Има го бе хораGreen Light написа:Амии, Бийд пита за култура. Има ли го в културата ни. Аз мисля че го няма. Културата ни е друга. Не да се събираме на лаф с колегите си бар, а да се събираме с приятели в домовете си.Dark Angel написа:напротив
има го
Грийне, това е класика бе човек
как си го пропуснал?
ти си много класическа личност
Иначе не съм го пропуснал, но мисля че това по- скоро е изключение, а не правило. Представи си, че не говорим за София и офисите ни, ами за ъъъ хлебозавода в Габрово. Излизат там хората от счетоводството, или хлебарите Валери, Въкло и Ввв ладо от следобедната смяна в 6ч и къде отиват? На по едно малко в "Панорамата" или на вълча салата с домашен резняк при който му е ред?
Ама всяко нещо е до време
Га бехме млади по-честичко след работа отивахме вкупом някаде за по бира или койквотопий
Сега нещо не ми стига времето. Пък и като знам, че съм с кола, някак ми минава мерака за бира...
Бтв, в една предишна фирма въведох петочното биропиене. Лека полека. Малко по малко. Докато в един момент почнаха да идват и биг босовете - немци. Лошото е, че и до сега мен ме набеждават за доброволец да организирам екс-колегиалните сбирки