Фукла!bead_ написа:права си. имало е и конфузни ситуации... като не му става пустия гардероб в раменете...vyara написа: Така поне имат излаз нанякъде. ::shocked:
Една още по-смислена тема :-)
Re: Една още по-смислена тема :-)
Привет! И на мен.pocti_bezobidna написа: Това важи само за температури над 18 градуса предполагам. И не по-високо от трети етаж.
Привет на теб, драго ми е да те видя!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз проблеми нямамRemmivs написа:ще го намеря азGreen Light написа:Днес поставяш само нерешими въпроси. Никой не знае какво има в едно българско кебапче. Това е тайна, която и оня сървър няма да открие
вервай ми
колкото до тайните
прочети това
http://kaka-cuuka.com/1691
но е гадничко, предупреждавам
Ям почти всичко, което става за ядене и не е опасно за живота (трябва да ми допада на вкус, подчертавам:winkw:)
и което яде котаракът ми

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
това е смислено, даfrisky lioness написа:Аз проблеми нямам
Ям почти всичко, което става за ядене и не е опасно за живота (трябва да ми допада на вкус, подчертавам:winkw:)
и което яде котаракът ми
и моят котарак не всичко яде
и
избягвам и аз да го ям
Remmivs написа:Търсих, но мамка му никъде не намерих поне приблизителен състав (въглехидрати, мазнини, белтъчини) на кебапчетата. Както и ккал на 100 грама. Едно кебапче е 70 грама, нали така?
Та, помогнете, хора!
( тая тема ще си я оставя за десер
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Дори не си помисляй да налиташ на животинката!Remmivs написа:това е смислено, даfrisky lioness написа:Аз проблеми нямам
и което яде котаракът ми
и моят котарак не всичко яде
и
избягвам и аз да го ям
Това си е твоя котарак, как така ше го ядеш!
- Green Light
У нас гардероба е вграден. Ще ме посъветвате ли да почукам, преди преобличане?pocti_bezobidna написа:За какво става дума, не разбрах? Какво точно в разговора те притесни?Green Light написа:Начи, когато мъжете говорят така, че жените се изчервяват и им става топло, тогава разговора е сексиски. А когато жените говорят така че мъжете тръпки ги побиват и прежълтяват, това какъв разговор е?
Така приятелски си лафим, арабийската.
моето коте е кучеpocti_bezobidna написа:Дори не си помисляй да налиташ на животинката!
това първо
но прилича на коте де
това второ
и освен това аз може и да съм дивак и олигарх, според случая
но собствените си животни не ям
казвах същото като лъвицата просто
ако кучекотката не яде нещо
избягвам и аз да го ям - нещото
не кучекотката
Ха-ха, това ми хареса!Green Light написа: У нас гардероба е вграден. Ще ме посъветвате ли да почукам, преди преобличане?
Колегите са си изградили навик - при връщане от командировка звънят дОма при влизане в София. Щото при нас графиците не са железни - всичко е според зависи. И прибирането също. Та така.
стария готин вицpocti_bezobidna написа:Ха-ха, това ми хареса!
Колегите са си изградили навик - при връщане от командировка звънят дОма при влизане в София. Щото при нас графиците не са железни - всичко е според зависи. И прибирането също. Та така.
мда
звъня на вратата, чакам под балкона досега нито един не съм изпуснал
българинът това
Интересно. Моето куче яде всичко - е, почти всичко.Remmivs написа:моето коте е кучеpocti_bezobidna написа:Дори не си помисляй да налиташ на животинката!
това първо
но прилича на коте де
това второ
и освен това аз може и да съм дивак и олигарх, според случая
но собствените си животни не ям
казвах същото като лъвицата просто
ако кучекотката не яде нещо
избягвам и аз да го ям - нещото
не кучекотката
Котката обаче е друга работа - кренвирши изобщо не яде, на кюфтета се цупи, сирене - не винаги.
Не че е капризна - освен котешката си консерва обича грах, и ориз, и кисели краставички.
Котките според мен наистина усещат, когато нещо е боклук.
Котаракуса при наш`те рупа печени чушки, домати и диня. Умира за печена тиква. Обаче от мръвките, дето ние ги маааме, не ще и да опита даже. Тарикатpocti_bezobidna написа: Интересно. Моето куче яде всичко - е, почти всичко.
Котката обаче е друга работа - кренвирши изобщо не яде, на кюфтета се цупи, сирене - не винаги.
Не че е капризна - освен котешката си консерва обича грах, и ориз, и кисели краставички.
и ти ли, брутке?bead_ написа:гепи, алф!
водка със сок от котка ако обичате
така и така ми е тръгнало името
или намекваш за прелестната ми сферична форма и осемте стомаха
нищо де
пак
наздраве
ама руска водка и рижа котка, нали?Remmivs написа: водка със сок от котка ако обичате
just perfect
Моята си пада по пъпеш.Gaspode написа:Котаракуса при наш`те рупа печени чушки, домати и диня. Умира за печена тиква. Обаче от мръвките, дето ние ги маааме, не ще и да опита даже. Тарикатpocti_bezobidna написа: Интересно. Моето куче яде всичко - е, почти всичко.
човек като се разгорещи...pocti_bezobidna написа:Тъй, тъй...bead_ написа:ще те посъветваме да си чукаш преди, след и по време. с две думи - чукай си, когато ти е кеф.Green Light написа: Ще ме посъветвате ли да почукам, преди преобличане?
.По време малко сложно, но с повече тренировки всичко се постига
just perfect
нека да е вино и тигрица аbead_ написа:ама руска водка и рижа котка, нали?
червенокоса
това примерно
той е акробат беbead_ написа:човек като се разгорещи...pocti_bezobidna написа:Тъй, тъй...bead_ написа:ще те посъветваме да си чукаш преди, след и по време. с две думи - чукай си, когато ти е кеф.Green Light написа: Ще ме посъветвате ли да почукам, преди преобличане?
.По време малко сложно, но с повече тренировки всичко се постига
виждал съм го в залата
като едното нищо ще го прави и по време на
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Странно нещо са животните:-)pocti_bezobidna написа: Интересно. Моето куче яде всичко - е, почти всичко.
като хората:winkw:
Моят (котарак) яде всичко, което твоят отказва
и отказва всичко, което твоят обича

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.