Хм, то може и така да се приема, но пък според мен той се държи така само с тези свои събеседници, които говорят в стил "обтекаема диария" и в крайна сметка целят нищо да не кажат.pocti_bezobidna написа:Аз стила на водене на Коритаров не го харесвам - агресивен, без уважение към събеседника, без чуваемост. Налагане на личното мнение на водещия, а не търсене на истина. Освен това, смятам, че е неетично, нечистоплътно и непрофесионално един бивш доносник (не агент, не разузнавач, а квартално канарче) да води коментарно предаване и да формира мнение. Та той дори не се извини на хората, за които е доносничил. Не се извини на студентите си, които у учил на журналистика. Сори, ама това аз не го приемам. Откъде да знам дали не прокарва нечии интереси? И чии? Поведението му ме навежда на мисълта, че ще обслужи онзи, който плати повече. Не знам защо е уволнен. В крайна сметка - сменя се собствеността на медията, сменят се шефовете... Случват се такива работи.
Освен това не виждам нищо лошо освен да се чуе интервюираният, да се разбере и позицията на интервюиращия.
А истинската истина в тия мътни води така или иначе няма как да ни стане ясна.
Пък за доносничеството и формирането на мнение - кой друг от онези с досиетата се постара да се оправдае по някакъв начин? Май Коритаров беше единственият, ако има друг, припомнете ми го...