките.vyara написа:Бе добре, бе, сваляй се. Да не мислиш, че са лесни.Пенка Кубадинска написа: е с кого с жените ли да се свалям

ми той като го гледам само единvyara написа:Бе добре, бе, сваляй се. Да не мислиш, че са лесни.Пенка Кубадинска написа: е с кого с жените ли да се свалям
това нещо като кандидат на науките ли е[unknown] написа:Ще я запишем в листата на кандидат свалячките.vyara написа:Бе добре, бе, сваляй се. Да не мислиш, че са лесни.Пенка Кубадинска написа: е с кого с жените ли да се свалям
Голям опит + ясновидски способности = неочаквано лоша комбинация.[unknown] написа:Хахахахаха... Точно! Как позна?!Пенка Кубадинска написа: ми той като го гледам само един
а и уж ме мразеше пък си говори с мен
значи ако се напъна малко и е мой![]()
![]()
няма такова нещо като моногамен мъжvyara написа:Бе той, да ти кажа, е от най-моногамните. Хич не бих се обзалагала. Пък и е дръпнат колкото си щеш. Иначе не е лош, на вид де.Пенка Кубадинска написа: ми той като го гледам само един
значи ако се напъна малко и е мой
Я, поврачувай и на БоЕВ. Шъ съ обиди, ку не го уважиш. А той знаеш ли къф е лют...Пенка Кубадинска написа:няма такова нещо като моногамен мъж
пък и него като го гледам е от тези дето си имат по цяло стадо самки
маймуните на стада ли живея или на нещо друг
знам че не е на ята
е ти нали каза че нишо не давашvyara написа:Хубав е, нали?Пенка Кубадинска написа:здрасти БОевБоЕВ написа:Здрасти Пенке!:-)
това твоя снимка ли е или и ти като unknown си я взел назаем от приятел
Не ти го даваме.
ами кво да му врачувамholi_day написа:Я, поврачувай и на БоЕВ. Шъ съ обиди, ку не го уважиш. А той знаеш ли къф е лют...Пенка Кубадинска написа:няма такова нещо като моногамен мъж
пък и него като го гледам е от тези дето си имат по цяло стадо самки
маймуните на стада ли живея или на нещо друг
знам че не е на ята
Лош опит. Грешка. Аре у лево.Пенка Кубадинска написа:по очичките[unknown] написа:Хахахахаха... Точно! Как позна?!Пенка Кубадинска написа: ми той като го гледам само един
![]()
по очичките

ти пак ми се караш[unknown] написа:Лош опит. Грешка. Аре у лево.Пенка Кубадинска написа:по очичките[unknown] написа:Хахахахаха... Точно! Как позна?!Пенка Кубадинска написа: ми той като го гледам само един
![]()
по очичките