много мъка има по тоя свят, фриски. представи си колко им е трудно да си бъркат в дясната ноздра на тия хора. съсипия неква!:crying:frisky lioness написа: Щот' има хора с две леви ръце
казаха ми днес, но не им повярвах
Re: казаха ми днес, но не им повярвах
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що, бе?!bead_ написа:много мъка има по тоя свят, фриски. представи си колко им е трудно да си бъркат в дясната ноздра на тия хора. съсипия неква!:crying:frisky lioness написа: Щот' има хора с две леви ръце
Става. Пробвах:lol::lol: Малко е неудобно...
По-трудно би ми било да ям супа с лявата ръка:winkw:
както и да пиша
или да симия зъбите,
да отваря врати
и...т.н

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ама с коя лява пробва?frisky lioness написа:
Що, бе?!
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С преднатаbead_ написа:ама с коя лява пробва?frisky lioness написа:
Що, бе?!
или ако ще ти е по-лесно да разбереш
с горната:lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
няма да ми е по-лесно... аз съм една блондинка под прикритие:shy:frisky lioness написа:С преднатаbead_ написа:ама с коя лява пробва?frisky lioness написа:
Що, бе?!
или ако ще ти е по-лесно да разбереш
с горната:lol:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С предният крайникbead_ написа:
няма да ми е по-лесно... аз съм една блондинка под прикритие:shy:
С предната лапа:winkw:

казаха ли ти дали е 5 годишен план или е само за шопинга по Солунка по празниците?bead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
план, зависещ единствено от продължителността на живота ми. звучи грозно.ELBI написа:
казаха ли ти дали е 5 годишен план
just perfect
звучи с хубави ботушки върху хубави крака...все продължителни нещаbead_ написа:план, зависещ единствено от продължителността на живота ми. звучи грозно.ELBI написа:
казаха ли ти дали е 5 годишен план
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
продължително-протяжни дажеELBI написа:...все продължителни неща
just perfect
това някаква вариация на протяжното време на Айнщайн ли е?bead_ написа:продължително-протяжни дажеELBI написа:...все продължителни неща
всякакво протягане, вкл. айнщайново и котешкоELBI написа:
това някаква вариация на протяжното време на Айнщайн ли е?
just perfect
на нова порода сиамчета ми прилича това...bead_ написа:всякакво протягане, вкл. айнщайново и котешкоELBI написа:
това някаква вариация на протяжното време на Айнщайн ли е?