Така ли?? написа:От днес нататък искам да съм луда,
Мнемо, Мнемооооооо ...
Другарко,Така ли?? написа:Чакай да помисля в новото или в старото си амплоа да ти отговоря...Мнемозина написа: Кого ще разгонваш?
Кажи направо да си ходим и да се приключва.
Или да карам по Станиславски направо???
За разлика от всичките хора, които си тръгнаха, не и без моя намеса, в смисъл, участвах в съсипването на клуба индиректно (ако някой каже - директно- да му мисли!!!), не, не на клуба, на атмосферата в него, аз съм подвластна на сталинисткото нашокване на репата. Донт гив ъп...
Ако искате стойте, ако искате - махайте се, от днес нататък на мен, точно като на Сет, не ми пука за това място. Не и по оня начин от преди ... 2-3 часа. Това е, някои хора си постигнаха целта, а моята е да им помогна. Както е било винаги.
Не знам за хората, но за революцията трябва да ви пука
Хората са такива каквито са. Добри и лоши едновременно. Всичко е едно както е казано в писанието.
За това - Седи ся и с хладен разум и без задни мисли и чувства ще се шегуваме с това, което си заслужава да бъде шегувано.
Революция се прави с огнено сърце и хладна мисъл
Memento mori.
- Явор Митев
- Обратна връзка:
Нещо крайно емоционално започнахте да го раздавате...успокойте се колеги, та това е само един форум...
Още малко ще ви изтрая и ще ви застрелям тука с една снимка на групова оргия от онази вечер - петима младежи с две девойки, аааа...вии ко си мислите, Явор само пейзажчета, нали...
Гледайте напред и бъдете позитивни, толкова прекрасни неща има на този свят....като груповият сек например...

Още малко ще ви изтрая и ще ви застрелям тука с една снимка на групова оргия от онази вечер - петима младежи с две девойки, аааа...вии ко си мислите, Явор само пейзажчета, нали...
Гледайте напред и бъдете позитивни, толкова прекрасни неща има на този свят....като груповият сек например...
Тази вечер отказвам да те чета и да те разбирам.Така ли?? написа:Чакай да помисля в новото или в старото си амплоа да ти отговоря...Мнемозина написа: Кого ще разгонваш?
Кажи направо да си ходим и да се приключва.
Или да карам по Станиславски направо???
Утре ще опитам пак.
С някой друг твой постинг.
Panta rhei...
http://www.youtube.com/watch?v=UW8o1AFgX9YSet написа: За това - Седи ся и с хладен разум и без задни мисли и чувства ще се шегуваме с това, което си заслужава да бъде шегувано.
Революция се прави с огнено сърце и хладна мисъл
Има мноооо готин превод
Недей, не си губи времето. От тук нататък ще съм онази, която описа Къпин, която таз вечершната "драма в капка вода" дозатвърди. Лошава, курва, пияница, революционерка, хлевоуста (ооо, и още колко...).Мнемозина написа: Утре ще опитам пак.
Опитах с добро. Не става. Да пробвам опакото, а??? Знам, че в момента те наранявам, но това съм правила цял живот. Ще продължа. А ти ме разбирай само, ако искаш.
А, пропуснах да напиша, че вече емотикони няма да ползвам, кой квото както разбрал..
Ясно.Така ли?? написа:Недей, не си губи времето. От тук нататък ще съм онази, която описа Къпин, която таз вечершната "драма в капка вода" дозатвърди. Лошава, курва, пияница, революционерка, хлевоуста (ооо, и още колко...).Мнемозина написа: Утре ще опитам пак.
Опитах с добро. Не става. Да пробвам опакото, а??? Знам, че в момента те наранявам, но това съм правила цял живот. Ще продължа. А ти ме разбирай само, ако искаш.
А, пропуснах да напиша, че вече емотикони няма да ползвам, кой квото както разбрал..
То кой ли не си го изкарва на клуба, аз поне май свикнах вече.
Засега и този ти постинг пропускам, и още няколко. Колко е хубаво да можеш и да не четеш.
Panta rhei...
Аз не съм свикнала, не мога да свикна и шъ развея знамето на протеста. (за яснота шъ прибавям повече емотикони)Мнемозина написа:То кой ли не си го изкарва на клуба, аз поне май свикнах вече.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Клубът се състои от хора, личности, зрели, умни и възпитани.Мнемозина написа: Ясно.
То кой ли не си го изкарва на клуба, аз поне май свикнах вече.
Засега и този ти постинг пропускам, и още няколко. Колко е хубаво да можеш и да не четеш.
Пропускай, аз обаче упорито ще се натрапвам. Край с добротата и възпитанието.
-
Дядо Капинчо
Не ме заболя, прогледнах! Нямам проблеми с алкохола. Това го твърди друг. Успяваше да убеди и мен. Месеци, години съм живяла в кома, в транс.. Като те прочетох и осъзнах, че да, ето, това ще е мнението на хората, които не знаят. И какво от това?? Заболя ме от тези, които знаят. Но се втвърдявам, революционно, няма как. Айде, после ще допиша, изчезвам да правя аеробни гимнастики..Капинчо написа: Чаве, не съм писал (и мислил), че си курва, пияница (макар да знам, от твои постове, че имаш проблем с алкохола) и т .н.
Това което направих беше, че те ударих, където си мислех, че най-много ще те заболи. Все едно да кажеш на някой болен от рак "Да, ама ти ще пукнеш преди мен!" и точно толкова гадно. Причината беше единствено, че ми се стори, че защитаваш Дарк в оня момент и веднага осъзнах, че съм прехвърлил всякакви граница.
Казвам ти това не за да се извинявам, а за да се опитам да те убедя, че не това е отношението ми към теб и, което е по-важно, че ти не си такава.
- Dark Angel
извинил се е.Dark Angel написа:ех капинчо, немаш даже лице да се извиниш като света ми се оправдаваш с мене
баси смешника си.....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
тези..онези...
подпис под Змея
подпис под Змея
vyara написа:Но не и на нея.Semiramis написа:извинил се е.Dark Angel написа:ех капинчо, немаш даже лице да се извиниш като света ми се оправдаваш с мене
баси смешника си.....
млъквам че са чужди неща.
- Dark Angel
тц, сори ма да пишеш съжалавям че те обидих ма това щото ме беше яд на дарк е просто смешка и половинаSemiramis написа:извинил се е.Dark Angel написа:ех капинчо, немаш даже лице да се извиниш като света ми се оправдаваш с мене
баси смешника си.....
кво я брига чавдарче или както-там-се-е-кръстила че капинчо се пеняви от моята прекрасна личност
ахааааа.... е нямам какво да кажа. айде разберете си се. само да знаеш, че имаше специална тема по въпроса...Dark Angel написа:
тц, сори ма да пишеш съжалавям че те обидих ма това щото ме беше яд на дарк е просто смешка и половина
кво я брига чавдарче или както-там-се-е-кръстила че капинчо се пеняви от моята прекрасна личност
- Dark Angel
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
ма капинчо, аре не се прави на плеснат и ти
като бях писала че млади с млади трябва да се събират ти веднага се метна да питаш що пък да не може и дъртите да хапвате младо агнешко
обичали сте били младото агнешко
и така, що да не питам как би се чувствал ако някой твой набор фърли око на щерка ти
и ти се разлюти....
начи ти може да точиш лиги по чуждите щерки, ма твойта неприкосновенна а
аре потъвай
като бях писала че млади с млади трябва да се събират ти веднага се метна да питаш що пък да не може и дъртите да хапвате младо агнешко
обичали сте били младото агнешко
и така, що да не питам как би се чувствал ако някой твой набор фърли око на щерка ти
и ти се разлюти....
начи ти може да точиш лиги по чуждите щерки, ма твойта неприкосновенна а
аре потъвай
ма и ти сега като Чавето, някой си говори с неин "враг" и тя веднага го реже.Капинчо написа: но ... не както преди.
яд ме е само, доколкото видях, че Мнемо и Вяра, някак си отнасят шамари само затова че си говорят това, което мислят.
аз пък Вяра сега по я харесвам, остра е, пряма е, честна е, казва каквото мисли, без по 100 пъти да мисли кой как ще го интерпретира
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Аз пък Вяра си я харесвам всякак.latrevw написа:ма и ти сега като Чавето, някой си говори с неин "враг" и тя веднага го реже.Капинчо написа: но ... не както преди.
яд ме е само, доколкото видях, че Мнемо и Вяра, някак си отнасят шамари само затова че си говорят това, което мислят.
аз пък Вяра сега по я харесвам, остра е, пряма е, честна е, казва каквото мисли, без по 100 пъти да мисли кой как ще го интерпретира
Щото е пич. Ахъм
Абе ко ма питате, всички ви харесвам драги другарки и другари
Понякога е важно да променяш гледната точка.
Ще станете революционери. Споко.
Memento mori.
Капинчо написа: Вяра да съм я шамаросвал някога? Просто и дадох цитата на Дарк да го сравни с това, което каза Метаморф и да отсъди справедливо, дали само Метаморф и другите сме гадняри, а Дарк е света вода ненапита. Знам, че и ти си дружка с Дарк. Някога да съм се държал зле с теб по този повод (или по някакъв друг)?
ами да, сега я шамаросваш, тя те харесва, а ти и казваш, че те е наранила, това какво е?
а за друженето с Дарк - много е сложно
аз я харесвам в реала, тези дето ги дроби от време на време тук, никога не съм ги харесвала и съм й го казвала, даже сме се каралили; това й поведение ми е необяснимо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Разстрел! Искам да посрелям с пистолета на Берия само един ден...latrevw написа:Капинчо написа: Вяра да съм я шамаросвал някога? Просто и дадох цитата на Дарк да го сравни с това, което каза Метаморф и да отсъди справедливо, дали само Метаморф и другите сме гадняри, а Дарк е света вода ненапита. Знам, че и ти си дружка с Дарк. Някога да съм се държал зле с теб по този повод (или по някакъв друг)?
ами да, сега я шамаросваш, тя те харесва, а ти и казваш, че те е наранила, това какво е?
а за друженето с Дарк - много е сложно
аз я харесвам в реала, тези дето ги дроби от време на време тук, никога не съм ги харесвала и съм й го казвала, даже сме се каралили; това й поведение ми е необяснимо
Капинчо написа: Чакай Латрево, бъди американка.
абе ти наистина ли не разбираш?
трябва ли някоя обида да й лепнеш, за да значи, че си я шамаросал
просто мен ме заболя от това "не както преди"
-
Дядо Капинчо
esti написа:Практиката показва, че Дарки не може да бъде укротена - тя сама си се укротява, когато и дойде времето.Капинчо написа: но фактът, че се опитва винаги да укроти другите и никога Дарк...
Теб те нямаше още, когато сме се пробвали целокупно да я кротнем.
хахаха, точно казано
Първо, аз врагове нямам, нито тук, нито навън.. Поне що се отнася до моето отношение, ако мен някой ме счита за враг, проблемът си е негов. И никога няма да кажа за бащата на децата ми, човекът, до когото съм била 20 години, когото ще обичам винаги, че ми е враг. Ако искаш, ако толкова те вълнува, прочети внимателно, сто пъти обясних причината. Когато публично се правят циркове, ние участваме в тях. Това е.latrevw написа:
ма и ти сега като Чавето, някой си говори с неин "враг" и тя веднага го реже.