Хайде за мене, моля!4avdar4e написа:Боев, аз затуй предлагах преди време следното: ставам къмту 6, пия си айряна, кафето, чета и правя сводка за тия, дето не са често тук. Кратко и ясно, по конспектБоЕВ написа: Карай, аз отдавна вече съм на автопилот...съвсем изтървах конците на темите...къде писах и къде не...а дали не съм пропуснал да отговоря на на някого...
За приказките и хората
Re: За приказките и хората
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Те се обичат
Мда. Уж говорим общо, а е конкретно.zlatokoska написа: еее ама доста едностранно си ги изрисува - лошия и добрата
а на тая "жертва" кой и пълни хладилника че да готви толкоз активно а?
А иначе невидимото може да е и само обожанието в погледа на онуй, дето тепърва тръгва към този, дето е в апогея си...понякога малко ни трябва. Не е нужно да има пари замесени... Синдрома на "лекуващия лекар", "синдрома на професора"...има ги такива мотиви и са описани. Понякога пред обаятелни фигури ...не можем да им устоимх и им се възхищаваме до преклонение...но дали е любов.. /на младини де..
Мда, нещо като миналото и бъдещето, събрани в едно.МЪЖжжж написа:Мда. Уж говорим общо, а е конкретно.
А иначе невидимото може да е и само обожанието в погледа на онуй, дето тепърва тръгва към този, дето е в апогея си...понякога малко ни трябва. Не е нужно да има пари замесени... Синдрома на "лекуващия лекар", "синдрома на професора"...има ги такива мотиви и са описани. Понякога пред обаятелни фигури ...не можем да им устоимх и им се възхищаваме до преклонение...но дали е любов.. /на младини де..сега кой ш`мъ излъже.. /. А обясни ми така имагинерно какво намират у онзи изрусен дебел обратен циганин половината от дечурлигата в БГ?!
п.п. Изрусения обратен циганин е предмет на друг разговор, май.
Щрунцка, кво ше прайш довечера?Strunz написа: Не я лъжи
Аз съм 18 годишна
Да. Ама не трябва да си режеш ноктите на краката!Dark написа: стига бе, и без дръжки става секса
Споко, с "примера" само се опитвам да разясня тезата си.Mila написа: Мда, нещо като миналото и бъдещето, събрани в едно.![]()
п.п. Изрусения обратен циганин е предмет на друг разговор, май.
А и никъде не споменавам полове...
ти са заеби таяvyara написа:Тук нито сме на 18, нито сме минали 40.Глен написа:Момичетата на 18, мъжете над 40 и за онова, дето било невидимо за очите;)![]()
Ами ти що питаш?
Има два варианта:
Или ти си на 18.. (по-вероятно)
Или мъжа ти е над 40![]()
За какво невидимо може да става въпрос?![]()
В тази ситуация става въпрос за секс от страна на мъжа и за илюзии от страна на момичето, ама те другите са го казали това вече.![]()
И квоооо?
подминах аз 40
нека си кажат са за кво иде реч
Ми да си кажат. С ей такива недомлъвки стават и недоразуменията. Всеки си мисли, че знае за какво говори и накрая нищо...caliostro написа:ти са заеби таяvyara написа:Тук нито сме на 18, нито сме минали 40.Глен написа:Момичетата на 18, мъжете над 40 и за онова, дето било невидимо за очите;)![]()
Ами ти що питаш?
Има два варианта:
Или ти си на 18.. (по-вероятно)
Или мъжа ти е над 40![]()
За какво невидимо може да става въпрос?![]()
В тази ситуация става въпрос за секс от страна на мъжа и за илюзии от страна на момичето, ама те другите са го казали това вече.![]()
И квоооо?
подминах аз 40![]()
нека си кажат са за кво иде реч
Аз напоследък найш ли що не пускам тема, щото като взема да я формулирам правилно и обсъждането й се обезсмисля.
ПП Бе трай си, кой те пита на колко си.
Е, то не е ли само това?Mila написа:Мда, нещо като миналото и бъдещето, събрани в едно.![]()
Всъщност...
Реалността е просто една илюзия, макар и да е доста упорита.
Айнщайн
айнщаин доста глупости е написал.Remmivs написа:Е, то не е ли само това?Mila написа:Мда, нещо като миналото и бъдещето, събрани в едно.![]()
Всъщност...
Реалността е просто една илюзия, макар и да е доста упорита.
Айнщайн
май тово беше казал преди да умре
лелелеле как можах да напиша такива глупости
определено, но за разлика от повечето от нас е казал и други неща през живота сиcaliostro написа:айнщаин доста глупости е написал.
май тово беше казал преди да умре
лелелеле как можах да напиша такива глупости
не съм сигурен
можеш и повече
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми кво те спря?!:blink: Аз виж колко липсвах. Кой знае кво съм пропуснала, кат няма кой да ме светне:(4avdar4e написа:Боев, аз затуй предлагах преди време следното: ставам къмту 6, пия си айряна, кафето, чета и правя сводка за тия, дето не са често тук. Кратко и ясно, по конспектБоЕВ написа: Карай, аз отдавна вече съм на автопилот...съвсем изтървах конците на темите...къде писах и къде не...а дали не съм пропуснал да отговоря на на някого...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
какво значи някой да те светнеfrisky lioness написа:Ми кво те спря?!:blink: Аз виж колко липсвах. Кой знае кво съм пропуснала, кат няма кой да ме светне:(4avdar4e написа:Боев, аз затуй предлагах преди време следното: ставам къмту 6, пия си айряна, кафето, чета и правя сводка за тия, дето не са често тук. Кратко и ясно, по конспектБоЕВ написа: Карай, аз отдавна вече съм на автопилот...съвсем изтървах конците на темите...къде писах и къде не...а дали не съм пропуснал да отговоря на на някого...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може да означава много нещаcaliostro написа:
какво значи някой да те светне

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аааа, има и още едно значение: някой да те млатне с една бухалка по главицатаfrisky lioness написа:Може да означава много нещаcaliostro написа:
какво значи някой да те светнет.е. можеш да "светиш" различно. В моя случай " да ме информира", "да ме осветли", но има и "Толкова е отслабнал, че чак е светнал"
да те светне и да те усветкаfrisky lioness написа:Може да означава много нещаcaliostro написа:
какво значи някой да те светнет.е. можеш да "светиш" различно. В моя случай " да ме информира", "да ме осветли", но има и "Толкова е отслабнал, че чак е светнал"
на една ръка разстояние са двете
и става изгори за да светиш и иди обяснявай по после че било тъмно и нищо се не виждало и имало поледица
това е да усветка направо4avdar4e написа:Аааа, има и още едно значение: някой да те млатне с една бухалка по главицатаfrisky lioness написа:Може да означава много нещаcaliostro написа:
малка приказка за "Добро утро":)
Защо го обича/импровизация/
автор: kamik
Несправедливо казвам, че е късно.
По-рано щях хлапашки да прелитна
с нахалното си чувство за възкръсване
над всяка неизречена молитва.
Несправедливо казвам, че е рано.
По-късно щях да съм сеяч на мисли -
дори от мен самата неразбрани.
И само троскотът да ги разлиства...
Обичам те... Обичам те, защото
под стръмните ти вежди светят рани,
но още се усмихват на живота.
Поне на този, в който ще остана.
автор: kamik
Несправедливо казвам, че е късно.
По-рано щях хлапашки да прелитна
с нахалното си чувство за възкръсване
над всяка неизречена молитва.
Несправедливо казвам, че е рано.
По-късно щях да съм сеяч на мисли -
дори от мен самата неразбрани.
И само троскотът да ги разлиства...
Обичам те... Обичам те, защото
под стръмните ти вежди светят рани,
но още се усмихват на живота.
Поне на този, в който ще остана.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз и тва щях да напиша, ама със стол4avdar4e написа:Аааа, има и още едно значение: някой да те млатне с една бухалка по главицатаfrisky lioness написа:Може да означава много нещаcaliostro написа:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пробвай с копач ако не става, дай със зяпач. Сега се сещам коя ще е следващата дума, дето някой ще предложи, като гледам посоката на разговорите в последните дниcaliostro написа:сеяч или орач
нещо не се чете при мен и да това питам
**ач

бухалкиfrisky lioness написа:Аз и тва щях да напиша, ама със стол4avdar4e написа:Аааа, има и още едно значение: някой да те млатне с една бухалка по главицатаfrisky lioness написа:Може да означава много нещаcaliostro написа:
столове
насилие
агресия
.......
а де
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Занм си аз, затва не ми прави вече вчепетление:lol:4avdar4e написа:То да беше само в последните дни.... Периодически се завихря от А до Я:lol:frisky lioness написа: Пробвай с копач ако не става, дай със зяпач. Сега се сещам коя ще е следващата дума, дето някой ще предложи, като гледам посоката на разговорите в последните дни
**ач

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Понякога цената за това "да светнеш" е висока:winkw:caliostro написа:
бухалки
столове
насилие
агресия
.......
а де

Изгори, за да светиш, а???frisky lioness написа: Понякога цената за това "да светнеш" е висока:winkw: