Тази жена ъъъ, бе не искам да обидя никого, ама тя се ожени за един млад глупак, по две причини. 1 защото е млад и 2 защото (сети се) е глупак. Така че разликата е че (много просто)за 20 години по- стар нямаше да се ожени. Иначе дали има бъдеще тази връзка? Ми то ква е връзката Пари- глупост. Тази връзка има бъдеще. Дали младока ще продължи да я чука? Най- вероятно. Дали тя ще е щастлива- според мен отдавна не е.4avdar4e написа:А ако се беше оженила за 20 години по-стария си съдружник щеше ли да има разлика???Green Light написа:Ми едни познати се разведоха и жената се ожени за повече от 20 години по- младия си съдружник. Изцяло отрицателно мнение имам към тоя случай, не знам какъв коментар да ти дам. Според мен супер грозна работа, всички възрастни спечелиха. Пари, кеф, положение, бе всичко, без доверие, любов и спокоен дом. Липсват нормални семейства. Пълен егоизъм. И сребролюбие също- като ги питаш, за какво и защо и те започват да ти говорят за пари. А в центъра на картинката, за мен, има две деца с унищожено детство, а в края на краищата и здраве. Познавам ги откакто са родени, бяха едни усмихнати бонбончета. Таткото направи неистови усилия да им даде някакво спокойствие, ама не би. Сега пак той е тоя, който се опитва да създаде семейство, което да не е съдружие или някакъв модернизъм, ами да си е норамално, такова, нашенско си семейство. По мое мнение няма да го бъде, но поне има симпатията ми. Отчасти.
Грийни, какво е нормално семейство??
Нормално семейство не знам кое е. Когато човек се жени за човек, преполагам, а не за вещи и ъъ услуги, и престиж