БоЕВ

Все същите
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: че ние си говорим на масата, питай го оня, дето има да черпи
а по телефона отдавна не си ми се обаждала
въпреки това, къде казах, че си лошо възпитана

значи досега какво излиза

синьо: боев, елби, грийн (бе тоя трябва да е за зелените бе), латрев
черно: ланс от езерото
жълто: аз (щот съм луд нали, или бях галев или сашка, обърках се вече)

странно, че няма цвят герб, пък виж какво направиха из страната, не сме представителна извадка и туйто

а така, абе използвах теб, говорейки по принцип, помня, че някой някога ми беше казал, че не е възпитано да разпитвам хората от коя партия са :-)
иначе и на мен ми е ужасно интересно, че тук май не се е появил ни един гербовист, а би било интересно, защото сте все хубави хора и щеше да ми е интересно.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
І

Re: БоЕВ

Мнение от І »

ELBI написа:ти сега за кого беше не сванах?
Човека отдавна си каза. И за кого е и защо ще гласува за друг, въпреки своите си убеждения.
Боев може да е всичко друго..но не и "неразумни юруде"...дет се вика. И вЕрвай, твоят избор е направил!
:beer:
jazz

Мнение от jazz »

Remmivs написа:лесбианство, синьо сирене и червено вино предполагам....:grin:
ха ха
пак се сетих за един виц
шъ мъ прощавате
събрала се тълпа и крещи
де-мо-кра-ци-я
де-мо-кра-ци-я
един отстрани вика
мен-стру-а-ци-я
поправят го
- не бе, демокрация
- карай, нали все кръв се лее
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

jazz написа:ха ха
пак се сетих за един виц
шъ мъ прощавате
събрала се тълпа и крещи
де-мо-кра-ци-я
де-мо-кра-ци-я
един отстрани вика
мен-стру-а-ци-я
поправят го
- не бе, демокрация
- карай, нали все кръв се лее
не го бях чувал този :grin: 10х

пък аз за друг се сетих
лорд джон се събужда след тежък купон в замъка с много пиене и още повече жени
главата му е биг бен и в жалък опит да промени тази неизбежност отива до банята да си измие очите
но се стряска като поглежда ръцете си над мивката
- аз съм убил човек........ вдига поглед към огледалото и въздъхва неутешимо - и съм го изял.....
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

:grin:
Веднага да се засрамите! Тука на мене пяна ми избива, а вие с народния вот, риш, с вокс полули се подигравате. Изял го бил
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа::grin:
Веднага да се засрамите! Тука на мене пяна ми избива, а вие с народния вот, риш, с вокс полули се подигравате. Изял го бил
Не бе, не е така.
На лорда и негоподобните кръвта им е синя, има дълбока символика в тоя виц. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа::grin:
Не бе, не е така.
На лорда и негоподобните кръвта им е синя, има дълбока символика в тоя виц. :blum:

ХААА хахахаха!
:grin: :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Сега за статистиката: в синичко гласувах и аз, по причини, сходни с тези на Кента.
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Мнемозина написа:Сега за статистиката: в синичко гласувах и аз, по причини, сходни с тези на Кента.
не си казвай вота! все пак ченгетата (тук) не спят! :winkw:
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Метаморф написа:
Мнемозина написа:Сега за статистиката: в синичко гласувах и аз, по причини, сходни с тези на Кента.
Добре, взимам си думите обратно тогава. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнемозина написа:
Метаморф написа:
Добре, взимам си думите обратно тогава. :blum:
късно е чадо, мандалото лопна! :harhar:
Виж подводницата!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
latrevw написа:не говорим да няма таен вот, а това като седна маса или като ти се обадя по телефона, защо е проява на лошо възпитание, ако те питам за кого гласува или ще гласуваш, ей това не разбирам. Прав е Елби, ако не искаш, не ми отговаряш, а аз не се сърдя, ама да ме смяташ за лошо възпитана затова че питам не го разбирам.

за сините - за да не кажеш, че не практикувам онова дето го проповядвам :-)
че ние си говорим на масата, питай го оня, дето има да черпи
а по телефона отдавна не си ми се обаждала
въпреки това, къде казах, че си лошо възпитана

значи досега какво излиза

синьо: боев, елби, грийн (бе тоя трябва да е за зелените бе), латрев
черно: ланс от езерото
жълто: аз (щот съм луд нали, или бях галев или сашка, обърках се вече)

странно, че няма цвят герб, пък виж какво направиха из страната, не сме представителна извадка и туйто
Не сме, да. Мойте хора хич ги няма. Криво ми е за тия 6%.
От друга страна аз съм славист. Не се чувствам комфортно в мнозинството.

П.П. Мисля че е срамота, че Даниел Вълчев е загубил мажоритарния вот. Както и че двамата Паси и Кунева са вън- те от парламента, тя от комисарството. НДСВ имаше достойнства.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:-) брутро!
усети се липсата ти вчера :lol:

за статистиката ще си кажа само мажоритарния вот - червен, по причини .. като онези, заради които би гласувал така Кент.... :grin: и човекът е събрал повече гласове от КБ
пък мажоритарните - всичките лекари, значи :lol:

За Смолян ми беше интересно, нали все си ми е интересно за там - Партията много е направила и правеше, както и да си кривя душата. И Първанов прави сега ... :-) там пък ГЕРБ извадиха мажоритарна лекарка с много добра репутация, позната даже, и бих избрала нея.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Не сме, да. Мойте хора хич ги няма. Криво ми е за тия 6%.
От друга страна аз съм славист. Не се чувствам комфортно в мнозинството.

П.П. Мисля че е срамота, че Даниел Вълчев е загубил мажоритарния вот. Както и че двамата Паси и Кунева са вън- те от парламента, тя от комисарството. НДСВ имаше достойнства.
Да. И на мен ми звучи почти обидно това с 6-те процента. Като помня какво беше някога... Както и да е.

Ще ти кажа моята логика, защото ти беше един от основните двигатели на моето посещение до урните с валиден, а не както обикновено с невалиден, вот (не че има разлика в конкретния случай де...:grin:).

Значи така....

Аз наистина потърсих личности, с които да се идентифицирам. Гледах като луд дебати или това, което минава за тях в днешно време. И избирах най-малкото зло по-възходящ ред...

0. За ДПС и за Доган никога и при никакви обстоятелства не бих гласувал. Този човек е ужасяваща проказа.
0. Още една нула. Тя е за БСП. Въобще не ми се говори за тях.
1. За Лидер също никога не бих гласувал. Емил е само малко по-добър от Доган, но не достатъчно, все пак.
2. За РЗС просто няма начин да гласувам. Яне е такава безумна карикатура, че чак ми се плаче като го гледам.
3. За Атака бих гласувал само и единствено ако трябва да избирам тях или ДПС. Волен и пораснал и поулегнал, но все още има доста жабета да изруча преди да мога да погледна сериозно на него.
4. За ГЕРБ отново бих гласувал само и единствено ако се явяват само с ДПС на избори. Водачът им и тези покрай него не са моя тип политици.
5. За СК бих гласувал само и единствено ако се явяват само с ГЕРБ. Костов е човек, който дълбоко и трайно не уважавам, че и разни други смешници, които се подиграха с доверието и надеждите на цял един народ едва ли не.
6. По метода на изключването остава единствено НДСВ. Вярно, бяха в коалиция с БСП и ДПС. Триглавата ламя и тути-кванти. Обаче аз не съм пропорционален избирател. И толкова, колкото не ми харесват Ники Маус и Саксът, така намирам и Паси, и Вълчев, и Велчев, и Кунева за хора, които са свършили работата си и са останали с открито и честно лице пред хората. А за мен това е най-важно.

Та така, вокс попули, вокс нули.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа: Да. И на мен ми звучи почти обидно това с 6-те процента. Като помня какво беше някога... Както и да е.

Ще ти кажа моята логика, защото ти беше един от основните двигатели на моето посещение до урните с валиден, а не както обикновено с невалиден, вот (не че има разлика в конкретния случай де...:grin:).

Значи така....

Аз наистина потърсих личности, с които да се идентифицирам. Гледах като луд дебати или това, което минава за тях в днешно време. И избирах най-малкото зло по-възходящ ред...

0. За ДПС и за Доган никога и при никакви обстоятелства не бих гласувал. Този човек е ужасяваща проказа.
0. Още една нула. Тя е за БСП. Въобще не ми се говори за тях.
1. За Лидер също никога не бих гласувал. Емил е само малко по-добър от Доган, но не достатъчно, все пак.
2. За РЗС просто няма начин да гласувам. Яне е такава безумна карикатура, че чак ми се плаче като го гледам.
3. За Атака бих гласувал само и единствено ако трябва да избирам тях или ДПС. Волен и пораснал и поулегнал, но все още има доста жабета да изруча преди да мога да погледна сериозно на него.
4. За ГЕРБ отново бих гласувал само и единствено ако се явяват само с ДПС на избори. Водачът им и тези покрай него не са моя тип политици.
5. За СК бих гласувал само и единствено ако се явяват само с ГЕРБ. Костов е човек, който дълбоко и трайно не уважавам, че и разни други смешници, които се подиграха с доверието и надеждите на цял един народ едва ли не.
6. По метода на изключването остава единствено НДСВ. Вярно, бяха в коалиция с БСП и ДПС. Триглавата ламя и тути-кванти. Обаче аз не съм пропорционален избирател. И толкова, колкото не ми харесват Ники Маус и Саксът, така намирам и Паси, и Вълчев, и Велчев, и Кунева за хора, които са свършили работата си и са останали с открито и честно лице пред хората. А за мен това е най-важно.

Та така, вокс попули, вокс нули.
За човек, който дълбоко и трайно :-) не желае да знае, какво става в политиката, се ориентираш безгрешно. Може да даваш уроци на не един и двама "политолози".
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:

:-) брутро!
усети се липсата ти вчера :lol:

за статистиката ще си кажа само мажоритарния вот - червен, по причини .. като онези, заради които би гласувал така Кент.... :grin: и човекът е събрал повече гласове от КБ
пък мажоритарните - всичките лекари, значи :lol:

За Смолян ми беше интересно, нали все си ми е интересно за там - Партията много е направила и правеше, както и да си кривя душата. И Първанов прави сега ... :-) там пък ГЕРБ извадиха мажоритарна лекарка с много добра репутация, позната даже, и бих избрала нея.
Недей така, че се засрамвам сега. :shy:
Мажоритарният вот ми беше тъмна Индия, аз всъщност изобщо не слушах дебати и не се заинтересувах издълбоко - първо, щото в дебатите се плямпат всякакви неща, дето хората искат да ги чуят, и после същите тези неща се говорят пак и след изборите и изобщо само се говорят.
Гласуването ми беше съвсем хладно и неемоционално, не бих могла да се идентифицирам с никого, отдавна е така.
Всъщност проблемът ни е в пълното неглижиране на идеите с главна буква, пълното безверие, но пък и другата крайност (да се идентифицираш с идеи) прави поразии, труден е този баланс.

Ми болна нация сме, виж, сетили са се хората. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:За човек, който дълбоко и трайно :-) не желае да знае, какво става в политиката, се ориентираш безгрешно. Може да даваш уроци на не един и двама "политолози".
Глупости! Прави партия, че ми писна! Честно!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Пак за статистиката: за Даниел Вълчев съм на едно мнение с Елби. :grin:
Бих могла да го разширя с няколко страници, но едва ли има нужда.
Вълчев направи ужасно много показни акции в материален план и тройно повече допринесе за досриването на авторитета на образованието и образоващите.
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Пак за статистиката: за Даниел Вълчев съм на едно мнение с Елби. :grin:
Вълчев направи ужасно много показни акции в материален план и тройно повече допринесе за досриването на авторитета на образованието и образоващите.
Не го познавам лично, нито имам по-близки впечатление за него. От екрана прави впечатление на разумен, начетен, възпитан и благороден човек. От това, което става в училищата виждам отново само външната страна и тя не е лоша - матури, затягане на дисциплината и прочее. Възможно е обаче и да е овца-стръвница. И щом вие с Елби твърдите друго, то съм склонен да повярвам на вас и да приема, че съм се излъгал. А това още веднъж показва, че политиката в България, а и навсякъде и една шибана гнусота. И ми става още по-гадно и ми се връща онзи привкус от неделя. Ще отида да пия едно кафе....
Аватар
ELBI

Re: БоЕВ

Мнение от ELBI »

МЪЖжжж написа:
ELBI написа:ти сега за кого беше не сванах?
Човека отдавна си каза. И за кого е и защо ще гласува за друг, въпреки своите си убеждения.
Боев може да е всичко друго..но не и "неразумни юруде"...дет се вика. И вЕрвай, твоят избор е направил!
:) Не давам класификации, не съдя - та нито съм го мислил за проводник на някой си, нито за нерезумни и юроде, ни за друго - просто питах, щото явно съм изпуснал момента дето си е бил казал :). Моят избор ... хм... напомни ми за песента:

http://www.youtube.com/watch?v=t6Lp4w8wyy0

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Мнемозина написа:Пак за статистиката: за Даниел Вълчев съм на едно мнение с Елби. :grin:
Не го познавам лично, нито имам по-близки впечатление за него. От екрана прави впечатление на разумен, начетен, възпитан и благороден човек. От това, което става в училищата виждам отново само външната страна и тя не е лоша - матури, затягане на дисциплината и прочее. Възможно е обаче и да е овца-стръвница. И щом вие с Елби твърдите друго, то съм склонен да повярвам на вас и да приема, че съм се излъгал. А това още веднъж показва, че политиката в България, а и навсякъде и една шибана гнусота. И ми става още по-гадно и ми се връща онзи привкус от неделя. Ще отида да пия едно кафе....
Това, което казах бе, че точно тази външна страна я владее добре. И тя е необходима за политик. Останалото - и матурите, и дисциплината и т.н. са политики, дето висяха по бюрата в министерството (и още куп други) и наистина Вълчо стори добре, че имаше политическа воля да ги наложи - нито ги е проектирал, нито е съставял законите за тях, но имаше спокойствието и убедеността да ги въведе и го стори, за разлика от тоталните некадърници от предишния мандат! Просто говорех, че освен външната (добра, харесваща се и правилна страна) един министър трябва да е добър, гъвкав и умен администратор - което изисква други умения и много време - Вълчев нямаше и няма нито уменията, нито изобщо за тези 4 години отдели необходимото време в МОН. М-вото е проядено от глупости като швейцарско сирене и всеки, който има нещо общо с образованието и познава поне мъничко от кухнята знае това.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Remmivs написа:
Green Light написа:За човек, който дълбоко и трайно :-) не желае да знае, какво става в политиката, се ориентираш безгрешно. Може да даваш уроци на не един и двама "политолози".
Глупости! Прави партия, че ми писна! Честно!
може ли по-лява?
знам, че няма да може, но какво да направя като съм с леви убеждения
тия ме принуждават просто да избирам по други критерии

:lol: идеализъм, знам, ама това е.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Това, което казах бе, че точно тази външна страна я владее добре. И тя е необходима за политик. Останалото - и матурите, и дисциплината и т.н. са политики, дето висяха по бюрата в министерството (и още куп други) и наистина Вълчо стори добре, че имаше политическа воля да ги наложи - нито ги е проектирал, нито е съставял законите за тях, но имаше спокойствието и убедеността да ги въведе и го стори, за разлика от тоталните некадърници от предишния мандат! Просто говорех, че освен външната (добра, харесваща се и правилна страна) един министър трябва да е добър, гъвкав и умен администратор - което изисква други умения и много време - Вълчев нямаше и няма нито уменията, нито изобщо за тези 4 години отдели необходимото време в МОН. М-вото е проядено от глупости като швейцарско сирене и всеки, който има нещо общо с образованието и познава поне мъничко от кухнята знае това.
Дали има непроядено министерство въобще...
Трябва да пораснем. Вероятно ще.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

На тия избори вотът ми беше изцяло мажоритарен, дори и когато гласувах за листа.:cool:

Това е моят >>>ПРЕДСТАВИТЕЛ<<< в парламента. А, вашите кои са?

Изписали сте по темите доста и интересни неща! Не мога да отговоря на всички, пък няма и смисъл. Само искам да направя няколко вметки по въпроси които ме интересуват.

Двойното гражданство - призивите за премахването са му една огромна глупост. Подкрепям "византийското" решаване на въпроса, а именно - протест пред ЕП и заплахи за санкции на Турция за вмешателство във вътрешните работи на друга държава(здрасти Холи), само така желязната организация около гласуването ще бъде разбита и съответно вотът доведен до едни нормални/разумни граници. За декор на казаното само ще попитам - в колко държави извън Турция основанията за престои на българи бяха амнистирани за да могат да гласуват? За медийната пропаганда, билбордове и други "насърчителни" мероприятия няма и да споменавам. Има ли страх от санкция официална Турция то и подкрепата й за ДПС, и пресата която се оказва върху българите/турците с двойно гражданство ще намалее, няма да е толкова явно => няма и да е толкова ефективна.

Лидерството на ББ - мое убеждение е, че ББ е кукла на конци, марионетка. Партийната организацията, структурата и кадровият състав на "герберите" е дело на Цветанов и чак когато всичко беше готово ББ го поканиха за лице => сделка от порядъка на сделките на Слави Бинев. Мутрите обичат да колекционират разни неща, дори и титли и постове. ББ дава лице, дава популярност и получава постове, а ЦЦ в ролята на "сив кардинал" реди пасиансите и консумира дивиденти от сделката/сътрудничеството.

Ситуацията е интересна - не искам да започвам черногледо и песимистично, затова се надявам на случването на нещо добро. Може би ще е по-добре, ако СК остане само в законодателната власт - не е изключено новото мнозинство да обере негативите от кризата и непопулярните мерки и така СК участвайки в изпълнителната власт да се окаже с изчерпан кредит на доверие без дори да е имала възможността да реализира управленските си виждания.

Реваншизъм или не - първият удар вече е факт - Доган остава без най-крадливата си ръка - МИС. Много хора се заблуждават, че ДПС се храни от министерството на земеделието и горите, но не е така, основното източване на държавата ставаше чрез МИС и държавният резерв, пак от/със средства на същото министерство бяха ремонтирани, достроени и построени множеството от джамиите в страната.

Спирам - защото стана много накъсано и разхвърляно, а нямам и много време, пък и вече не е актуално да се говори за политика.:lol:

пп Демокрацията е борба - задължение. С едно голо гласуване не свършват нещата, иска се участие, действие, будна гражданска съвест и когато има съмнение дори и за най-малката злоупотреба и деформация върху демократичната система трябва да последват възражения и протести - това е в основата - липсата на възражения и протести води до насърчаване на злоупотребите.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:...
Гласуването ми беше съвсем хладно и неемоционално, не бих могла да се идентифицирам с никого, отдавна е така.
Всъщност проблемът ни е в пълното неглижиране на идеите с главна буква, пълното безверие, но пък и другата крайност (да се идентифицираш с идеи) прави поразии, труден е този баланс.

Не е нужно да се идентифицираш с някого, гласуването за себеподобни е грешно, глупаво и първосигнално - гласува се за хора които ще работят и ще свършат нещо полезно.

Не сме болна нация! НГРАМОТНА сме и представителството в парламента го доказва - болшинството от българите не могат да броят повече от 6(шест) :winkw:
По ред в бюлетините:

1 - РЗС
2 - Лидер
3 - Герб
4 - ДПС
5 - Атака
6 - Коалиция за България(БСП)
.
.
.
В процентно съотношение на получените мандати какво говори това?!
:blum::grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Не е нужно да се идентифицираш с някого, гласуването за себеподобни е грешно, глупаво и първосигнално - гласува се за хора които ще работят и ще свършат нещо полезно.
Това е директна обида, друже, а и аз не споделям възгледите ти. Далеч не е първосигнално да избираш личности. И да те попитам, как ги разбираш тези неща, че ще работят и ще свършат нещо полезно. И кой определя полезността, ако не ти спрямо собствените си разбирания. Ерго - идентификация. :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:...

Не е нужно да се идентифицираш с някого, гласуването за себеподобни е грешно, глупаво и първосигнално - гласува се за хора които ще работят и ще свършат нещо полезно.

Не сме болна нация! НГРАМОТНА сме и представителството в парламента го доказва - болшинството от българите не могат да броят повече от 6(шест) :winkw:
По ред в бюлетините:

1 - РЗС
2 - Лидер
3 - Герб
4 - ДПС
5 - Атака
6 - Коалиция за България(БСП)
.
.
.
В процентно съотношение на получените мандати какво говори това?!
:blum::grin:
Е все пък има някакви, дето могат да броят до 19. Съдейки по представителството в парламента. :grin:

Абе за идентифицирането не си прав. Не би трябвало да е така, би трябвало човек да може да разпознае себе си и своето мислене у тези, за които гласува и практически изпраща да го представляват.
Просто нещата са сбъркани и рационалността е единственото ни спасение. Но това не е представата ми за правилното и редно положение.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа: изял.....
:rotfl24:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:
БоЕВ написа:Не е нужно да се идентифицираш с някого, гласуването за себеподобни е грешно, глупаво и първосигнално - гласува се за хора които ще работят и ще свършат нещо полезно.
Това е директна обида, друже, а и аз не споделям възгледите ти. Далеч не е първосигнално да избираш личности. И да те попитам, как ги разбираш тези неща, че ще работят и ще свършат нещо полезно. И кой определя полезността, ако не ти спрямо собствените си разбирания. Ерго - идентификация. :grin:
Ако ти разбираш от ядрена физика и енергетика, както и разбираш, за министър на земеделието същият човек, със същите познания ли ще търсиш?

По делата им ще ги познаете, сиреч, човек трябва да се интересува от СиВиТу на кандидатите за управленци, а не да ги избира на база две-три пердизборни интервюта и някой и друг ТиВи дебат.:winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Ако ти разбираш от ядрена физика и енергетика, както и разбираш, за министър на земеделието същият човек, със същите познания ли ще търсиш?

По делата им ще ги познаете, сиреч, човек трябва да се интересува от СиВиТу на кандидатите за управленци, а не да ги избира на база две-три пердизборни интервюта и някой и друг ТиВи дебат.:winkw:
Ние не избираме министри обаче.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
Remmivs написа: изял.....
:rotfl24:
подреждаме трапезата ли сега?
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Е все пък има някакви, дето могат да броят до 19. Съдейки по представителството в парламента. :grin:
6 и 7, 7% е страшно много - да!:grin:

Много сме - силни сме!:rotfl24:

За останалото виж какво писах на Рем.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
А министрите откъде идват?:-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:

обаче избираме премиер...

не е моят, но здраве да е. Ако разкара завинаги Доган от трапезата, ако изчезнат руменовците от бсп и направи наистина магистралите и завода в София - ще му кажа браво! Ще видим какво ще направи ББ - сега е на високо доверие и 0 резултати. Дано след 4 години е на много резултати, а ако е така - ще получи отново доверие.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:

.
боев, не искам да се заяждам с тебе. даже малко ми е тъжно. точно твоят представител в народното събрание като зам. председател на комисията за децата, младежта и спорта какво направи по случая с децата от асеновград, който ти беше толкова присърце?! това, че вярваш в политиците и ги подкрепяш с идеята колко работят за страната и за хората, които живеят в нея е в някаква степен очарователно, но в същото време... ох, как да ти кажа, за да не прозвучи грубо, в същото време е безполезно и наивно.
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Не задължително от там.
Ей сега ББ може да реши и да покани Даниел Вълчев за министър на образУванието пак. Чисто теоретично.
И тогава за мен ще е важно моят представител в парламента да гласува против това.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Мнемозина написа:
БоЕВ написа:

обаче избираме премиер...

не е моят, но здраве да е. Ако разкара завинаги Доган от трапезата, ако изчезнат руменовците от бсп и направи наистина магистралите и завода в София - ще му кажа браво! Ще видим какво ще направи ББ - сега е на високо доверие и 0 резултати. Дано след 4 години е на много резултати, а ако е така - ще получи отново доверие.
Разликата между политическата и експертната отговорност е това, Елби.
Премиерът носи политическата.
Реално погледнато, министрите - също, но все пак с по-голяма степен на профилираност. И така нататък - степените на отговорността за избиране на компетентни екипи.
Но тази последната не е нашата отговорност, когато избираме парламент.

П.П. И моят не е. Но се надявам да има нещо добро в този избор. Какво ли друго ни остава, освен едната надежда... :lol:
Последно промяна от Мнемозина на 07.07.09, 10:42, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

bead_ написа:
БоЕВ написа:

.
боев, не искам да се заяждам с тебе. даже малко ми е тъжно. точно твоят представител в народното събрание като зам. председател на комисията за децата, младежта и спорта какво направи по случая с децата от асеновград, който ти беше толкова присърце?! това, че вярваш в политиците и ги подкрепяш с идеята колко работят за страната и за хората, които живеят в нея е в някаква степен очарователно, но в същото време... ох, как да ти кажа, за да не прозвучи грубо, в същото време е безполезно и наивно.
ти все пак гласува ли, Бийд?

Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
БоЕВ написа:

.
Първо - този човек не го познавам само от парламентарните му изяви. Известно време беше шеф на съпругата ми в болницата в Св. А, що се отнася за децата - знам и видях това което направи около трагедията в Лим. Негова е идеята за забрана на нощните пътувания за деца. Внасянето на тая забра беше посрещната на нож от превозвочите в лицено на шефа на юнионивкони - дпс функционер. Има и още куп полезни неща, както и по-малко полезни да не кажа никак, но това е въпрос на разумен компромис, за мен и мойте разбирания по въпроса.

Единственият безгрешен който наистина искаше да промени нещо го разпънаха на кръст върху хълма Голгота още преди близо 2000 години.:-)

В този кризисен момент на страна и трябват хора/личности които могат да инициират предложения/промени и имат куража да ги внасят за решаване и да ги отстояват докато станат решения, а не нови лица и 20гидишни депутати и депутатки дето им се разтреперват коленцата още при вида на лидера/командира.
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:
:shy: ... не ги ли носеха щъркелите? :blum:
Виж подводницата!
Публикувай отговор