"Ако искаш да имаш всичките си зъби до дълбоооока старост...
...събирай си ги отрано"
Хич не и се смейте на Фриски
Kapine,ne sega be...Капинчо написа:Докторка! Докторка! Докторка![unknown] написа:А аз да обяснявам ли или сама ще се сетиш?doktorka написа:da obqsnqwam li ili sam shte se setish?:shy:[unknown] написа:Мчи как без кърф... хахаdoktorka написа:
kwa krywchica i kvi pliunki te gonqt teb?
na dolen mlechen zyb?
![]()
seti se..[unknown] написа:А аз да обяснявам ли или сама ще се сетиш?doktorka написа:da obqsnqwam li ili sam shte se setish?:shy:[unknown] написа:Мчи как без кърф... хахаdoktorka написа:
kwa krywchica i kvi pliunki te gonqt teb?
na dolen mlechen zyb?
![]()
Абе ние и поървото зъбче фърлихме на покрива на къщата пред нас[unknown] написа: Че къф ти е проблема да фърлиш и зъба, а? Баси и хората- пъпове по покривите, зъби под възглавниците...некой по чекмеджетата... е неам думи просто...

Не, но второто име на баща ми беше такова, а и изглежда третото на мъж ми е същотоМетаморф написа:frisky lioness написа:Аз имам цяло чекмедже със зъбчета
ти не ми приличаше на Плюшкин...
![]()

хора без работа...frisky lioness написа: Малеййй, веднъж феята като се успа и дятето сутринта се събужда и вижда, че зъбчето още е под възглавницата
:mad::shocked::mad: Ай...Сърдито, тъжно...
Всичко на едно
Викам му "Чакай сега. То в една седмица феята повече от едно зъбче не плаща/взима. Изчакай и го сложи под възглавницата другата седмица"
Стана
Ами това е заигравката, после цял живот пари за зъби ще дават.Метаморф написа:хора без работа...frisky lioness написа: Малеййй, веднъж феята като се успа и дятето сутринта се събужда и вижда, че зъбчето още е под възглавницата
:mad::shocked::mad: Ай...Сърдито, тъжно...
Всичко на едно
Викам му "Чакай сега. То в една седмица феята повече от едно зъбче не плаща/взима. Изчакай и го сложи под възглавницата другата седмица"
Стана
лъжци! мошеници! що лъжете децата, бре?!
ахааа... демек да свикват, че зъбите пари струват...БоЕВ написа: Ами това е заигравката, после цял живот пари за зъби ще дават.
Тъй де, родителските прокоби винаги стигат децата, а това - нати тука едни паричке за зъбче кво е, ако не прокоба.Метаморф написа:ахааа... демек да свикват, че зъбите пари струват...БоЕВ написа: Ами това е заигравката, после цял живот пари за зъби ще дават.
Ти па се изказа.....БоЕВ написа:Тъй де, родителските прокоби винаги стигат децата, а това - нати тука едни паричке за зъбче кво е, ако не прокоба.Метаморф написа:ахааа... демек да свикват, че зъбите пари струват...БоЕВ написа: Ами това е заигравката, после цял живот пари за зъби ще дават.

мдааам... явно тез парички от "феята" трябва да се вложат в банка, за да носят лихви, та да може като порасне детето да може да си финансира зъболечението...БоЕВ написа:Тъй де, родителските прокоби винаги стигат децата, а това - нати тука едни паричке за зъбче кво е, ако не прокоба.Метаморф написа:ахааа... демек да свикват, че зъбите пари струват...БоЕВ написа: Ами това е заигравката, после цял живот пари за зъби ще дават.