Интимна тема

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Semiramis написа:може само леко да завъртиш аватара...:blum:
твоя ли :harhar: :grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

моят не е с мускули ...
с ...ъ.. гънки ... не знам дали ще стане добре
:blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

съвсем добре ще стане като за дупе :blum:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

хаха..идеино,
и все пак ... друго бих видяла при обръщане евентуално.
:lol: но си е в реда на нещата, явно.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Такааааааа

покрай темата на Мнемо се сетих, че по интимната ми тема имам развитие
та да ви споделя :grin:
и да вземете накрая да ме разкритикувате
ми не съм права нали

а както е казал Куельо, щом нещото се е случило два пъти, значи ще има и трети.

По същество: Сценката се разви миналия четвъртък, този път на спирката на гарата. :grin: спра ли на спирка и ..проблем. Та стоя си аз с найсе торби и съм запалила цигара в мисловна пауза за уточняване накъде ще продължавам.. И се появява същия образ. Нямаше и да си го спомня, ако пак не беше почнал с лекото насочвание на вниманието към големите атрибути. Пак хората не му обръщат внимание и мен пак ме залива вълна :grin: нервна. Стоя и мисля. Видя че го гледам упорито, ама явно не си спомня коя съм - то толко хора по спирките...
и взе че дойде да ми поиска цигара :evil:. Поне да си беше мълчал!!
И на мен пак ми падна пердето и пак излях един куп думи срещу него. В общи линии му казах, че аз ще си пуша, а той ако има малко мозък, веднага ще започне да демонстрира как чака автобус. Щото поне 2 часа имам да му гледам сценките. Или да се омита на секундата.
Веднага си припомни явно.
Не дочака автобус - хвърли се към маршрутка, която точно спря. Попита нещо шофьора, а онзи го изгони .. и моя човек се зцавъртя и си тръгна от спирката.

може би все пак работи нещо в тая посока ... бе всякакви странни мисли раждам и ми е вредно. пък толкова по-важни неща имам в момента.
Следващия път какво да го правя. :lol:
да му дам поне цигара.
уф.

Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Semiramis написа:Такааааааа

ми не съм права нали

По същество: Сценката се разви миналия четвъртък, този път на спирката на гарата. :grin: спра ли на спирка и ..проблем. Та стоя си аз с найсе торби и съм запалила цигара в мисловна пауза за уточняване накъде ще продължавам.. И се появява същия образ. Нямаше и да си го спомня, ако пак не беше почнал с лекото насочвание на вниманието към големите атрибути. Пак хората не му обръщат внимание и мен пак ме залива вълна :grin: нервна. Стоя и мисля. Видя че го гледам упорито, ама явно не си спомня коя съм - то толко хора по спирките...
и взе че дойде да ми поиска цигара :evil:. Поне да си беше мълчал!!
И на мен пак ми падна пердето и пак излях един куп думи срещу него. В общи линии му казах, че аз ще си пуша, а той ако има малко мозък, веднага ще започне да демонстрира как чака автобус. Щото поне 2 часа имам да му гледам сценките. Или да се омита на секундата.

Не дочака автобус - хвърли се към маршрутка, която точно спря. Попита нещо шофьора, а онзи го изгони .. и моя човек се зцавъртя и си тръгна от спирката.

може би все пак работи нещо в тая посока ... бе всякакви странни мисли раждам и ми е вредно. пък толкова по-важни неща имам в момента.
да му дам поне цигара.
уф.
Мисля, че работи за МОСАД, бъди внимателна с него, сигурно е въоръжен.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Един познат разправяше за някакъв случай дето щели да го бият. И аз вика започвам да обяснявам, бе грешиш бе човече, чакай сега да ти обясня, не си прав, па и глей какъв си грамаден, откъде накъде реши че ще взема на теб да правя кал, ми нали все едно си търся обезглавяваването...
И си пуша- вика- нервно, от шубе. Дърпам едно след друго и както си говоря се протегнах и му пуснах цигарата вътре във пуловера. И продължавам да му обяснявам- Бе не ме и виждаш че съм с очила тва са 4 диоптъра, бе, гледйа какви ги върша... и го потупвам по гърдите за се разпръсне огънчето. И накрая вика преди тоя да загрее какво става и да се разпищи му фраснах една глава и се чупих.

Забравих как се казваше тоя образ. Колата ми поправяше едно време. Наско май.

Та що не му пуснеш една цигара в панталоните третия път? Цигарка ли искаш? Заповядай!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Грийн, ти си се върнал! :-)
:lol: благодаря ти, ей това вече е практично предложение
че и лесно изпълнимо
:lol: какво ли пък се притеснявам за тежкото въоръжение, така де.

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:...
Та що не му пуснеш една цигара в панталоните третия път? Цигарка ли искаш? Заповядай!
може да пробва както се мери с абе - фаса между палец и среден пръст, след което излита по посока на коша...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

това последното не го прочетох :lol:

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:Такааааааа

ми не съм права нали

да му дам поне цигара.
уф.
Мисля, че има развитие, но то не е там, дето го виждаш, а след.
Трети път няма да има, не го слушай Коелю. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор