Имам проблем, спя по парфюм самоFancyGirl написа: слагай пижамата и идвай :)
Отстрани..
И аз имам проблем ! Не мога да отговарям за действията на другите си гости !4avdar4e написа:Имам проблем, спя по парфюм самоFancyGirl написа: слагай пижамата и идвай :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
kaто не мога - не мога :)Fro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
А и петъкът попривършва. За щастие - с танци - след малко отивам да разпускам :) После - вино. Чаша. Или две. Примерно:)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Елби,ELBI написа:kaто не мога - не мога :)Fro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
А и петъкът попривършва. За щастие - с танци - след малко отивам да разпускам :) После - вино. Чаша. Или две. Примерно:)
записахме племнничката на салса...
да ти се похваля...
тя ще се хвали :) Не виеdoktorka написа:Елби,ELBI написа:kaто не мога - не мога :)Fro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
да ти се похваля...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
абе ей!ELBI написа:тя ще се хвали :) Не виеdoktorka написа:Елби,ELBI написа:kaто не мога - не мога :)Fro написа:Виж как приоритетно си избирам кое да научавам първоНе можеш да кажеш, че не съм подредена. И петък е. Добре подбра за виното..
да ти се похваля...
сега аз я хваля...
чунким решиш да се сватосаме.
после тя...