Green Light написа:Не сме, да. Мойте хора хич ги няма. Криво ми е за тия 6%.
От друга страна аз съм славист. Не се чувствам комфортно в мнозинството.
П.П. Мисля че е срамота, че Даниел Вълчев е загубил мажоритарния вот. Както и че двамата Паси и Кунева са вън- те от парламента, тя от комисарството. НДСВ имаше достойнства.
Да. И на мен ми звучи почти обидно това с 6-те процента. Като помня какво беше някога... Както и да е.
Ще ти кажа моята логика, защото ти беше един от основните двигатели на моето посещение до урните с валиден, а не както обикновено с невалиден, вот (не че има разлика в конкретния случай де...

).
Значи така....
Аз наистина потърсих личности, с които да се идентифицирам. Гледах като луд дебати или това, което минава за тях в днешно време. И избирах най-малкото зло по-възходящ ред...
0. За ДПС и за Доган никога и при никакви обстоятелства не бих гласувал. Този човек е ужасяваща проказа.
0. Още една нула. Тя е за БСП. Въобще не ми се говори за тях.
1. За Лидер също никога не бих гласувал. Емил е само малко по-добър от Доган, но не достатъчно, все пак.
2. За РЗС просто няма начин да гласувам. Яне е такава безумна карикатура, че чак ми се плаче като го гледам.
3. За Атака бих гласувал само и единствено ако трябва да избирам тях или ДПС. Волен и пораснал и поулегнал, но все още има доста жабета да изруча преди да мога да погледна сериозно на него.
4. За ГЕРБ отново бих гласувал само и единствено ако се явяват само с ДПС на избори. Водачът им и тези покрай него не са моя тип политици.
5. За СК бих гласувал само и единствено ако се явяват само с ГЕРБ. Костов е човек, който дълбоко и трайно не уважавам, че и разни други смешници, които се подиграха с доверието и надеждите на цял един народ едва ли не.
6. По метода на изключването остава единствено НДСВ. Вярно, бяха в коалиция с БСП и ДПС. Триглавата ламя и тути-кванти. Обаче аз не съм пропорционален избирател. И толкова, колкото не ми харесват Ники Маус и Саксът, така намирам и Паси, и Вълчев, и Велчев, и Кунева за хора, които са свършили работата си и са останали с открито и честно лице пред хората. А за мен това е най-важно.
Та така, вокс попули, вокс нули.