заВИСИ KOE го считаш за секс ;)Marygold_vn написа:ELBI написа:нещо много готино. Почти като секса, но различно. Приликата е, че не става солово...Marygold_vn написа:Връзката е някъде другаде, но не и в любовта.
Е тук му е мястото да попитам: А какво, всъщност, е любовта?:-)А защо да не става солово?
Всъщност субект - обект брои ли се за солово? Май да, защото при секса имаме два субекта. В повечето случаи , де - макар и да не е задължително:-)
Пст пст - Петъчен философски въпрос
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Явно не си мой тип, щом съм предпочел една от 8-те цеви.Marygold_vn написа:Канеше се, но си беше забравил пачките и отиде да лъскаш оръжието под предтекст , че ще спишSet написа:Теб пъ късАл ли съм тъ на балет че забрайх векеMarygold_vn написа:Set написа:Га се напращиш с чесньовката и шкембак чорба, па натиснеш селската прима на балет
ВсъщностГъди, гъди , лъвчоооооо
Всъщност
Всъщност.
Ще чекаш тецо мой човек
Всъщност:rotfl24:
Memento mori.
- Marygold_vn
То това е тема за друга тема. Но докато сме на тази тема да попитам, защо като се спомене любов това води до препратка към секс?ELBI написа:заВИСИ KOE го считаш за секс ;)Marygold_vn написа:ELBI написа:нещо много готино. Почти като секса, но различно. Приликата е, че не става солово...Marygold_vn написа:Връзката е някъде другаде, но не и в любовта.
Е тук му е мястото да попитам: А какво, всъщност, е любовта?:-)А защо да не става солово?
Всъщност субект - обект брои ли се за солово? Май да, защото при секса имаме два субекта. В повечето случаи , де - макар и да не е задължително:-)
Silence must be heard...
- Marygold_vn
Ох, ужасно съм тъжна, за което.Set написа:Явно не си мой тип, щом съм предпочел една от 8-те цеви.Marygold_vn написа:Канеше се, но си беше забравил пачките и отиде да лъскаш оръжието под предтекст , че ще спишSet написа:Теб пъ късАл ли съм тъ на балет че забрайх векеMarygold_vn написа:Set написа:Га се напращиш с чесньовката и шкембак чорба, па натиснеш селската прима на балет
Всъщност
Всъщност.
Ще чекаш тецо мой човек
Всъщност.
Гъди, гъди лъвчооооооо.
Silence must be heard...
казах, че между любовта и секса има прилика ;) Понякога са и свързани ;)4avdar4e написа:Ти недей измества темата. За любов говорихме, не за сексELBI написа: заВИСИ KOE го считаш за секс ;)Сексът е хубав сякак, дай ся за любовта
За любовта... моето любимо е:
И рече му Ал-Митра:
— Кажи ни за Любовта.
А той повдигна глава, огледа множеството и велика тишина настана. Тогава със силен глас им заговори:
— Когато Любовта ви позове, последвайте я, макар пътеките й да са стръмни и сурови.
И когато крилете й се разперят върху вас, отдайте й се, макар мечът, скрит в перата й, да ви ранява.
И когато тя ви проговори, повярвайте й, макар гласът й да руши мечтите ви, тъй както севернякът градините попарва.
Защото любовта както е корона, тъй е и тежък кръст. Както е ластарът на лозницата, така е и резитба.
Както се издига до върхарите ви и гали нежните ви клонки, затрептели в слънчевия сяй, така се спуска и до корените ви и зле разтърсва ги, макар и впити в почвата.
Тя като житни снопове ви сбира и стисва до гръдта си.
На хармана си после ви вършее, да се оголи зърното у вас.
Отвява ви от сламки и от плява.
Премила ви до бяла същина.
Омесва ви до податлива мекост.
И ви предава на святия си огън, за святи хлябове на Божието пиршество.
Всичко това ще ви стори любовта, за да познаете тайните на сърцето си и в познанието си да станете частица от сърцевината на Живота.
Но ако в своята боязън търсите само мира на любовта и нейната наслада, тогава по-добре ще е за вас да покриете голотата си и да слезете от хармана на любовта в свят, който не познава сезони и в който ще се смеете, но не от сърце, и ще ридаете, но не от дън душа.
Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого освен от себе си.
Любовта не обсебва, но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта й стига любовта.
Когато любите, не казвайте: "Бог е в моето сърце", а казвайте: "Аз съм в сърцето на Бог."
И не мислете, че можете да сочите пътя на любовта, защото любовта намери ли ви за достойни, сама ще сочи пътя ви.
Любовта няма друго желание, освен да се изпълни.
Но ако вие любите и храните желания, нека бъдат тези:
да се стопите и да се леете като поток, запял звънката си песен на нощта;
да познаете болката на твърде много нежност;
да бъдете ранени от собствентото си разбиране за любовта;
и да кървите драговолно, с радост;
да се будите в зори с крилато сърце и да възхвалявате дарения ви нов ден любов;
да почивате по пладне в размишления за любовната нега;
вечер да се връщате у дома си, пълни с благодарност;
и да си лягате с молитва за любимото ви същество и с благодарствен химн на устните си.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Та ди даааа, та ди дааааааааа, искаш неееееещо от мееееееееееееееенMarygold_vn написа:Ох, ужасно съм тъжна, за което.Set написа:Явно не си мой тип, щом съм предпочел една от 8-те цеви.Marygold_vn написа:Канеше се, но си беше забравил пачките и отиде да лъскаш оръжието под предтекст , че ще спишSet написа:Теб пъ късАл ли съм тъ на балет че забрайх векеMarygold_vn написа:Set написа:Га се напращиш с чесньовката и шкембак чорба, па натиснеш селската прима на балет
Всъщност
Всъщност.
Ще чекаш тецо мой човек
Всъщност.
Гъди, гъди лъвчооооооо.
Всъщност
Memento mori.
[quote="ELBI"]
И не мислете, че можете да сочите пътя на любовта, защото любовта намери ли ви за достойни, сама ще сочи пътя ви.
и да си лягате с молитва за любимото ви същество и с благодарствен химн на устните си.[/quote]
красиво:-)
и да си лягате с молитва за любимото ви същество и с благодарствен химн на устните си.[/quote]
красиво:-)
Тоз Къпин все го цитирам тия дни.. Шизи, злато, а се установи коя/кой си, че ще почна да пиша в среден род..Стефанова&Панчев написа: ...нИ мож сЪ върнеш..
Пътят към ада е постлан с добри намерения, казано било..
Както и: Адът, това са другите.
Още цитати после, кат се наспя, къде четири сутринта
П.Х. И си опрай подписа, грамотно момиче си
това, че може да слушаш едно хубаво парче много пъти, не значи че авторът му е бил оркестър4avdar4e написа:Вие това с Рем като мантра си го пеете, но и друг път съм казвала, арабите са многоженци, затова може да пишат такива дитирамбиELBI написа:
аре, нови бройки тук...Стефанова&Панчев написа:...нИ мож сЪ върнеш..4avdar4e написа:
Нормално, Тинки, като фанеш пътя към ада![]()
абе всичко сте обърнали наопаки - а и сте заселили форумчето с нови хора... баси...
Ааа, не жертвите са други, тея, дето пращат готини милиционеркиСтефанова&Панчев написа: Туй за ада баш ти пасва "жертвА"![]()
Ади чао, отивам да приготвям вечеря
Вие как готвите: Стефанова с една ръка, Панчев с другата ... Златоооо, мамино, гответе, гответе... Киселици с леб. Аре, оставям ви, имам си по-важни неща..
- Marygold_vn
ELBI написа:казах, че между любовта и секса има прилика ;) Понякога са и свързани ;)4avdar4e написа:Ти недей измества темата. За любов говорихме, не за сексELBI написа: заВИСИ KOE го считаш за секс ;)Сексът е хубав сякак, дай ся за любовта
За любовта... моето любимо е:
И рече му Ал-Митра:
— Кажи ни за Любовта.
А той повдигна глава, огледа множеството и велика тишина настана. Тогава със силен глас им заговори:
— Когато Любовта ви позове, последвайте я, макар пътеките й да са стръмни и сурови.
И когато крилете й се разперят върху вас, отдайте й се, макар мечът, скрит в перата й, да ви ранява.
И когато тя ви проговори, повярвайте й, макар гласът й да руши мечтите ви, тъй както севернякът градините попарва.
Защото любовта както е корона, тъй е и тежък кръст. Както е ластарът на лозницата, така е и резитба.
Както се издига до върхарите ви и гали нежните ви клонки, затрептели в слънчевия сяй, така се спуска и до корените ви и зле разтърсва ги, макар и впити в почвата.
Тя като житни снопове ви сбира и стисва до гръдта си.
На хармана си после ви вършее, да се оголи зърното у вас.
Отвява ви от сламки и от плява.
Премила ви до бяла същина.
Омесва ви до податлива мекост.
И ви предава на святия си огън, за святи хлябове на Божието пиршество.
Всичко това ще ви стори любовта, за да познаете тайните на сърцето си и в познанието си да станете частица от сърцевината на Живота.
Но ако в своята боязън търсите само мира на любовта и нейната наслада, тогава по-добре ще е за вас да покриете голотата си и да слезете от хармана на любовта в свят, който не познава сезони и в който ще се смеете, но не от сърце, и ще ридаете, но не от дън душа.
Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого освен от себе си.
Любовта не обсебва, но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта й стига любовта.
Когато любите, не казвайте: "Бог е в моето сърце", а казвайте: "Аз съм в сърцето на Бог."
и да си лягате с молитва за любимото ви същество и с благодарствен химн на устните си.
Вероятно не е необходимо, но ми се прииска да ти отговора с това:
http://www.youtube.com/watch?v=4jb12Un0 ... re=related
Silence must be heard...
- Marygold_vn
Та ди даааааааа, та ди даааааааааа какво ли е тооооооо?Set написа:Та ди даааа, та ди дааааааааа, искаш неееееещо от мееееееееееееееенMarygold_vn написа:Ох, ужасно съм тъжна, за което.Set написа:Явно не си мой тип, щом съм предпочел една от 8-те цеви.Marygold_vn написа:Канеше се, но си беше забравил пачките и отиде да лъскаш оръжието под предтекст , че ще спишSet написа:Теб пъ късАл ли съм тъ на балет че забрайх векеMarygold_vn написа:Set написа:Га се напращиш с чесньовката и шкембак чорба, па натиснеш селската прима на балет
Всъщност
Всъщност.
Ще чекаш тецо мой човек
Всъщност.
Гъди, гъди лъвчооооооо.
Всъщност
Недоумявам аааааааааааз...
Silence must be heard...
Та ди даааа та ди дааааааааааа, криеш нещо от меееееееееееееен!Marygold_vn написа:Та ди даааааааа, та ди даааааааааа какво ли е тооооооо?Set написа:Та ди даааа, та ди дааааааааа, искаш неееееещо от мееееееееееееееенMarygold_vn написа:Ох, ужасно съм тъжна, за което.Set написа:Явно не си мой тип, щом съм предпочел една от 8-те цеви.Marygold_vn написа:Канеше се, но си беше забравил пачките и отиде да лъскаш оръжието под предтекст , че ще спишSet написа:Теб пъ късАл ли съм тъ на балет че забрайх векеMarygold_vn написа:Set написа:Га се напращиш с чесньовката и шкембак чорба, па натиснеш селската прима на балет
Всъщност
Всъщност.
Ще чекаш тецо мой човек
Всъщност.
Гъди, гъди лъвчооооооо.
Всъщност
Недоумявам аааааааааааз...
* - Вилна зона
Всъщност
Memento mori.