Ясно. Благодаря.Remmivs написа:РАТОБОРЕЦ
1) воин, боец, участник сражения; 2) ревностный защитник, поборник чего-либо
А. Невски е свещен княз-ратоборец.
СТАНИ БОГАТ
Re: русизъм е
Panta rhei...
Е деМнемозина написа:Ааа, това "45-ти номер" го няма в Книжката!Gaspode написа:По една 45-ти номер всяка вечер :)Мнемозина написа:"Какво ще се разберем за пържолите?"Gaspode написа: Дали и какво ще река. Туй зависи
Както си му е редът :)
Трябва да се придържаме към първоизточника...
това ще влезе в графата "свобода на преводача" :)
В краен случай може нЕкое пиле... не съм претенциозен
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни знам за след 1-ви, ама вчера след работа минахме през БИЛЛА. Ами цените вече нямат нищо общо с тези от преди няколко седмици-месец:( Карловската луканка беше..................18 лв:shocked::blink::mad::evil::crying: То, да беше само тя......, с мед да я намажеш4avdar4e написа:Нъл след 1 януари сме щели да муаме само пържоли всеки ден... Тъй разправя особено любимата ми пресаМнемозина написа: А пържоли не искате ли?
Мамка му

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
По стара българска традиция пак си имаме "коледни увеличения" наопаки на целия свят.frisky lioness написа:Ни знам за след 1-ви, ама вчера след работа минахме през БИЛЛА. Ами цените вече нямат нищо общо с тези от преди няколко седмици-месец:( Карловската луканка беше..................18 лв:shocked::blink::mad::evil::crying: То, да беше само тя......, с мед да я намажеш4avdar4e написа:Нъл след 1 януари сме щели да муаме само пържоли всеки ден... Тъй разправя особено любимата ми пресаМнемозина написа: А пържоли не искате ли?
Мамка му
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот си мислят, че ще спестят много пари, кат вдигнат цените......И кво кат им свършат запасите, а?! Както се казва "Аз не съм бедна за малко"4avdar4e написа:Тамън и аз същото да кажа...vyara написа: По стара българска традиция пак си имаме "коледни увеличения" наопаки на целия свят.
Пък тия дни гледах един репортаж как хората се запасяват с брашно и други такива от първа необходимост. Много се чудя защо...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
почти безобидна
И аз на туй винаги съм се чудил. Тъй и тъй не мож` се запаси с всичко... нито пък за дълго... Просто малко отлагаш неизбежното...frisky lioness написа:Щот си мислят, че ще спестят много пари, кат вдигнат цените......И кво кат им свършат запасите, а?! Както се казва "Аз не съм бедна за малко"4avdar4e написа:Тамън и аз същото да кажа...vyara написа: По стара българска традиция пак си имаме "коледни увеличения" наопаки на целия свят.
Пък тия дни гледах един репортаж как хората се запасяват с брашно и други такива от първа необходимост. Много се чудя защо...
Лошото е, че тези празнизи наистина ще са дъъъълги май
Винаги ми е адски омразно като се натрупат повече почивни дни:crying: Едно, щото така или иначе си бачкам (обикновено настава пълна лудница в такива моменти), но малкото дзвер си е вкъщи, второ, щото сякаш закриват държавата... Добре, че до Люлин има метро, а там има БилаGaspode написа: Лошото е, че тези празнизи наистина ще са дъъъълги май
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щи пращаме буркани по пощата....от селу:lol::winkw:4avdar4e написа:Ами, имаме си: за скъпи парцалки, обувки и други подобни:mad:frisky lioness написа: Що?!:shocked: Вие по центро магазени нямате ли? Тва да не е няква ниша в пазара
Добре, че направиха Пикадили, та да има по-близо нормален супермаркет..