Здравей Магот,

Все същите
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мираж написа:

И аз си я чакам.
И ти ли нямаш адреса? :?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:Ако искате игнор, ще проверя, мисля че имаше нещо някъде и мога да се поборя да го инсталирам.
Може и анкетка да пусна :lol:
Аз не искам. Мисля че ти каза достатъчно аргументи, аз ги смятам и за свои. Освен това, тук е запазен стария дух на това че всеки може да каже всичко и знае че ще бъде чут и осмислен. Това не е демагогия, след всичко, аз мисля че това остана и е налично. Тук.
Аз мога да игнорирам сам. Кой не може? Има ли такъв? И ако има то има ли смисъл да вдигаме такава илюзорна ограда около него? Кучетата, които се чувстват зад ограда лаят по- силно, а тези, които бездруго не лаят, нямат нужда нито от ограда, нито от синджир. Защото знаят възможностите си. Това е моето мнение и моят аргумент "срещу". Последно мнение- въпрос. Към Ести(примерно).
Ести, ако има отново междуличностен скандал, то по време на скандала, двете участващи страни влизат в този клуб само за да прочетат контраргументите на "враговете". За тях е важно да разобличат фалшивите обвинения отправени към тях и да отправят други много по - верни и истински обвинения на свой ред. Това са мислите им, построени и обмислени през дълги, дълги часове. Тези две страни ще използват ли игнор? Според теб?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Angel написа:
ELBI написа:мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
няма нужда мисля аз

ако ние не сме в състояние да игнорираме лошото, по-добре да се върнем в 1-ви клас :lol:
по принцип е така. Но понякога зърваме глупости и не може да ги игнорираме.

От друга страна, ако куп хора не бяха емоционално в 1-ви клас - щеше ли да има такива простотии и латино драми? А?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
maggot написа:Ако искате игнор, ще проверя, мисля че имаше нещо някъде и мога да се поборя да го инсталирам.
Може и анкетка да пусна :lol:
Аз не искам. ...
Тя трябва да си е лична опция. Примерно - ти си я активираш и не четеш ЕЛБИ. И не трябва да скролваш надолу, като видиш, че ЕЛБИ е писал нещо. И не трябва да се ядосваш, ако без да искаш прочетеш некво гадно, отвратително негово мнение. Примерно. Не говоря за някаква глобална опция игнор. Поне аз така го разбирам.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Амаранта написа:
Мираж написа:

И аз си я чакам.
моля?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Dark Angel написа:
ELBI написа:мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
няма нужда мисля аз

ако ние не сме в състояние да игнорираме лошото, по-добре да се върнем в 1-ви клас :lol:

От друга страна, ако куп хора не бяха емоционално в 1-ви клас - щеше ли да има такива простотии и латино драми? А?
нещата са по семлички
не е проблема у тва че искат да си ги мерят
проблема е че няма кво да мерят
ъхъ
е те тва е
и стааа гърч
:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Re: Здравей Магот,

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
maggot написа:
esti написа:
Времето доказа, че това е чист идиализъм, дори по-скоро наивитет.
Един път спирачки, два пъти спирачки, но.....не може да се кара вечно на спирачка.
....
Как се справяш в реалния живот? Когато колегата/жката който работи на бюрото срещу теб постоянно те дразни? Не си ли налагаш точно такъв наивен личен игнор?
Ми аз така правя и да ти кажа, справям се добре :-)
има разлика. Въпреки, че имаш право от гл.т. на това, че е добре да може да се справя човек в такива ситуации, а не да реве и врънка като жена и да подскача на всяка реплика. Все пак е истина, че в реалния живот знаеш, че има неща, които не може да игнорираш просто щото не зависят от теб, а от шефа ти, съпруга/та ти, кмета, мин-председателя, Господ и т.н. Опцията игнор е готина, за запазване на нерви - за неща, които четеш без да искаш. Човек се научава и на това, но понякога гледайки друго/четейки се натъква на некъф кифълчо, който го дразни - не нарочно, а със снобизма си, с ограничеността си, с грубостта си, с наглостта си, с каквотощештамдетотедразни. Е - ако не си самобичуваща се клюкарка, дето не може да изпусне какво е казал едикойсиедикога си - можеш да използваш тази опция да си съхраниш нервичките ;)

Баси, що дълго стана. Уджас.
Предположи ситуация! Дай ми пример и въобржаем участник, на когото ти лично, ама наистина ти,такъв какъвто те познавам и такъв какъвто смяташ че си, ще сложиш игнор!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мираж написа:
Амаранта написа:
Мираж написа:

И аз си я чакам.
моля?
Шегичка бе, шегичка. :rotfl24:

Какво чакаш - молба по образец в деловодството, в 3 екземпляра?! :winkw:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Амаранта написа:
Мираж написа:
Амаранта написа:
Мираж написа:

И аз си я чакам.
моля?
Шегичка бе, шегичка. :rotfl24:

Какво чакаш - молба по образец в деловодството, в 3 екземпляра?! :winkw:
Всъщност не

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мираж написа:
Амаранта написа:
Мираж написа:

И аз си я чакам.
моля?
а?
кво?
ти първа!
не, ти почна!
Кой, бе? Я виж хисторито! Ти почна!
Ха! Аре на бас! Две седмици преди нас се изнесохте!
Аааа! Ама ние за това ли говорим?
За кое?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

аз лично съм си слагал ингнор - съвсем определено няколко пъти.

като искаш много точно - с имена - най-първия бе оня шемет Зеления. Като се изпокарах с него - после - пълен игнор. След това имах али-бали с дарки - от един момент нататък я игнорирах. После ... малко по малко (като мине някакъв си период - не ме карай да го дефинирам) видях, че няма причина да я игнорирам и сега не го правя. После игнорирах незнайния.

Толкова примери - стигат ли ти?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:
Dark Angel написа:
няма нужда мисля аз

нещата са по семлички
ъхъ
е те тва е
и стааа гърч
Така де - кво ти думам. 1-ви клас :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:аз лично съм си слагал ингнор - съвсем определено няколко пъти.

като искаш много точно - с имена - най-първия бе оня шемет Зеления. Като се изпокарах с него - после - пълен игнор. След това имах али-бали с дарки - от един момент нататък я игнорирах. После ... малко по малко (като мине някакъв си период - не ме карай да го дефинирам) видях, че няма причина да я игнорирам и сега не го правя. После игнорирах незнайния.

Толкова примери - стигат ли ти?
Не! Това е вода в моята мелница. Ти не си слагал технически игнор. Това е било просто решение да не четеш. Мненията им са били на екрана ти, ти само си ги прескачал. Всеки е правил това
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Мираж написа:
Амаранта написа:
Мираж написа: И аз си я чакам.
моля?
а?
кво?
ти първа!
не, ти почна!
За кое?
:grin: кой започна пръв всъщност?
я да видим наистина

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:
а?
кво?
ти първа!
не, ти почна!
За кое?
Нищо бе, бъзикам се. Знам, че няма да мина фейс - контрола, всъщност. :lol:

На мен никой не ми пречи. :lol:
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:
Аз не искам. Мисля че ти каза достатъчно аргументи, аз ги смятам и за свои. Освен това, тук е запазен стария дух на това че всеки може да каже всичко и знае че ще бъде чут и осмислен. Това не е демагогия, след всичко, аз мисля че това остана и е налично. Тук.
Аз мога да игнорирам сам. Кой не може? Има ли такъв? И ако има то има ли смисъл да вдигаме такава илюзорна ограда около него? Кучетата, които се чувстват зад ограда лаят по- силно, а тези, които бездруго не лаят, нямат нужда нито от ограда, нито от синджир. Защото знаят възможностите си. Това е моето мнение и моят аргумент "срещу". Последно мнение- въпрос. Към Ести(примерно).
Ести, ако има отново междуличностен скандал, то по време на скандала, двете участващи страни влизат в този клуб само за да прочетат контраргументите на "враговете". За тях е важно да разобличат фалшивите обвинения отправени към тях и да отправят други много по - верни и истински обвинения на свой ред. Това са мислите им, построени и обмислени през дълги, дълги часове. Тези две страни ще използват ли игнор? Според теб?
На фона на купищата банове тези приказки за личен игнор на всеки малко губят тежест, но това няма значение вече.

Не мога да ти отговоря, дали и кой ще използва игнор.
Това, което със сигурност мога да кажа е, че аз бих използвала ако някой ме дразни.
Като не е необходимо този някой, дори да е говорил с мен.
Да, аз съм такова животно, че могат да ме дразнят и хора, които нищо, ама нищичко не са ми направили.
Дразнят ме дори и непознати по улицата.
Та така...
Игнор не е панацея, може и да не помогне.
Но ако не помогне, то със сигурност няма да навреди.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

така е пич. Но ако имах техническа възможност - щях да я използвам. Не виждам защо някой да не може да не ползва такава възможност. Вервай ми - ако не лицемерничат - хората които "не могат" да понасят Х - като го игнорират наистина - ще станат нормални и форумът няма да е Латино обръчи, а ще си е като едно време.

То мен сега не ме бърка, но ми липсват ести, сет, док, фриски я не виждам...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Quid написа:
нещата са по семлички
ъхъ
е те тва е
и стааа гърч
Бъзикаш се ти, но е точно така. Без ирония и без нищо. Ние тука сме в една лодка, бе, говеда такива! Нямаме какво да мерим. Сутринта се ядосвах на разхвъляните болкуци около кофите за смет пред даскалото на Терминатора. Вие щяхте да ме разберете без думи. На моя страна сте и за тва, и за сто неща. Бе кво ше ви разправям. Говеда с говеда, пияндурници смотани, извратени извратеняци и празнодумци прости! Абсолютно същите сме. Игнор ше ми слагат. На кого бе? "На мен!? На безсмъртната ми душа!?"
:grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Амаранта написа:
Green Light написа:
а?
кво?
ти първа!
не, ти почна!
За кое?
Нищо бе, бъзикам се. Знам, че няма да мина фейс - контрола, всъщност. :lol:

На мен никой не ми пречи. :lol:
Ама кой "никой" из дъ кушчън?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ама ти няма да знаеш, че сме те игнорирали :rotfl24:

и ще се развикаш, че сме банда долни пияници.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:
тая последната дума не я знам. :shy:
esti

Мнение от esti »

Мираж написа:
я да видим наистина
Ами ти започна, като каза, че ще даваш адреси на желаещи.
Аз ти поисках, но ти не ми обърна внимание. Бележка няма.
Отмяташ се нещо от думите си.
Защо изобщо го предложи?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:32, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Амаранта написа:
Green Light написа:
тая последната дума не я знам. :shy:
Думата се използва за изследване, но не само. Най честия и най- чистия и вид е в науката. Значи там примери за тази дума са как, кога, колко, защо, кой е такива. Може също така да се използва при сравнение и тогава се изполва: "...относно....едийкоеси." Може разни кви ли не други неща, е са се сещам за това, че можеш да накараш някой да се съгласи "съгласен ли си бе?" Може риторичен тва е когато знаеш отговора "ти говедо ли си, бе?" Но най- лесно ще ти го обясня на английски. Понеже го знам езика, и понеже де да знам, така ми се струва най- лесно. Е глей: КУЕСТЧЪН(question), ма изпуснах "Е" Тва е!

П.П. Знам го и на френски - кестион, и на немски кестайне, на италиано -ди куейфачо(di quejfacho manita - it.), гатито- на испански-(gatito- esp.) а на суахили е Ъ (Ъ- suah)?
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
esti написа:
Мираж написа:
я да видим наистина
Ами ти започна, като каза, че ще даваш адреси на желаещи.
Аз ти поисках, но ти не ми обърна внимание. Бележка няма.
Отмяташ се нещо от думите си.
Защо изобщо го предложи?
Защото Семи е добра. Казвам го без грам ирония.
В един момент се поддаде на ентусиазма без да съобрази, че не тя ги решава тези работи.

Нищо, с годините ще се научи да казва "хоп" след като скочи, а не преди това.

Не се притеснявай Семи. Всички правим гафове. Важното е, че ти го направи от добро желание.:kiss:

:lol: така, мили хора.

Не съм толкова емоционална, Капин. :blum: Па не ме опозна, бре! Рационално съм го написала.
Който прояви желание за какво написах?! Някой прочете ли?!

:lol:

Ести, ти имаш адрес. Нали?

Амаранта, ако се държиш нормално бих ти го изпратила. С това ти поведение в момента не си ми приятна. И няма да го получиш от мен. Ако те покани някой друг - ще те търпя.

Капинчо, ти си ми приятен, но си скаран с всички в онзи форум. Защото са ти скучни и защото са прости, и да не изброявам епитети...Ако наистина искаш адреса - ще ти го изпратя.

Други въпроси?

:lol: та така

Нали всеки говори от свое име? Защо пак ми вменихте нещо... :lol: Колко пъти едно и също?

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мираж написа:

Не съм толкова емоционална, Капин. :blum: Па не ме опозна, бре! Рационално съм го написала.

Амаранта, ако се държиш нормално бих ти го изпратила. С това ти поведение в момента не си ми приятна. И няма да го получиш от мен. Ако те покани някой друг - ще те търпя.

Капинчо, ти си ми приятен, но си скаран с всички в онзи форум. Защото са ти скучни и защото са прости, и да не изброявам епитети...Ако наистина искаш адреса - ще ти го изпратя.

Други въпроси?

Нали всеки говори от свое име? Защо пак ми вменихте нещо... :lol: Колко пъти едно и също?
Нали условието беше, който иска?! :winkw:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Амаранта написа:
Мираж написа:

Други въпроси?

Нали условието беше, който иска?! :winkw:
ще ти повторя
Мираж написа:
esti написа:
Мираж написа:
Капинчо написа:Неспасяемо е.

Прекрасно ще бъде хората, които имат желание
да споделят и нашия форум, адресът на който няма да публикувам тук, а на бележки.
Само от желанието на хората ли зависи Семи?
и от старанието им за изграждане и поддържане на приятен форум със собствен дух и толерантна среда.
пък ти ако искаш продължавай :winkw::kiss:
всъщност

esti

Мнение от esti »

Мираж написа:
Мислех, че предлагаш адрес на друг форум.:winkw:
Този, който имам практически не съществува.
Нямам регистрация и не мога да чета и пиша, но мога поне да видя това, че вие не сте там, не пишете и дори не влизате вече.:?
Както и да е...
Не бих се включила в някой форум чрез кастинг.
Но благодаря все пак, че ми отговори.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мираж написа:

пък ти ако искаш продължавай :winkw::kiss:
всъщност
Нарочно поставих въпроса по такъв начин,
всъщност не бих писала във форума ви.

Интересни са ми представите за "собствен дух и толерантна среда". По принцип.
Карай, няма значение... :kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:32, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа: ПП В петък съм в Пловдив. Ако ми дадеш адреса, ще те черпя една боза от 6.:kiss:
Може ли да дода с теб?? Да си видя Фриски, че много ми е домъчняло :crying:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.
Ако смятате, че това ще оправи нещата с детска градина номер 15, нямам против да си поиграя да го сложа. Къмту Нова година, обаче :grin:
Самия мод е направен така (поне по описание), че вместо поста ще виждате съобщение, че юзера е игнориран от вас, и ако желаете може да ви се появява препратка към поста му.

Ако някой все пак наистина иска такава опция, може да направи тема с добрата стара анкетка. :lol: Мисля, че ако има поне 10-ина желаещи, ще си струва усилието.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа: Ако смятате, че това ще оправи нещата с детска градина номер 15, нямам против да си поиграя да го сложа. Къмту Нова година, обаче :grin:
"Олимпийче" :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
ПП В петък съм в Пловдив. Ако ми дадеш адреса, ще те черпя една боза от 6.:kiss:

:-) заповядай на жива среща.

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

maggot написа:Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.
Ако смятате, че това ще оправи нещата с детска градина номер 15, нямам против да си поиграя да го сложа. Къмту Нова година, обаче :grin:
Самия мод е направен така (поне по описание), че вместо поста ще виждате съобщение, че юзера е игнориран от вас, и ако желаете може да ви се появява препратка към поста му.

Ако някой все пак наистина иска такава опция, може да направи тема с добрата стара анкетка. :lol: Мисля, че ако има поне 10-ина желаещи, ще си струва усилието.
едно червено винце или пържолка ще смени ли анкета? :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
maggot написа:Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.

Аз па давам пастърма, а да видиме! И троянска сливова! Отлежала.
Ха!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

темата започва да става за четене:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:

Аз па давам пастърма, а да видиме! И троянска сливова! Отлежала.
Ха!
ще трябва тебе да те напивам с троянска и пастърма.

Нема ми подбиваш рушветите :evil:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:темата започва да става за четене:cool:
и за пиенье...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Quid написа:темата започва да става за четене:cool:
и за пиенье...
няма какво да добавя:rotfl24:

Публикувай отговор