Сакън нИдей... Яж кучета.caliostro написа:
кучетата в онези студове там при амазонките не са нищо друго освен едно мезе за водката
- амазонки - фершвиндт...
Канис остава - топли, лае когато доди голяма бяла мечка...
кинеложката комисия за моите кучета съм азЗвеневия написа:ХЕ - породистите, като са в глутница, престават да са породисти!zlatokoska написа:Звеневия написа:ПРЕЧА?zlatokoska написа:... защо да им преча?
Дайте едно мнение да си сверим часовниците...?
защо ви е мойто мнение?
то се вижда че вие с всичко сте наясно и за амазонките и за чукчите
но за кучетата мога да кажа как различавам помиярите от породистите
едните никога няма да срещнеш на глутници:-)
А помияр на каишка и с добър стопанин може да грабне приз на изложба, зависи от киноложката комисия и нейната компетентност.
спомняш ли си онзи във филма - черна котка бял котарак - какво пеешеЗвеневия написа:МИ...zlatokoska написа:...- дим от двуцевката,звук и душевното ми равновесие се възстановява
Тимата беше доволно сЪксуална...
Сега и барут и равновесие и рециклиране...
Право думаше Чавето, -
И аз го гледах - супер беше. И ме бе яд на гадните хиени, дето (освен грозни и по-слаби, но с усет кат български "бизнесмени" - т.е. мутри) му свиваха улова! А животното бе красиво, бързо, силно... Много интересно филмче!Gaspode написа:Пък аз по НГ гледах едно филмче (бая дълго) за едно леопардче... Страшно са готини тия големите котки... И така добре приспособени към средата си... Ние където и да отидем, освен в градовете, сме едни натрапници само... повечето...
не знам за ледовете и волейбола, но мухите и през 2001 и през 2006-та са си все същитеcaliostro написа:днес чета чета че 2040 няма да има и ледове
мизерия
вероятно ескимосите ще играят плажен волейбол по цял ден
ни кучета ни нищо
Не слушай подобни слухове!!! Ако знаеш що теории (и малко доказателства) има по тези теми... Ще си караме ски (ако сме живи в 2040, де, да дава Господ)почти безобидна написа:А аз къде ще карам ски?!??caliostro написа:днес чета чета че 2040 няма да има и ледове
мизерия
вероятно ескимосите ще играят плажен волейбол по цял ден
ни кучета ни нищо