И ти ли нямаш адреса?Мираж написа:
И аз си я чакам.
Здравей Магот,
- Green Light
Аз не искам. Мисля че ти каза достатъчно аргументи, аз ги смятам и за свои. Освен това, тук е запазен стария дух на това че всеки може да каже всичко и знае че ще бъде чут и осмислен. Това не е демагогия, след всичко, аз мисля че това остана и е налично. Тук.maggot написа:Ако искате игнор, ще проверя, мисля че имаше нещо някъде и мога да се поборя да го инсталирам.
Може и анкетка да пусна
Аз мога да игнорирам сам. Кой не може? Има ли такъв? И ако има то има ли смисъл да вдигаме такава илюзорна ограда около него? Кучетата, които се чувстват зад ограда лаят по- силно, а тези, които бездруго не лаят, нямат нужда нито от ограда, нито от синджир. Защото знаят възможностите си. Това е моето мнение и моят аргумент "срещу". Последно мнение- въпрос. Към Ести(примерно).
Ести, ако има отново междуличностен скандал, то по време на скандала, двете участващи страни влизат в този клуб само за да прочетат контраргументите на "враговете". За тях е важно да разобличат фалшивите обвинения отправени към тях и да отправят други много по - верни и истински обвинения на свой ред. Това са мислите им, построени и обмислени през дълги, дълги часове. Тези две страни ще използват ли игнор? Според теб?
по принцип е така. Но понякога зърваме глупости и не може да ги игнорираме.Dark Angel написа:няма нужда мисля азELBI написа:мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
ако ние не сме в състояние да игнорираме лошото, по-добре да се върнем в 1-ви клас
От друга страна, ако куп хора не бяха емоционално в 1-ви клас - щеше ли да има такива простотии и латино драми? А?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тя трябва да си е лична опция. Примерно - ти си я активираш и не четеш ЕЛБИ. И не трябва да скролваш надолу, като видиш, че ЕЛБИ е писал нещо. И не трябва да се ядосваш, ако без да искаш прочетеш некво гадно, отвратително негово мнение. Примерно. Не говоря за някаква глобална опция игнор. Поне аз така го разбирам.Green Light написа:Аз не искам. ...maggot написа:Ако искате игнор, ще проверя, мисля че имаше нещо някъде и мога да се поборя да го инсталирам.
Може и анкетка да пусна
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
моля?Амаранта написа:И ти ли нямаш адреса?Мираж написа:
И аз си я чакам.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
нещата са по семличкиELBI написа:по принцип е така. Но понякога зърваме глупости и не може да ги игнорираме.Dark Angel написа:няма нужда мисля азELBI написа:мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
ако ние не сме в състояние да игнорираме лошото, по-добре да се върнем в 1-ви клас
От друга страна, ако куп хора не бяха емоционално в 1-ви клас - щеше ли да има такива простотии и латино драми? А?
не е проблема у тва че искат да си ги мерят
проблема е че няма кво да мерят
ъхъ
е те тва е
и стааа гърч
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Re: Здравей Магот,
Предположи ситуация! Дай ми пример и въобржаем участник, на когото ти лично, ама наистина ти,такъв какъвто те познавам и такъв какъвто смяташ че си, ще сложиш игнор!ELBI написа:има разлика. Въпреки, че имаш право от гл.т. на това, че е добре да може да се справя човек в такива ситуации, а не да реве и врънка като жена и да подскача на всяка реплика. Все пак е истина, че в реалния живот знаеш, че има неща, които не може да игнорираш просто щото не зависят от теб, а от шефа ти, съпруга/та ти, кмета, мин-председателя, Господ и т.н. Опцията игнор е готина, за запазване на нерви - за неща, които четеш без да искаш. Човек се научава и на това, но понякога гледайки друго/четейки се натъква на некъф кифълчо, който го дразни - не нарочно, а със снобизма си, с ограничеността си, с грубостта си, с наглостта си, с каквотощештамдетотедразни. Е - ако не си самобичуваща се клюкарка, дето не може да изпусне какво е казал едикойсиедикога си - можеш да използваш тази опция да си съхраниш нервичките ;)maggot написа:Как се справяш в реалния живот? Когато колегата/жката който работи на бюрото срещу теб постоянно те дразни? Не си ли налагаш точно такъв наивен личен игнор?esti написа:
Времето доказа, че това е чист идиализъм, дори по-скоро наивитет.
Един път спирачки, два пъти спирачки, но.....не може да се кара вечно на спирачка.
....
Ми аз така правя и да ти кажа, справям се добре
Баси, що дълго стана. Уджас.
Всъщност неАмаранта написа:Шегичка бе, шегичка.Мираж написа:моля?Амаранта написа:И ти ли нямаш адреса?Мираж написа:
И аз си я чакам.![]()
Какво чакаш - молба по образец в деловодството, в 3 екземпляра?!
- Green Light
аз лично съм си слагал ингнор - съвсем определено няколко пъти.
като искаш много точно - с имена - най-първия бе оня шемет Зеления. Като се изпокарах с него - после - пълен игнор. След това имах али-бали с дарки - от един момент нататък я игнорирах. После ... малко по малко (като мине някакъв си период - не ме карай да го дефинирам) видях, че няма причина да я игнорирам и сега не го правя. После игнорирах незнайния.
Толкова примери - стигат ли ти?
като искаш много точно - с имена - най-първия бе оня шемет Зеления. Като се изпокарах с него - после - пълен игнор. След това имах али-бали с дарки - от един момент нататък я игнорирах. После ... малко по малко (като мине някакъв си период - не ме карай да го дефинирам) видях, че няма причина да я игнорирам и сега не го правя. После игнорирах незнайния.
Така де - кво ти думам. 1-ви класQuid написа:нещата са по семличкиELBI написа:по принцип е така. Но понякога зърваме глупости и не може да ги игнорираме.Dark Angel написа:няма нужда мисля азELBI написа:мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
ъхъ
е те тва е
и стааа гърч
- Green Light
Не! Това е вода в моята мелница. Ти не си слагал технически игнор. Това е било просто решение да не четеш. Мненията им са били на екрана ти, ти само си ги прескачал. Всеки е правил товаELBI написа:аз лично съм си слагал ингнор - съвсем определено няколко пъти.
Green Light написа:а?Мираж написа:моля?Амаранта написа:И ти ли нямаш адреса?Мираж написа: И аз си я чакам.
кво?
ти първа!
не, ти почна!
Кой, бе? Я виж хисторито! Ти почна!
Ха! Аре на бас! Две седмици преди нас се изнесохте!
Аааа! Ама ние за това ли говорим?
За кое?
я да видим наистина
На фона на купищата банове тези приказки за личен игнор на всеки малко губят тежест, но това няма значение вече.Green Light написа:
Аз не искам. Мисля че ти каза достатъчно аргументи, аз ги смятам и за свои. Освен това, тук е запазен стария дух на това че всеки може да каже всичко и знае че ще бъде чут и осмислен. Това не е демагогия, след всичко, аз мисля че това остана и е налично. Тук.
Аз мога да игнорирам сам. Кой не може? Има ли такъв? И ако има то има ли смисъл да вдигаме такава илюзорна ограда около него? Кучетата, които се чувстват зад ограда лаят по- силно, а тези, които бездруго не лаят, нямат нужда нито от ограда, нито от синджир. Защото знаят възможностите си. Това е моето мнение и моят аргумент "срещу". Последно мнение- въпрос. Към Ести(примерно).
Ести, ако има отново междуличностен скандал, то по време на скандала, двете участващи страни влизат в този клуб само за да прочетат контраргументите на "враговете". За тях е важно да разобличат фалшивите обвинения отправени към тях и да отправят други много по - верни и истински обвинения на свой ред. Това са мислите им, построени и обмислени през дълги, дълги часове. Тези две страни ще използват ли игнор? Според теб?
Не мога да ти отговоря, дали и кой ще използва игнор.
Това, което със сигурност мога да кажа е, че аз бих използвала ако някой ме дразни.
Като не е необходимо този някой, дори да е говорил с мен.
Да, аз съм такова животно, че могат да ме дразнят и хора, които нищо, ама нищичко не са ми направили.
Дразнят ме дори и непознати по улицата.
Та така...
Игнор не е панацея, може и да не помогне.
Но ако не помогне, то със сигурност няма да навреди.
така е пич. Но ако имах техническа възможност - щях да я използвам. Не виждам защо някой да не може да не ползва такава възможност. Вервай ми - ако не лицемерничат - хората които "не могат" да понасят Х - като го игнорират наистина - ще станат нормални и форумът няма да е Латино обръчи, а ще си е като едно време.
То мен сега не ме бърка, но ми липсват ести, сет, док, фриски я не виждам...
То мен сега не ме бърка, но ми липсват ести, сет, док, фриски я не виждам...
- Green Light
Бъзикаш се ти, но е точно така. Без ирония и без нищо. Ние тука сме в една лодка, бе, говеда такива! Нямаме какво да мерим. Сутринта се ядосвах на разхвъляните болкуци около кофите за смет пред даскалото на Терминатора. Вие щяхте да ме разберете без думи. На моя страна сте и за тва, и за сто неща. Бе кво ше ви разправям. Говеда с говеда, пияндурници смотани, извратени извратеняци и празнодумци прости! Абсолютно същите сме. Игнор ше ми слагат. На кого бе? "На мен!? На безсмъртната ми душа!?"Quid написа:
нещата са по семлички
ъхъ
е те тва е
и стааа гърч
- Green Light
Ама кой "никой" из дъ кушчън?Амаранта написа:Нищо бе, бъзикам се. Знам, че няма да мина фейс - контрола, всъщност.Green Light написа:
а?
кво?
ти първа!
не, ти почна!
Кой, бе? Я виж хисторито! Ти почна!
Ха! Аре на бас! Две седмици преди нас се изнесохте!
Аааа! Ама ние за това ли говорим?
За кое?![]()
На мен никой не ми пречи.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Думата се използва за изследване, но не само. Най честия и най- чистия и вид е в науката. Значи там примери за тази дума са как, кога, колко, защо, кой е такива. Може също така да се използва при сравнение и тогава се изполва: "...относно....едийкоеси." Може разни кви ли не други неща, е са се сещам за това, че можеш да накараш някой да се съгласи "съгласен ли си бе?" Може риторичен тва е когато знаеш отговора "ти говедо ли си, бе?" Но най- лесно ще ти го обясня на английски. Понеже го знам езика, и понеже де да знам, така ми се струва най- лесно. Е глей: КУЕСТЧЪН(question), ма изпуснах "Е" Тва е!Амаранта написа:тая последната дума не я знам.Green Light написа:
Ама кой "никой" из дъ кушчън?
П.П. Знам го и на френски - кестион, и на немски кестайне, на италиано -ди куейфачо(di quejfacho manita - it.), гатито- на испански-(gatito- esp.) а на суахили е Ъ (Ъ- suah)?
Капинчо написа:Защото Семи е добра. Казвам го без грам ирония.esti написа:Ами ти започна, като каза, че ще даваш адреси на желаещи.Мираж написа:
кой започна пръв всъщност?
я да видим наистина
Аз ти поисках, но ти не ми обърна внимание. Бележка няма.
Отмяташ се нещо от думите си.
Защо изобщо го предложи?
В един момент се поддаде на ентусиазма без да съобрази, че не тя ги решава тези работи.
Нищо, с годините ще се научи да казва "хоп" след като скочи, а не преди това.
Не се притеснявай Семи. Всички правим гафове. Важното е, че ти го направи от добро желание.
Не съм толкова емоционална, Капин.
Който прояви желание за какво написах?! Някой прочете ли?!
Ести, ти имаш адрес. Нали?
Амаранта, ако се държиш нормално бих ти го изпратила. С това ти поведение в момента не си ми приятна. И няма да го получиш от мен. Ако те покани някой друг - ще те търпя.
Капинчо, ти си ми приятен, но си скаран с всички в онзи форум. Защото са ти скучни и защото са прости, и да не изброявам епитети...Ако наистина искаш адреса - ще ти го изпратя.
Други въпроси?
Нали всеки говори от свое име? Защо пак ми вменихте нещо...
Нали условието беше, който иска?!Мираж написа:
така, мили хора.
Не съм толкова емоционална, Капин.Па не ме опозна, бре! Рационално съм го написала.
![]()
Амаранта, ако се държиш нормално бих ти го изпратила. С това ти поведение в момента не си ми приятна. И няма да го получиш от мен. Ако те покани някой друг - ще те търпя.
Капинчо, ти си ми приятен, но си скаран с всички в онзи форум. Защото са ти скучни и защото са прости, и да не изброявам епитети...Ако наистина искаш адреса - ще ти го изпратя.
Други въпроси?
та така
Нали всеки говори от свое име? Защо пак ми вменихте нещо...Колко пъти едно и също?
ще ти повторяАмаранта написа:Нали условието беше, който иска?!Мираж написа:
така, мили хора.
Не съм толкова емоционална, Капин.Па не ме опозна, бре! Рационално съм го написала.
![]()
Други въпроси?
та така
Нали всеки говори от свое име? Защо пак ми вменихте нещо...Колко пъти едно и също?
пък ти ако искаш продължавайМираж написа:и от старанието им за изграждане и поддържане на приятен форум със собствен дух и толерантна среда.esti написа:Само от желанието на хората ли зависи Семи?Мираж написа:Капинчо написа:Неспасяемо е.
Прекрасно ще бъде хората, които имат желание
да споделят и нашия форум, адресът на който няма да публикувам тук, а на бележки.
всъщност
Мислех, че предлагаш адрес на друг форум.Мираж написа:
Този, който имам практически не съществува.
Нямам регистрация и не мога да чета и пиша, но мога поне да видя това, че вие не сте там, не пишете и дори не влизате вече.
Както и да е...
Не бих се включила в някой форум чрез кастинг.
Но благодаря все пак, че ми отговори.
-
Дядо Капинчо
Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.
Ако смятате, че това ще оправи нещата с детска градина номер 15, нямам против да си поиграя да го сложа. Къмту Нова година, обаче
Самия мод е направен така (поне по описание), че вместо поста ще виждате съобщение, че юзера е игнориран от вас, и ако желаете може да ви се появява препратка към поста му.
Ако някой все пак наистина иска такава опция, може да направи тема с добрата стара анкетка.
Мисля, че ако има поне 10-ина желаещи, ще си струва усилието.
Ако смятате, че това ще оправи нещата с детска градина номер 15, нямам против да си поиграя да го сложа. Къмту Нова година, обаче
Самия мод е направен така (поне по описание), че вместо поста ще виждате съобщение, че юзера е игнориран от вас, и ако желаете може да ви се появява препратка към поста му.
Ако някой все пак наистина иска такава опция, може да направи тема с добрата стара анкетка.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Капинчо написа:
ПП В петък съм в Пловдив. Ако ми дадеш адреса, ще те черпя една боза от 6.
едно червено винце или пържолка ще смени ли анкета?maggot написа:Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.
Ако някой все пак наистина иска такава опция, може да направи тема с добрата стара анкетка.Мисля, че ако има поне 10-ина желаещи, ще си струва усилието.
- Green Light
Аз па давам пастърма, а да видиме! И троянска сливова! Отлежала.ELBI написа:едно червено винце или пържолка ще смени ли анкета?maggot написа:Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.
Ако някой все пак наистина иска такава опция, може да направи тема с добрата стара анкетка.Мисля, че ако има поне 10-ина желаещи, ще си струва усилието.
Ха!
ще трябва тебе да те напивам с троянска и пастърма.Green Light написа:Аз па давам пастърма, а да видиме! И троянска сливова! Отлежала.ELBI написа:едно червено винце или пържолка ще смени ли анкета?maggot написа:Проверих - има Игнор, малко трудно се инсталира, но не е невъзможно.
Ха!
Нема ми подбиваш рушветите