Ндааа! Некои хлъц другари май сега се прибират от купона. Или само си взимат китарите...bead_ написа:чрд! ...
Засрамете се! Аз съм трезв от часове!
Ндааа! Некои хлъц другари май сега се прибират от купона. Или само си взимат китарите...bead_ написа:чрд! ...
уфGreen Light написа:Ндааа! Некои хлъц другари май сега се прибират от купона. Или само си взимат китарите...bead_ написа:чрд! ...
Засрамете се! Аз съм трезв от часове!
Изпитвам силна ревност към хора, които са къркани по- дълго от мене. Мислех, че съм запълнил всяка възможна минутка!bead_ написа:уфGreen Light написа:Ндааа! Некои хлъц другари май сега се прибират от купона. Или само си взимат китарите...bead_ написа:чрд! ...
Засрамете се! Аз съм трезв от часове!можеше да не го раздуваш... кой ли пък щеше да забележи...
Green Light написа: Мислех, че съм запълнил всяка възможна минутка!
bead_ написа:Green Light написа: Мислех, че съм запълнил всяка възможна минутка!звучи ми като зависимост...
Споко - целият проблем е идвал от картата - сега всичко е пак ОК.Piqndurnik написа:Едно време имаше пионерски поръчения, та твоето е, да се сдобиеш с по-хубава или евентуално да оправиш тази. Което си избереш. Аз искам снимки.БоЕВ написа:...фотощракалката ми издаде багажа и скоро едва ли ще има други...