6 884 271

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Примери има и в двете посоки, мисля.
Силен владетел предава царството си на хилаво дяте. Или на двама братя, дет` не могат си го раздели.
И обратното.

Само да те питам, при монархията, ако случайно се окаже, че си от тия с несинята кръв, ще ли си съгласен?
примери имам във всички не само в двете посоки
говорим за отношението към "наследника" и съответно към "дойната крава"

да
червена ми е, виждал съм я
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

я да ми го дадеш моменталически...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

имаш го
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа: примери имам във всички не само в двете посоки
говорим за отношението към "наследника" и съответно към "дойната крава"

да
червена ми е, виждал съм я
Тва за наследника не го разбрах. Нали говорим за по-добра система за всички? Или само за царо?

Щом си с червена кръф, почвай да учиш щерките да прислужват на дамите. Образованието само ще им пречи...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Ти отговаряш на Гаспода, но все пак да кажа, чеаз не говоря за това. Експертите не вземат решени. Само предлагат. Относно първото- икономиката се нуждае от политически решения, съгласен съм. Какво ще кажеш за експертите как се наричаха- по водите реките язовири и т.н. Горите, свлачищата, ...Те изграждат позиции с години.
Второ - градят карира и изгряват
Трето- тука съм съгласен. Експертите представят нещо, ако им повярват става, ако не, редят пасианси на компютрите
Ми то и аз не говоря за това. Ама кой ти гледа в тая тълпа :grin:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Тва за наследника не го разбрах. Нали говорим за по-добра система за всички? Или само за царо?

Щом си с червена кръф, почвай да учиш щерките да прислужват на дамите. Образованието само ще им пречи...
какво не разбра, мисли го като ти да си царот и да даваш царството на голямото бедствие
ще му го дадеш ли в разруха и със беден народ, опустошена земя и излапани фондове? м?
наследникът ти е голямото бедствие
кравата ти е царството
сега по-ясно ли става или си треба пиьене и тва е :cool:

е, че то сега не е ли същото, или викаш сега поне имам шанс да се метна у синята кръв, или поне да получа право на някой племенен герб :grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа: какво не разбра, мисли го като ти да си царот и да даваш царството на голямото бедствие
ще му го дадеш ли в разруха и със беден народ, опустошена земя и излапани фондове? м?
наследникът ти е голямото бедствие
кравата ти е царството
сега по-ясно ли става или си треба пиьене и тва е :cool:

е, че то сега не е ли същото, или викаш сега поне имам шанс да се метна у синята кръв, или поне да получа право на някой племенен герб :grin:

Ей така кажи, че да те разбера бе
Аз казах и преди - ако аз съм цар всичко е ОК
Ама има вероятност и да не съм. И тогава е кофти

Съгласен - монархията ще реши твоя (или на царо) конкретен проблем. А останалите хора? Те пасти ли да ядат? :grin:

Сега е доста различно, мисля. Като махнеш романтичните илюзии от монархиите рядко остава нещо.
Антимонархист съм и туй то :grin:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Ей така кажи, че да те разбера бе
Аз казах и преди - ако аз съм цар всичко е ОК
Ама има вероятност и да не съм. И тогава е кофти

Съгласен - монархията ще реши твоя (или на царо) конкретен проблем. А останалите хора? Те пасти ли да ядат? :grin:

Сега е доста различно, мисля. Като махнеш романтичните илюзии от монархиите рядко остава нещо.
Антимонархист съм и туй то :grin:
бе спор няма, че е по-добре ти да си царят
даже още по-добре е аз да съм, щото съм умен, благороден и прочее просто номер едно
освен това, принцесите ще си избират принцове, и съответно бъдещи монарси, по строг наУчен и (с)експертен подход
и колкото и да е кофти за нецарете, няма да е толкова кофти, колкото е сега, щото безхаберието на монарсите е по-малко от безхаберието на изборните монарси
аз казвам само това
както и че сега не е много по различно ако не те влече политиката
а мен не ме влече щото е гнусна търгащина и пълна липса на чест и достойнство
неща, които монарсите (поне идеалните) могат и да притежават :grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:
даже още по-добре е аз да съм, щото съм умен, благороден и прочее просто номер едно
освен това, принцесите ще си избират принцове, и съответно бъдещи монарси, по строг наУчен и (с)експертен подход
и колкото и да е кофти за нецарете, няма да е толкова кофти, колкото е сега, щото безхаберието на монарсите е по-малко от безхаберието на изборните монарси
аз казвам само това
както и че сега не е много по различно ако не те влече политиката
а мен не ме влече щото е гнусна търгащина и пълна липса на чест и достойнство
неща, които монарсите (поне идеалните) могат и да притежават :grin:
Ясно де. Разбрах те от половин дума :grin:
Не ми се нрави. Еле па като не ми даваш да съм царо... Аре поне змея-горянин да съм, баси...
:blum:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
...:
Две, две.
2
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Какво стана сега, решихте ли нещо? :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа:
ELBI написа: и аз съм на мнение, че зад "експертно" се крие размита отговорност - "експертите" все пак трябва да бъдат одобрявани от някого - законите се гласуват от нар. представители - да не говорим, че колкото експерти, толкова и мнения - замисли с в твоята тясно специализирана област колко експерти има и колко мнения... И ако трябва твоето мнение да се гласува от Нар. събрание - нали се сещаш как то ще бъде безпристрастно :rotfl24:
Нищо подобно. Експертно си значи експертно както и да го гледаш. Не обслужва политически интереси и не се интересува от отговорността. Не забравяй, че експертите не всемат решенията и не носят, съответно, отговорност за тях. Тяхната роля е да покажат вариантите за решаване на даден проблем. Ясно е, че колкото са експертите, толкова биха могли да са мненията. И това е добре - ще има спорове, дискусии, аргументи. Накрая който е успял да убеди аудиторията - неговото решение се приема. И отговорността е на всички. Както, между впрочем, е и сега - всички носим отговоронсот за това, което някои решават.
И как точно я носим тая отговорност? Казваме си един на друг "всички сме виновни".
Такова животно като "колективна отговорност" няма в природата.

Ей тук е голямата пробойна - между индивидуализма, който страстно се проповядва напоследък, и неизбежната "колективност" на живота ни. Тази пропаст ни... хм... опропастява.
Четох вчера едно ужасяващо интервю, издирих най-сетне как вижда Харалан Александров сегашната ситуация. И макар че на едно-две места не съм съгласна с него, т.е. виждам противоречие в казаното, като цяло е много прав, особено в онова между редовете.
Искате ли да ви го пусна? Дълго и мрачно е, но истина в него има немалко.
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

пускай

пък аз ще пусна нещо смешно, уж
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Мнемозина написа: И как точно я носим тая отговорност? Казваме си един на друг "всички сме виновни".
Такова животно като "колективна отговорност" няма в природата.

Ей тук е голямата пробойна - между индивидуализма, който страстно се проповядва напоследък, и неизбежната "колективност" на живота ни. Тази пропаст ни... хм... опропастява.
Четох вчера едно ужасяващо интервю, издирих най-сетне как вижда Харалан Александров сегашната ситуация. И макар че на едно-две места не съм съгласна с него, т.е. виждам противоречие в казаното, като цяло е много прав, особено в онова между редовете.
Искате ли да ви го пусна? Дълго и мрачно е, но истина в него има немалко.
Носим я по същия начин, както и сега - опираме пешкира :)
Точно в тази част не виждам мегдан за промяна...

Пускай да четем

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... Y0NTsyOQ==

Не е кратко. И е доста сурово. :(

И - парадокс - е старо. :shocked:
Нищо де...
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... Y0NTsyOQ==

Нищо де...
Всяко ново е добре забравено старо!

Прочетох го и...не ме грабна.
Аватар
Глас в пустиня

Чета тая тема и се питам - толкова ли страшни бяха тия 50 лета тоталитаризъм, та докараха хората, интелигентни и образовани да мечтаят мечтата на руския мужик - бащицата или батюшката да се явят на бял кон и да подредят всичко с един замах.:crying:

Всичките деформации в системата идват от командирско-олигархичният стил на партиите в България и голямото незнание/нежелание на хората да употребят елементарни свой права в защита на личните си и обществени интереси. Тук, на това ниво индивидуализмът пречи и е една огромна изгъзица. Можеш да бъдеш индивидуалист в работата си, но не и в обществените взаимоотношения.

За да се неутрализират дефектите в системата е необходимо Гражданско общество>>>

За постигане на целите си групи от хора на това общество се сдружават в Политически партии>>>, а други в НПО-та>>>. Като и това не е достатъчно, лостовете за влияние върху създадените партии са от една страна НПО-тата, а от друга Лобизма>>>, като в краен и фрапиращ случай на гьонсуратизъм, какъвто е в момента случаят в България се преминава към протести, шествия, митинги и в краен случай към Гражданско неподчинение>>>. Негласуването или пък гласуването с невалидна бюлетина не е протест, нито пък наказателен вот, това си е чиста проба отказ от правото на глас и нищо друго, тъй като от това действие не произлиза нищо, никакъв ефект.

А, що се отнася до наследствените политици, достатъчно е да погледнем фамилията Буш. За монархия хич биля и дума няма да обелвам.
Аватар
holi_day

Re: 6 884 271

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Това е броя на хората, които са достатъчно възрастни и разумни за да могат да изберат свои представители във властта. От тези хора повече от половината смятат, че е невъзможно да бъдат представени. Ремиус и Гаспода заявяват, че най- честната постъпка за тях самите е да пуснат невалидна бюлетина като протестен вот. Сигурен съм, че и другите 3 млн мислят точно така. Но протестен не срещу досегашното управление ами срещу Системата. Дали се ядосвам аз и дали ще ги удавя тия(двете) гадини та да се свърши веднъж завинаги и да не ми къртят нервите на всички избори това едно че е решен въпрос и друго- не е това темата. Темата е- какво прави Системата такава? Кои са недостатъците:
- Купуването на гласове? Да. Гаранция това е едно от най- ярките доказателства колко глупав и безсмислен е моят глас. На тези избори на мен ми се подиграват и откровенно се гаврят с вота ми. На тези избори аз дори не мога да говоря сериозно за нещата, които ме вълнуват, защото ако говоря без ирония или без хумор изглеждам като глупак. Кое прави купуването на гласове толкова привлекателно? Това е една цифра- 275370,84 или със закръгление 275371. Това са 4% от 6 884 271 и това ви е достатъчно за да придобиете власт. Тази цифра е причината да се роят или раждат нови и нови партии. Всеки политик с необходимия щаб би могъл да направи партия, да проведе няколко мероприятия да настъпи няколко мазола и като мине 2та % да почне да смята колко пари да плати за глас, защото за сегашната избирателна активност стотина хил гласа са му съвсем досатъчни
- "Теснопартийните" интереси. Това е нещо като здраво задълбаване настрани от проблемите на държавата. БСП беше така. Тя не се оправи, но казвам "беше" понеже сега освен БСП, вече и всички други партии са така. Тия хора с наслаждение говорят за партийните си проблеми, комплоти и караници и занимават България с неща от които не виждаме никаква практическа полза, нито дори на хоризонта се задава такава. Ако Х победи У в някаква партийна битка, значи Х ще стане по- богат, с повече доверие в партията си и ще има повече власт. Ми то и при мене е така ама не занимавам риш всичко живо. Да, де, разбрахте. Това, според мен се случва, защото депутатите, хората овластени от една партия и дължат лоялност. Това е първото изискване на честта. Ако ти ме облечеш с доверие, аз трябва да го заслужа. Значи служа на партията, има ли партията проблеми аз скачам да се бия. Въпроса тогава е: НЕ ПАРТИЯТА ДА МЕ ОБЛИЧА С ВЛАСТ. Властта ми да идва от другаде. Не да бъда подреден в лист спрямо партийната воля. Другояче да идва моето реализиране
....
Ще редактирам и ще дописвам утре
като вземе да се смята...
примерно
ДПС има твърд електорат ок.450 хил. гласа плюс шъ купи още ок.200хил.
БСП и те имат твърд електорат и с неувяхващ ентусиазъм за гласуване
бат Бойко - нашумя, ама и притихна напоследък. Не смее много изявления да дава с кого шъ се коалира, че и той скоро шъ погази някое от по-високопарните си изявления. Колкото повече си мълчи и другите говорят за него - печели. Отвори ли си устата - върви надолу.
Синята коалиция - на евроизборите с ок.300хил.гласа (доколкото помня). показа, че има и тя идейни съмишленици (все пак не бяхме свидетели на кой знае каква кампания) и вкара двама депутати, макар че единият ще влезе след 6 мес. Сега тия 300 хил. са малко. Надеждите са за поне 25 депутатски места, за да бъдат търсени за коалиране. Има резерв, ама спят ли... Вече не е модерно да си аполитичен, та а дано се посъбудят...
Атака - май за тия 4г. поспадна като събирателно на недоволните, след като не прокара каквото и да е в законодателството или реално не спомогна за решаването на какъвто и да е държавен или обществен проблем. за лични - не зная.
РЗС - докато възприемаха като шоу, някои започнаха да гледат сериозно на тях. Пък и доста пари ръсят за изборите. Не зная как на евроизборите успяха да платят на толкова много застъпници и наблюдатели, сега ще си купят и избиратели сигурно.

При всички случаи, моето мнение е, че никоя партия сама няма да събере 121 гласа и да самостоятелно да състави кабинет. Вместо тройна коалиция, да не ни поднесат четворна - или това е оптимистичния вариант?:grin::grin:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

За Лидер - нищо не споменах, ама и не щъ. :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:... хората, интелигентни и образовани ...
Еее айде, айде... :grin:

Иначе е интересен паралел Аз vs руския мужик. Не е много ясно кой има по- добра представа от правилния начин за устройство на държавата. Като че ли той. Помни какво му е разказвал дядо му. Приказки за честта, риш не баш ала Смирненски ми малко ала Толкин. То да ти кажа и аз толко помня. Мо' да се окаже че не ми е голяма разликата с руския мужик, хлъц!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа: ....

като вземе да се смята...
примерно
ДПС има твърд електорат ок.450 хил. гласа плюс шъ купи още ок.200хил.
БСП и те имат твърд електорат и с неувяхващ ентусиазъм за гласуване
бат Бойко - нашумя, ама и притихна напоследък. Не смее много изявления да дава с кого шъ се коалира, че и той скоро шъ погази някое от по-високопарните си изявления. Колкото повече си мълчи и другите говорят за него - печели. Отвори ли си устата - върви надолу.
Синята коалиция - на евроизборите с ок.300хил.гласа (доколкото помня). показа, че има и тя идейни съмишленици (все пак не бяхме свидетели на кой знае каква кампания) и вкара двама депутати, макар че единият ще влезе след 6 мес. Сега тия 300 хил. са малко. Надеждите са за поне 25 депутатски места, за да бъдат търсени за коалиране. Има резерв, ама спят ли... Вече не е модерно да си аполитичен, та а дано се посъбудят...
Атака - май за тия 4г. поспадна като събирателно на недоволните, след като не прокара каквото и да е в законодателството или реално не спомогна за решаването на какъвто и да е държавен или обществен проблем. за лични - не зная.
РЗС - докато възприемаха като шоу, някои започнаха да гледат сериозно на тях. Пък и доста пари ръсят за изборите. Не зная как на евроизборите успяха да платят на толкова много застъпници и наблюдатели, сега ще си купят и избиратели сигурно.

При всички случаи, моето мнение е, че никоя партия сама няма да събере 121 гласа и да самостоятелно да състави кабинет. Вместо тройна коалиция, да не ни поднесат четворна - или това е оптимистичния вариант?:grin::grin:
Големи ядове ни чакат. Виждаме ги как идват и пак нищо не можем да направим. Майната им на Реалностите, бе, аз не искам да говоря за сегашните избори! Край заключ!
Ай да си живеем тук! Шси основем нещо и ще си го управляваме... Пиер Безухов нали му викаше на френското войниче "Ти кой си арестувал, бе, риш, войниченцеей?! Мене? Мен? Безсмъртната ми душа?!..." Та такива ми ти работи- безсмъртната ми тва въобще не могат да пип-нат! Реалностите тва. Е тука ще си фантазира тя. Дамм!
Трезвен съм като краставица, честен кръст!
Последно промяна от Green Light на 01.07.09, 17:15, променено общо 1 път.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

монархията не е диктатура, боев, друже
и я е имало дълго преди да се появи великая русь
и сега също я има
дори е част от демокрацията
:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:монархията не е диктатура, боев, друже
и я е имало дълго преди да се появи великая русь
и сега също я има
дори е част от демокрацията
Особено арабските монархии са показателни в това отношение.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

аз пък се тествах с онова чудо www.glasovoditel.eu

оказа се, че съм най-близко до СК, НДСВ и ГЕРБ
и най-далеч от КБ (бе тия що не си боднат едно Героична или Горда по средата)

както и да е

мажоритарният кандидат за който може би бих искал да гласувам е в съседния МИР
късмет
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:

Иначе е интересен паралел Аз vs руския мужик. Не е много ясно кой има по- добра представа от правилния начин за устройство на държавата. Като че ли той. Помни какво му е разказвал дядо му. Приказки за честта, риш не баш ала Смирненски ми малко ала Толкин. То да ти кажа и аз толко помня. Мо' да се окаже че не ми е голяма разликата с руския мужик, хлъц!
Ми к`во му е(на мужика)?! От него се искат две неща - да се плоди и да си плаща данъците, за останалото Батюшка-та е помислил или ще помисли.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:...

мажоритарният кандидат за който може би бих искал да гласувам е в съседния МИР
късмет
Кой е той?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Особено арабските монархии са показателни в това отношение.
или канските и наследниците им

кой да посочим първо

кубрат или аспарух

и после

симеон или асен и петър

или пък калоян
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Кой е той?
24-ти :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:

Ми к`во му е(на мужика)?! От него се искат две неща - да се плоди и да си плаща данъците, за останалото Батюшка-та е помислил или ще помисли.
Монархията няма начин да се върне. Не тъгувам по нея(макар да си я представям различна, достойна, строй в който морала, а не буквата на закона се гледа, но както и да е минало бешело) Но очевидно и демокрацията не става. Не може да очакваш превъзпитанието на обществото да свърши работа, да се роди гражданското общество и то в такъв вид че да е коректив и в деликатни въпроси. Това е илюзия. Тогава? Така наум, не смяташ ли, че има нужда от промяна? Не че ще стане, просто така на фантазия...
І

Мнение от І »

"Продадоха" ми наскоро едно 24-5 годишно девойче /на майтап естествено...пусна я приятелката и на търг :rotfl24:/ за няколко ПВЦ- "Пиринско". :winkw:
Оказа се обаче същото магаре кат мен, а майка и съвсем същото. :-) Не знам дали ще вземе да пропише тук..на 42 е. Съвсем у кюпа.
Но по тази тема искам да пусна нещо от нейния блог.

"Меми не обича политиците. Но не е пропуснала избори от `89 година насам. Не обича политиците, но обича България. Не обича политиците, но обича дъщеря си и сина си. И най-накрая, обича и себе си.
Остават два месеца до тези избори и пак ни вкараха в цирка.
Защо ли се сещам за едно стихотворение на Борис Христов.

ПЛАВАЩ РЕСТОРАНТ

Ядем и пием и очите ни блуждаят
към позлатените ключалки на жените -
удавени в меда, мухите лакоми не знаят,
че няма вече никога да литнат.

Земята като плаващ ресторант се носи
в студеното побъркващо пространство.
И няма бряг спасителен сред космоса,
където да отдъхнем от пиянството.

Свирачите, които управляват танца,
превърнаха човека на хармоника...
Но от законите базмилостни на дансинга
главите ни са пълни с беззакония.

Докрай разпасали колана на душите,
бесуваме като пирати, не видели суша,
и в дяволския танц на лакти и копита
нозете боси бягат от ботуша...

И както скачаме из въздуха да хванем
протегнатата длан на боговете,
повръщаме коремите си в океана
и плюеме желязо към небето...

Певицата-луна, отдавна прелъстена,
лежи разголена - с поли на кръста.
И от сокаците на тъмната вселена
се чуват писъци и викове до късно.

А слънцето - началникът на светлината,
мълчи, готово всеки миг да кипне.
И като гледа накъде върви земята,
скубе косите си и върху нас ги сипе.

© Борис Христов

Дали намирате случайна прилика?"

Twisted Sister: Love is for Suckers

За нещо друго исках...
Е за това.

А им нужна свобода, вы не задумывались?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... Y0NTsyOQ==

Нищо де...
Всяко ново е добре забравено старо!

Прочетох го и...не ме грабна.
Е то пък как ли да те грабне...
Ужасното е, че това не е добре забравено старо, а е нещо, което практически не се е помръднало.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Големи ядове ни чакат. Виждаме ги как идват и пак нищо не можем да направим. Майната им на Реалностите, бе, аз не искам да говоря за сегашните избори! Край заключ!
Ай да си живеем тук! Шси основем нещо и ще си го управляваме... Пиер Безухов нали му викаше на френското войниче "Ти кой си арестувал, бе, риш, войниченцеей?! Мене? Мен? Безсмъртната ми душа?!..." Та такива ми ти работи- безсмъртната ми тва въобще не могат да пип-нат! Реалностите тва. Е тука ще си фантазира тя. Дамм!
Трезвен съм като краставица, честен кръст!
Охоооо, ама ти си искал да си помечтаем?
Ми да беше казал още в началото, вместо да си блъскаме главите тук с цялата държава, дето само нас чака. :lol:

Тогава - дай да си основем племе. Знаеш ли колко са си подредени и природни? :blum:

П.П. Обаче никакви матриархати, моля, ако обичате. :mad:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Това, което не ми харесва в тази статия, е, че... как да го кажа, на мен лично ми е все едно дали ще съм виновна само преди и по време на избори, или и през цялото останало време.
В крайна сметка сме такива, каквито сме и като ни се обяснява, че трябва да бъдем други, не мисля, че ще има кой знае какъв ефект.

Иначе отдавна много ми харесва идеята за редовни и упорити стачки, докато ония горе не се научат да делят по-нормално вълка, агнето и сламата. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

МЪЖжжж написа:"Продадоха" ми наскоро едно 24-5 годишно девойче /на майтап естествено...пусна я приятелката и на търг :rotfl24:/ за няколко ПВЦ- "Пиринско". :winkw:
Оказа се обаче същото магаре кат мен, а майка и съвсем същото. :-) Не знам дали ще вземе да пропише тук..на 42 е. Съвсем у кюпа.
Но по тази тема искам да пусна нещо от нейния блог.

"Меми не обича политиците. Но не е пропуснала избори от `89 година насам. Не обича политиците, но обича България. Не обича политиците, но обича дъщеря си и сина си. И най-накрая, обича и себе си....
Хареса ми това.

П.П. 24-5 годишно? Ти си бил мно' богат, бе!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Иначе отдавна много ми харесва идеята за редовни и упорити стачки, докато ония горе не се научат да делят по-нормално вълка, агнето и сламата. :lol:
Август. Стачките. Цял август стачки, стачки до дуп... септември. Декември може пак. От двайсти, до края. Ше ги съсипеме!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
Green Light написа:

не рядко Батюшката му плоди семейството му. Изобщо - мужиците са си били като роби - не рядко самите те са си продавали децата и ... абе ужас е било. Нищо чудно именно поради гадния живот там пиенето да е било въздигнато в култ (избиване на проблемите). Винаги се чудя защо в Русия е такова наливане с алкохол - то навсякъде се пие, но там си е просто култ и дълбоко насадено исторически. Не е случайно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:не рядко Батюшката му плоди семейството му. Изобщо - мужиците са си били като роби - не рядко самите те са си продавали децата и ... абе ужас е било. Нищо чудно именно поради гадния живот там пиенето да е било въздигнато в култ (избиване на проблемите). Винаги се чудя защо в Русия е такова наливане с алкохол - то навсякъде се пие, но там си е просто култ и дълбоко насадено исторически. Не е случайно.
Бе хубави хора
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и на север се пие сериозно
там май е заради тъмнината
дето викаше един башиш
кво ми е, батка, 6 месеца нощна тарифа
Аватар