Аааа, искрено и лично, един вид[unknown] написа: А аз ти говоря по принцип.
Къде видя арена, а?? Или може би гладиатори? Оууу
Тук4avdar4e написа:Аааа, искрено и лично, един вид[unknown] написа: А аз ти говоря по принцип.
Къде видя арена, а?? Или може би гладиатори? Оууу

Ама човек, ти изобщо не знаеш какво съм искала да кажа?? Предполагаш, мислиш си нещо, нооооо..[unknown] написа: Тук
Не вярвай на нищо което виждаш![unknown] написа:Твоаята тема така я приех. Пък ние сме тук. Как да не сме?!:-)БоЕВ написа:Човек не може дса си тръгне от място където никога не е бил друже.[unknown] написа:Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.
Подготвям едни снимки сега.
Наздраве!
Абсолютно!!! Потвърждавам. Така им казвам на децата, не ме гледай кво правя, слушай ме кво говоряБоЕВ написа: Не вярвай на нищо което виждаш!
Наздраве!
Докато има гладни за етикаестетикаморалиизкуФство все така ще е, с това мога, с това помагам. Друже.Set написа:На сандвичи ли дружеБоЕВ написа:Човек не може дса си тръгне от място където никога не е бил друже.[unknown] написа:Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.
Подготвям едни снимки сега.?
И това, което си написала е вярно, но то не противоречи принципно на моята мисла.4avdar4e написа:
Ама човек, ти изобщо не знаеш какво съм искала да кажа?? Предполагаш, мислиш си нещо, нооооо..
Исках всъщност да кажа на Амаранта, че арената, кавгите и драмите са само тогава, когато някой друг се опитва да влезе в чуждите обувки и да си мисли, че живее животът му. Да си въобразява, че го познава, че знае какво мисли и чувства... Толкоз. Няма арени, няма драми.. Не и за мен. Нали??
Апропо, оправих си маникюра
Ще те правим готвачът на революцията другарюБоЕВ написа:Докато има гладни за етикаестетикаморалиизкуФство все така ще е, с това мога, с това помагам. Друже.Set написа:На сандвичи ли дружеБоЕВ написа:Човек не може дса си тръгне от място където никога не е бил друже.[unknown] написа:Ако Боев си тръгне, ще избледнея до черно.
Подготвям едни снимки сега.?