От ТУК>>>Set написа:Абе боевЪ, Розалинда бременна ли е?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:В ерата на водолея това няма никакво значение - всичко е едно.Set написа:А ти рабра ли кои са петимата от ремс и кои са консумирали бузитеБоЕВ написа:Тва е защото не си философ и революционер, а си носител на упадъчен антиутопичен морал.Метаморф написа:не разбрах... извинявай...
А ти от къде разбра?:winkw:
Да послушаме...
- Глас в пустиня
Re: Да послушаме...
- Глас в пустиня
Ти що питаш?:lol:Set написа:Ама тва гълъбче консумирало ли е акта?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:Ино гълабче бело.Set написа:Абе боевЪ, кой ти каза за петимата от ремс бе?:rotfl24:БоЕВ написа:Ако ше даваш поръчка, по-добре е да изчакаш мъненко.Set написа:
Ооо боевЪ!
как са сандвичите?
Е ся пъстърма ли ще прайшБоЕВ написа:От ТУК>>>Set написа:Абе боевЪ, Розалинда бременна ли е?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:В ерата на водолея това няма никакво значение - всичко е едно.Set написа:А ти рабра ли кои са петимата от ремс и кои са консумирали бузитеБоЕВ написа:Тва е защото не си философ и революционер, а си носител на упадъчен антиутопичен морал.Метаморф написа:не разбрах... извинявай...
Memento mori.
Щото ако го бива - да го пробвам и азБоЕВ написа:Ти що питаш?:lol:Set написа:Ама тва гълъбче консумирало ли е акта?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:Ино гълабче бело.Set написа:Абе боевЪ, кой ти каза за петимата от ремс бе?:rotfl24:БоЕВ написа:Ако ше даваш поръчка, по-добре е да изчакаш мъненко.Set написа:
Ооо боевЪ!
как са сандвичите?
Memento mori.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ти си умен мъж - революционер...все ще измислиш нещо.Set написа:Е ся пъстърма ли ще прайшБоЕВ написа:От ТУК>>>Set написа:Абе боевЪ, Розалинда бременна ли е?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:В ерата на водолея това няма никакво значение - всичко е едно.Set написа:А ти рабра ли кои са петимата от ремс и кои са консумирали бузитеБоЕВ написа:Тва е защото не си философ и революционер, а си носител на упадъчен антиутопичен морал.Метаморф написа:не разбрах... извинявай...
:rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
Кво ше пробаш бе, тва да не е шведска маса!:rotfl24:Set написа:Щото ако го бива - да го пробвам и азБоЕВ написа:Ти що питаш?:lol:Set написа:Ама тва гълъбче консумирало ли е акта?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:БоЕВ написа:Ино гълабче бело.Set написа:Абе боевЪ, кой ти каза за петимата от ремс бе?:rotfl24:БоЕВ написа:Ако ше даваш поръчка, по-добре е да изчакаш мъненко.Set написа:
Ооо боевЪ!
как са сандвичите?
Е кат я изсушиш - да поканишБоЕВ написа: Ти си умен мъж - революционер...все ще измислиш нещо.:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Memento mori.
Ти нали я разпъна бе другарю готвачБоЕВ написа:
Кво ше пробаш бе, тва да не е шведска маса!:rotfl24:
Memento mori.
- Глас в пустиня
Нещата са ясни - за кого бие камбаната.Set написа:Я изясни нещата другарю готвачБоЕВ написа:Революцията се прави у мътна вода - никой нема интерес нещата да се изяснят.Quid написа:май съм попаднал у некъв гей клуб е са тук
месеци наред не мое да се изяснят
баси майката
Бременната Розалинда ли е бременна
За глухите по два пъти.
И сега ко ш правиш със сърнето и сърната?БоЕВ написа:Нещата са ясни - за кого бие камбаната.Set написа:Я изясни нещата другарю готвачБоЕВ написа:Революцията се прави у мътна вода - никой нема интерес нещата да се изяснят.Quid написа:май съм попаднал у некъв гей клуб е са тук
баси майката
За глухите по два пъти.
Memento mori.
- Глас в пустиня
Приятели или революционери?Set написа:Е кат я изсушиш - да поканишБоЕВ написа: Ти си умен мъж - революционер...все ще измислиш нещо.:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Щото на мен си ми е добре така с чаша ром в ръка...
- Глас в пустиня
По-добре да разпънеш масата отколкото душата.Set написа:Ти нали я разпъна бе другарю готвачБоЕВ написа:
Кво ше пробаш бе, тва да не е шведска маса!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
По избор друже по избор.БоЕВ написа:Приятели или революционери?Set написа:Е кат я изсушиш - да поканишБоЕВ написа: Ти си умен мъж - революционер...все ще измислиш нещо.:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Само да поизсъхне
Memento mori.
- Глас в пустиня
О, това не е мой проблем!:rotfl24:Set написа:И сега ко ш правиш със сърнето и сърната?БоЕВ написа:Нещата са ясни - за кого бие камбаната.Set написа:Я изясни нещата другарю готвачБоЕВ написа:Революцията се прави у мътна вода - никой нема интерес нещата да се изяснят.Quid написа:май съм попаднал у некъв гей клуб е са тук
баси майката
За глухите по два пъти.
- Глас в пустиня
Да ти се намира некой наръчник нещо...Set написа:По избор друже по избор.БоЕВ написа:Приятели или революционери?Set написа:Е кат я изсушиш - да поканишБоЕВ написа: Ти си умен мъж - революционер...все ще измислиш нещо.:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Само да поизсъхне
- Света вода ненапита
ейййй, голем смех, големо нещоБоЕВ написа:rotfl24:Set написа:БоЕВ написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
я поне обяснете на нас простите кво толкоз смешно видохте у тоя разговор, че се търкаляте така яко по пода...
и мое ли да си спретнете една темичка дето да си се търкаляте на воля в нея?
Виж подводницата!
Абе не издържа като сложиш другарките си в поза сандвичБоЕВ написа:По-добре да разпънеш масата отколкото душата.Set написа:Ти нали я разпъна бе другарю готвачБоЕВ написа:
Memento mori.
А на теб трябва ли тиБоЕВ написа:Да ти се намира некой наръчник нещо...Set написа:По избор друже по избор.БоЕВ написа:Приятели или революционери?Set написа:Е кат я изсушиш - да поканишБоЕВ написа: Ти си умен мъж - революционер...все ще измислиш нещо.:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Само да поизсъхне
Memento mori.
- Глас в пустиня
А, оная ли, мания оная, тя е американка и е с упадъчен морал.Set написа:Абе не издържа като сложиш другарките си в поза сандвичБоЕВ написа:По-добре да разпънеш масата отколкото душата.Set написа:Ти нали я разпъна бе другарю готвачБоЕВ написа:
Какво е революционер без сандвич бе другарю? Засрамете се! За всеки революционер и сандвич трябва да има, а за ръководните кадри по два даже.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Е аз какво говоря.БоЕВ написа:
А, оная ли, мания оная, тя е американка и е с упадъчен морал.
Какво е революционер без сандвич бе другарю? Засрамете се! За всеки революционер и сандвич трябва да има, а за ръководните кадри по два даже.:rotfl24::rotfl24:
Добре си се научил да ги правиш. Хем от рожденните дни остават
Memento mori.
- Глас в пустиня
Моят РД мина, мисли за твоя - предлагам ти свежи идеи!Set написа:Е аз какво говоря.БоЕВ написа:
А, оная ли, мания оная, тя е американка и е с упадъчен морал.
Какво е революционер без сандвич бе другарю? Засрамете се! За всеки революционер и сандвич трябва да има, а за ръководните кадри по два даже.:rotfl24::rotfl24:
Добре си се научил да ги правиш. Хем от рожденните дни остават
Хапвай със здраве.БоЕВ написа:
Моят РД мина, мисли за твоя - предлагам ти свежи идеи!
Аз съм само на революционен коняк
Memento mori.
- Глас в пустиня
Нещо май пак се убъркА - хамбургер хил е за враговете - ти врег ли си?Set написа:Хапвай със здраве.БоЕВ написа:
Моят РД мина, мисли за твоя - предлагам ти свежи идеи!
Аз съм само на революционен коняк
Нали ти си готвача. Остатъците знаеш..БоЕВ написа: Нещо май пак се убъркА - хамбургер хил е за враговете - ти врег ли си?
Memento mori.
- Глас в пустиня
Раздават се на бедните...революционери.Set написа:Нали ти си готвача. Остатъците знаеш..БоЕВ написа: Нещо май пак се убъркА - хамбургер хил е за враговете - ти врег ли си?
А такааа.БоЕВ написа:Раздават се на бедните...революционери.Set написа:Нали ти си готвача. Остатъците знаеш..БоЕВ написа: Нещо май пак се убъркА - хамбургер хил е за враговете - ти врег ли си?
И враговете и приятелите да ядът
Ма знаех си боевЪ
Memento mori.
- Глас в пустиня
Не бъди тесногръд. Революционер не е равно на приятел.Set написа:А такааа.БоЕВ написа:Раздават се на бедните...революционери.Set написа:Нали ти си готвача. Остатъците знаеш..БоЕВ написа: Нещо май пак се убъркА - хамбургер хил е за враговете - ти врег ли си?
И враговете и приятелите да ядът
Ма знаех си боевЪ
Ти си тесногръд. Друже:rotfl24:БоЕВ написа:
Не бъди тесногръд. Революционер не е равно на приятел.
Memento mori.
- Глас в пустиня
Щоу, щото не ти приемам революцията?:lol:Set написа:Ти си тесногръд. Друже:rotfl24:БоЕВ написа:
Щото с такива приятели, дето ги черпиш с остатъците, не ти трябват враговеБоЕВ написа:Щоу, щото не ти приемам революцията?:lol:Set написа:Ти си тесногръд. Друже:rotfl24:БоЕВ написа:
Memento mori.
- Глас в пустиня
Отговор типично по партийному!:-)Set написа:Щото с такива приятели, дето ги черпиш с остатъците, не ти трябват враговеБоЕВ написа:Щоу, щото не ти приемам революцията?:lol:Set написа:Ти си тесногръд. Друже:rotfl24:БоЕВ написа:
Прояви малко фантазия, изобретателност, това с остатъците се изчерпа.
Кажи са - сандвича харесали ти и искаш ли за РД един
нали не си мислиш, че некой ш,ти поръча торта с мацка.
Свалячът на революцията!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аз съм ти другар. Не съм го консумирал.БоЕВ написа:
Отговор типично по партийному!:-)
Кажи са - сандвича харесали ти и искаш ли за РД един![]()
Само ми дожаля дето си се мъчил да го правиш
А ти тортата с мацката сънуваш ли я баце
Memento mori.
- Глас в пустиня
С чуждо не се заигравам и не ми требе торта, нито па да се чуда кой ми е приятел и кой враг и кво ш`консумирам.Set написа:Аз съм ти другар. Не съм го консумирал.БоЕВ написа:
Отговор типично по партийному!:-)
Кажи са - сандвича харесали ти и искаш ли за РД един![]()
Само ми дожаля дето си се мъчил да го правиш
А ти тортата с мацката сънуваш ли я баце