Нещо ми се пише
-
Дядо Капинчо
Като казвам рабоа, имам предви работа.Капинчо написа:Ни тъ ли плаша - дрът пошъл пиргишин.pocti_bezobidna написа:Къпине, смело напред с градинките!
Легендите разказват, че Краси Гергов се една косачка почнал
и с косене на градинки!
Като докараш до 2-3 телевизии, ще кандидатствам за работа при теб!
Малейййй, рекох "пошъл" та са сетих. Отивам да пусна нва тема.
ти побързай с телевизиите
-
Дядо Капинчо
Е, аз от тия работи не разбирамКапинчо написа:Ми работа ми. То на моите години кво друго?pocti_bezobidna написа: Като казвам рабоа, имам предви работа.
Не ща телевизии.
Аз ша правя Мултигруп. Ма първо трябва да си продам Вартбурга, после с парите да купя предмети на изкуството, като ги продам, да купя две руски подводници за скрап и от там нататък лесно.
Сега търся да купя Вартбург.
подавам си оставката!
трабант става ли?Капинчо написа:Ми работа ми. То на моите години кво друго?pocti_bezobidna написа: Като казвам рабоа, имам предви работа.
Не ща телевизии.
Аз ша правя Мултигруп. Ма първо трябва да си продам Вартбурга, после с парите да купя предмети на изкуството, като ги продам, да купя две руски подводници за скрап и от там нататък лесно.
Сега търся да купя Вартбург.
-
Дядо Капинчо
да :)Set написа:Ти дразниш ли се?AbsoluteSexy написа:сете , стига с тия две хубави страшни очи :)
много е дразнещ тоя цикъл :)
айде да си говорим за дълги крака :)
Всъщност
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
нямам ви досиетата4avdar4e написа:Изключително е забавно (и доста тъпо!!) да пратиш някого (някои), който (които) не пие(-ят) да се натряска (т)FancyGirl написа: ходи се натряскай - да ти се изтрие малко всъщност и едно :)
По добре ги прати да се изпраскат, по ще фане дикиш
но е изключително смешно , че сте толкова сериозни
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
ма то е още малко,4avdar4e написа:Изключително е забавно (и доста тъпо!!) да пратиш някого (някои), който (които) не пие(-ят) да се натряска (т)FancyGirl написа: ходи се натряскай - да ти се изтрие малко всъщност и едно :)
има много да се учи...
прояви малко разбиране и ти....
чаве,FancyGirl написа:нямам ви досиетата4avdar4e написа:Изключително е забавно (и доста тъпо!!) да пратиш някого (някои), който (които) не пие(-ят) да се натряска (т)FancyGirl написа: ходи се натряскай - да ти се изтрие малко всъщност и едно :)
може ли да цитирам Чичовци...?
ахахахах4avdar4e написа:Не, хич, само през последните 2 седмици това обстоятелство биде уточнено около сто хиляди пъти.. Та, не четеш, Тинки, не другоFancyGirl написа: нямам ви досиетата
луда !
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Сго-дих-ме-сееее!4avdar4e написа:Изключително е забавно (и доста тъпо!!) да пратиш някого (някои), който (които) не пие(-ят) да се натряска (т)FancyGirl написа: ходи се натряскай - да ти се изтрие малко всъщност и едно :)
- Кой??? Ти???
- Не!!! Той! И тя!
Всъщност
Memento mori.
Ама тя се изрази метафУрично,4avdar4e написа:Изключително е забавно (и доста тъпо!!) да пратиш някого (някои), който (които) не пие(-ят) да се натряска (т)FancyGirl написа: ходи се натряскай - да ти се изтрие малко всъщност и едно :)
поне аз така го сФанах-
алкохол, хапчета, сех, рокендрол - все тая - важното е да се изтрият някои работи...
Тва и аз да се намеся като преводач.
Амаранта написа: Ама тя се изрази метафУрично,
поне аз така го сФанах-
алкохол, хапчета, сех, рокендрол - все тая - важното е да се изтрият някои работи...
Тва и аз да се намеся като преводач.
Ааа, мерси, имам нужда тия дни, сурьозно, бе (ние с Тинки изначално трудно се разбираме, така е по-добре:-))
също така си пея понякога сама :)Амаранта написа:Е кво й е на Тинки,4avdar4e написа:
Ааа, мерси, имам нужда тия дни, сурьозно, бе (ние с Тинки изначално трудно се разбираме, така е по-добре:-))
само от време на време си говори сама, ама нищо, на всеки му се случва.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
пий валериан щти мине !4avdar4e написа:Ааа, нищо, бе, аз съм призьор в тая дисциплинаАмаранта написа: Е кво й е на Тинки,
Друго ме притеснява, дава съвети, без да знае на кого
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
ми не си права...FancyGirl написа:пий валериан щти мине !4avdar4e написа:Ааа, нищо, бе, аз съм призьор в тая дисциплинаАмаранта написа: Е кво й е на Тинки,
Друго ме притеснява, дава съвети, без да знае на кого
Лексотан...
Валериана е за котки...
-
Дядо Капинчо