сър Айвънхоу написа:
уф... това ми се въртеше като идея днес... ама сноу ме отплесна и забравих да му го напиша...
е, радвам се, че се появи най-после трезвомислещ!
не стига, че заради твоя реплика към мен те определят за секси ами и се оплакваш, че съм те отплеснала
сър Айвънхоу написа:
уф... това ми се въртеше като идея днес... ама сноу ме отплесна и забравих да му го напиша...
е, радвам се, че се появи най-после трезвомислещ!
не стига, че заради твоя реплика към мен те определят за секси ами и се оплакваш, че съм те отплеснала
а ти бъди радостна, че си спомогнала да възтържествува правдата за мен!
Жени, вий идвахте срещу ми!
Как стъпвахте! Аз бях готов!
Готов бях за живот и думи -
узрял за вашата любов...
Срещу ми - с някакво метежно
мълчание, с камбанен звън...
Как страшно светеха - и нежно -
гърдите ви от сол и сън!
Как остро в гърлото ми - мощно -
трептеше крехкият ви смях!
Със всяка фибра - денонощно
ви любех, страдах и живях!
И бягах аз в нощта, разбила
лицата ви - но всеки дъжд
ви блъскаше със страшна сила
в живота ми на странстващ
мъж!
Обичам ви - и в нощи тъмни,
и в светли дни, обичам аз
ръцете ви, бедрата стръмни -
тревистия ви тъмен глас!
Докрай - през всичките сезони
и възрасти... Ах, как блестят
коремите ви - златни брони
срещу самата моя смърт!
И всичко - дрехи, нокти, бреме,
прически, накити и срам,
и страх, и смелост - дълго време
съм бил моряк, войник и сам!
О, страшен мъжки свят - и силен!
Казармен, униформен свят!
Метален, стъклен и мастилен...
Умирам аз без вкус и цвят
и викам яростно - спаси ме!
И вий - коя? Не помня аз!
Приемахте вий мойто име
във своя милосърден глас!
И моя страх... За да изтрая,
вий бяхте и вода, и хляб!
Мълчете - всичко ще призная -
аз бях по-груб, по-лош, по-слаб -
мъж винаги... Благодаря ви
за всяка милост и живот!
Живейте вий! Бъдете здрави!
И хубави... Вървете вий
докрай през всичките сезони
и възрасти... И да блестят
коремите ви - златни брони
срещу смъртта на този свят!
Жени, вий идвате срещу ми!
Как стъпвате! Не съм готов...
Забравям всичките си думи
и онемявам от
любов!
Ти не си просто този,
Когото обичам -
То е толкова малко.
Аз те белязах
Със тежко отличие:
Да не бъдеш никога жалък,
Дори когато си победен,
Да знаеш това,
Което и аз незная,
Да се втурваш в света,
Като в големи води
И да преплуваш до края,
Небето с плещи да удържиш,
Когато над мен се събаря.
И пак силата ти да не ми тежи
Да си въздух,
Когато крилете разтварям.
Обичам крехкото приятелство
Между жена и мъж:
В подмолите на мозъка
Помръдват перки гъвкави желания;
И нежността, изпусната, се стрелва изведнъж,
Но спира до очите,
До устните сковани.
Като във тайно силово поле
Са скрити, защитени двамата:
Той я почита.
Тя му вярва.
Сладостно-солен
Е върху устните вкуса на битката им няма...
Защото в техния, привидния покой
Звънят сигнали, светват радиации
И дават смисъл друг
На думите, които казва той,
И миглите и трепкат, сякаш дават тайни знаци...
Стрелката, стигнала червената черта,
Във хладно равновесие замира.
Той я почита.
И му вярва тя.
И пак се дебнат в свойте тъмни вирове...
В оная тема - персона нон грата.
В тая - терциум нон датур...
Туристе, не може така. Ми то човек може сериозно да се потисне!
Мисля, че мога вече да ти предложа да си наредиш един пасианс.
Да бе; и аз в един момент започнах да си мисля - кво ли по-спокойно, недосадно, ненатрапчиво е било в периодите на затишие на теми пускани от Туриста. Ето Кент в някакъв момент предположи, че едва ли не Туриста потривайки ръце се забавлява от постингите в темата му... Започва да ми намирисва вече на увеличение на броя на нежелаещите да пишат в мои темички. Кат си помисля преди 3 години може би че съм се разатвал и с Айвънхоу в Кю-то, а сега направо имам чувството, че съжаява, че ме е "познавал"... Като че ли съм се променил в лоша и лигава светлина от тогава до сега....
turist написа:
Ше пробвам да не си го слагам МНОГО на сърце ;)
Стига бе, пишИ си! Само дай на хората право да не ти отговарят винаги, когато на теб ти се иска.
А, относно другото - така е при нас, когато някой хленчи, наместо кърпичка и приятелско рамо получава шамари за нахъсване.
Да бе; и аз в един момент започнах да си мисля - кво ли по-спокойно, недосадно, ненатрапчиво е било в периодите на затишие на теми пускани от Туриста. Ето Кент в някакъв момент предположи, че едва ли не Туриста потривайки ръце се забавлява от постингите в темата му... Започва да ми намирисва вече на увеличение на броя на нежелаещите да пишат в мои темички. Кат си помисля преди 3 години може би че съм се разатвал и с Айвънхоу в Кю-то, а сега направо имам чувството, че съжаява, че ме е "познавал"... Като че ли съм се променил в лоша и лигава светлина от тогава до сега....
Е не, не, не така сега!
Просто два пъти задаваш един и същ въпрос и всички се чудим защо пък от нас търсиш отговор за нещо, което си е лично твое - при положение, че такъв отговор общо взето ти беше отказан първия път.
Какво искаш наистина? Да чуеш истински съвети и мнения? Да влезем в ролята на фатума? Да се получи някаква дискусия?
Любопитно ми е и ще съм благодарна, ако ми кажеш.
Какво искаш наистина? Да чуеш истински съвети и мнения? Да влезем в ролята на фатума? Да се получи някаква дискусия?
коя е фатума
има ли големи...
или са малки и щръкнали
пак става
аз съм тука заточен и рядко виждам
близки жени
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
коя е фатума
има ли големи...
или са малки и щръкнали
пак става
аз съм тука заточен и рядко виждам
близки жени
И си говорят в първо лице множествено число, нали?
Ей, хулиган до хулигана сте тук!
..............
Ето. Изплювам камъчето. Идеята за тази тема и за анкетата в нея беше на ВТОРАТА. Пък аз нали обичам да изпълнявам желания и я създадох тая тема от нейно име; Преди три години подарих предложение за брак за рождения ден на бившата си съпруга; и таквоз.. и нейното желание изпълних де.
Само не ме пращайте да се гръмна някъде, че току виж и тва съм направил ;)
Ето. Изплювам камъчето. Идеята за тази тема и за анкетата в нея беше на ВТОРАТА. Пък аз нали обичам да изпълнявам желания и я създадох тая тема от нейно име; Преди три години подарих предложение за брак за рождения ден на бившата си съпруга; и таквоз.. и нейното желание изпълних де.
Няма да те пращам да се гърмиш, само дето съвсем се обърках. Ама нищо де, това си ми е постоянно състояние напоследък.
Ми... дано е доволна от отговорите, макар че се съмнявам.
Както и да е, така или иначе не съм мъж и не мога да й дам меродавно мнение по въпроса.
turist написа:Ето. Изплювам камъчето. Идеята за тази тема и за анкетата в нея беше на ВТОРАТА. Пък аз нали обичам да изпълнявам желания и я създадох тая тема от нейно име; Преди три години подарих предложение за брак за рождения ден на бившата си съпруга; и таквоз.. и нейното желание изпълних де.
Пък на мен ми стана приятно. Откъде накъде ще те пращам да се гръмнеш, нестандартните хора бездруго са малко.
Поздрави, Туристе!
turist написа:Кат си помисля преди 3 години може би че съм се разатвал и с Айвънхоу в Кю-то, а сега направо имам чувството, че съжаява, че ме е "познавал"... Като че ли съм се променил в лоша и лигава светлина от тогава до сега....
сори, батка, ама аз кю вече не ползвам...
и не приемай "шамарите" (цитирам Боев) за нежелание да те "познавам"... просто ме издразни с тези твои хленчения... не си научил нищо разговорите ни преди... явно...
turist написа:абе дано много от вас не я сметнат за тъпа тая анкета. Не че на мен нещо ще ми покаже тя; ама ей тъй, ако не ви мързи - да кликнете веднъж - за вашия избор.
ще сложа и вариант друго. ама не го кликайте по възможност ;)
Коя от следните два типа жена според класификацията на Туриста би ви се харесала повече на вас лично?
Извинена си. Тва е най-често задавания ми въпрос и в реалният живот също.
На 34г.
Днес тъкмо си мислех за такава тема. По подобие на ДИР-аджийските.
Име:
Години:
Населено място:
Хоби:
И всеки да попълни по нещо. Ама се съмнявам, че ще има желаещи за нея, понеже помня че по едно време ми се щеше да няма СКРИТИ преглеждащи форума, ама немалка част възроптаха, че си има причина за тази опция и аз замлъкнах с предложението си....